header foto header foto header foto header foto header foto
 

Belangrijke bezoekersinformatie play offs bij HBR 2 juni

Heren 1 Nieuws afbeelding

1-6 Aanwijziging voor uw bezoek aan HBR:   Neem op de A13 richting Rijswijk-Zuid, Delft afslag 10 naar N470 richting Delft-Zuid. Nadat u in Pijnacker de rotonde rechtsaf neemt richting de N471 slaat u linksaf de N472 op richting Berkel en Rodenrijs en neemt u de 2e rotonde links de Oudelandse laan op. Vervolgens bevindt u zich op de zwarte pijl van de kaart en heeft u 4 parkeeropties.

Lees verder

Heren 1 maakt het spannend!

Heren 1 Nieuws afbeelding

30-5 De eerste heuse play-offs wedstrijd op Bennebroek zit erop! Wat een mooie middag met een iets minder goede afloop.   HBR kwam goed uit de startblokken en na 5 min stonden de mannen al met 0-2 achter. Ging het echt zo’n middag worden? Uit een schijnbaar uitzichtloze positie (1-3 in de rust) wisten onze mannen de wedstrijd naar zich toe te trekken. 5 min voor tijd stond er

Lees verder

Heren 1 speelt zondag 27 mei de play- offs om 15:00 uur. KOMT ALLEN!

Heren 1 Nieuws afbeelding

23-5 A.s. zondag is het zover.
De eerste keer play-offs op Bennebroek. Wat zullen de mannen jullie steun hard nodig hebben. HBR (Berkel en Rodenrijs) komt namelijk in grote getalen.
Mooie gelegenheid om te laten zien hoe gastvrij wij kunnen zijn en HBR met de "Rottegat-ambiance” en de Blauwe Pauwen kennis te laten maken.

Lees verder

Tabe Roggeveen neemt afscheid

Heren 1 Nieuws afbeelding

6-5 Tabe Roggeveen, trainer/coach van heren 1 van MHC Bennebroek, zal per einde van dit hockeyseizoen de club verlaten. Tabe is sinds dit seizoen coach bij de Heren 1. Wij bedanken Tabe voor zijn inzet dit seizoen en wensen hem succes met de staart van het seizoen en in zijn verdere carrière als trainer/coach.

Lees verder

Kom Heren 1 aanmoedigen tijdens de Silvercup en ga mee met de supportersbus

Heren 1 Nieuws afbeelding

1-5 Het avontuur in de Silvercup gaat maar door en ook de volgende ronde zijn wij weer van de partij! De eerstvolgende wedstrijd is op 12 mei en wordt gespeeld op hockeyclub Ede. Ook dan willen we ze aanmoedigen en dus met een bu(b)s naar Ede afreizen. Natuurlijk maken we er in de bus een gezellig feestje van! De bus was vol maar door een upgrade naar een dubbeldekker kunnen er nu 88 personen

Lees verder

Nieuwe trainer/coach Heren 1

Heren 1 Nieuws afbeelding

5-6 Volgende seizoen zal Tabe Roggeveen ons Heren 1 gaan trainen en coachen. Tabe speelde 3 jaar geleden nog in het eerste van HBS en brengt 19 jaar Heren 1 ervaring mee. Tabe heeft diverse jeugdteams gecoacht en stopt dit seizoen met spelen op de zondag. Tabe is naast hockeyer ook kunstenaar en is momenteel bezig met een project " One Million Hockey Legs" in India.

Lees verder

Een ware thriller met verrukkuluk resultaat!

Heren 1 Nieuws afbeelding

29-4 Het geschiedenisboek(je) van de MHC Bennebroek heeft er weer een hoofdstuk bij. Er speelde zich afgelopen zondag in en op Hilversum een ware thriller af met een verrukkulluk resultaat. Na wederom een fantastische ontvangst bij de familie Hoogendijk toog het Heren 1 gezelschap naar het prachtige complex van de Hilversumsche.

Lees verder

Verslag heren 1

Heren 1 Nieuws afbeelding

16-4 Afgelopen zondag was het schitterend weer, was er een optimale teamvoorbereiding in de vorm van een lunch bij de familie Welsch en gingen de mannen goedgemutst naar Leiden om daar tegen het sterke Roomburg aan te treden.

Lees verder

Heren 1 – de laatste van 2015

Heren 1 Nieuws afbeelding

4-12    Afgelopen zondag werd alweer de dertiende wedstrijd van dit seizoen gespeeld. Het is een bekend verschijnsel als je op Eerste Klasse niveau speelt; geen pauze in de Herfst en een weekje eerder beginnen dan de rest.

Lees verder

Heren 1 – spetterende pot

Heren 1 Nieuws afbeelding

24-11        Na twee opeenvolgende teleurstellende wedstrijden was het de mannen duidelijk dat het Bennebroek-legioen deze jaargang nog recht had op een goedmakertje. Daarvoor werd de laatste thuiswedstrijd van 2015 uitgekozen en dat ging dan tegen Reigers, de tegenstander waarvan we onverdiend hadden verloren in de heenwedstrijd.

Lees verder

Heren 1 – Verrukkullukkuh 3-punter in Naarden

Heren 1 Nieuws afbeelding

28-10 Afgelopen zondag was weer zo’n typische dag die iedereen lang zal bijblijven. De thuisblijvers kregen ongelijk, niet alleen vanwege het mooie weer maar vooral ook vanwege het geboden spektakel.

Lees verder

Heren 1 – strijdend ten onder

Heren 1 Nieuws afbeelding

14-10 Afgelopen zondag speelden de mannen tegen de koploper Xenios. Het weer was prachtig, er was heel erg veel publiek en beide teams deden hun best dat publiek met een mooie pot hockey te vermaken.

Lees verder

Heren 1 – komt op stoom

Heren 1 Nieuws afbeelding

10-10
Het was afgelopen zondag weer smullen geblazen op het Rottegat. Nadat Bennebroek Dames Een een prima overwinning hadden geboekt, was het de beurt aan de mannen om de stoere staalbewerkers uit Beverwijk opzij te zetten.

Lees verder

Heren 1 – De eerste 3-punter

Heren 1 Nieuws afbeelding

4-10 Tsjakka ! Dat was een lekker potje afgelopen zondag. Wedstrijden die op details worden beslist, ongelukkige uitslagen, dubieuze beslissingen. Dat waren de externe factoren die van invloed waren op de uitslagen van de eerste 3 wedstrijden. Wennen aan het niveau en kaarten waren interne factoren die een minder positieve invloed hadden. En dan gingen we ook nog eens de eerste wedstrijd

Lees verder

Heren 1 – een valse start

Heren 1 Nieuws afbeelding

10-9 Afgelopen zondag vond de lang verwachtte rentrée van Heren 1 in de Eerste Klasse plaats. Kort en bondig gezegd: het resultaat was niet wat we ervan verwacht hadden. Een iets uitgebreider verslag zou aangeven dat we heel behoorlijk hockey hebben laten zien en behoorlijk wat kansen hebben afgedwongen. Vooral het Bennebroekse doelpunt was van een ongekende schoonheid

Lees verder

HEREN 1 – Het gaat weer beginnen

Heren 1 Nieuws afbeelding

2-9 De afgelopen weken hebben grotendeels in het teken gestaan van het 50-jarig bestaan van "de club met het mooiste balkon van Nederland”. Aanstaande vrijdag gaan de festiviteiten afgerond worden met een Gala en 2 dagen later staat de eerste competitiewedstrijd gepland. De hoogste tijd dus om u een beetje bij te praten over wat er de afgelopen maand bij Heren 1 heeft gespeeld.

Lees verder

Heren 1 in voorbereiding

Heren 1 Nieuws afbeelding

24-2 Het is de afgelopen maanden stil geweest rondom de Heren-1 selectie.
Maar dat wil niet zeggen dat men ook stil heeft gezeten.
Achter de schermen is er veel gebeurd ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft.
Een seizoen waarvan de doelstelling nog steeds luidt dat dat bekroond moet worden met promotie naar de Eerste Klasse (de hoofdprijs).

Lees verder

HEREN 1 – KEURIG OP KOERS

Heren 1 Nieuws afbeelding

9-12 Inmiddels zijn de kruitdampen in het Bennebroekse weer een beetje opgetrokken. In de tussentijd hebben de mannen van Heren 1 hun stemmen weer een beetje terug en er wordt beweerd dat zelfs Wardje Put weer op aarde is teruggekeerd. Het was ongelofelijk slecht weer op de laatste "Veld-Zondag”. Maar voordat de "Moeder van alle Wedstrijden” gespeeld ging worden waren er al heel wat

Lees verder

HEREN 1 – HONGERIG NAAR DEN PUNTEN

Heren 1 Nieuws afbeelding

21-11 Afgelopen zondag was het de zondag na de "zondag-dat-er-voor-eerst-punten-werden-gemorst”.
De opdracht was duidelijk: eerherstel door te zorgen dat er geen enkel puntje uit Bennebroek zou worden weggestolen.

Lees verder

Heren 1: “One of those days…..”!

Heren 1 Nieuws afbeelding

11-11 Zondag 9 november begon zo mooi. Zonnetje, gezellig verzamelen onder het genot van koffie en sandwiches en een complete, fitte selectie! Vol goede moed naar Alphen dus….. Als gezegd, Alphen draait goed mee in de bovenste helft en niemand heeft nog makkelijke punten gepakt tegen Alphen. Een pittig potje viel te verwachten. En dat werd het ook! Bennebroek mocht het spel maken. Alphen had

Lees verder

Heren 1 ……en dat is zeven!

Heren 1 Nieuws afbeelding

3-11 Zondag 2 november 2014 was de warmste 2 november ooit. Een prachtdag voor een pot hockey tegen Athena Heren 1. U weet wel, dat Athena dat vorig seizoen kostbare punten van ons Heren 1 heeft afgesnoept. Dat Athena dat vorige week nog van Alliance won en gewoon goed meedraait in de sub-top. Kortom, geen potje om nonchalant in te stappen.


Lees verder

Heren 1 – BAM !!!!! En dat is zes op een rij

Heren 1 Nieuws afbeelding

28-10 Afgelopen zondag is er wederom een hele puike pot door de mannen van Heren 1 op de mat gelegd. En die mat lag deze keer in Weesp. Behalve het team zelf waren er ook onverwacht veel supporters naar Weesp getogen waardoor de Bennebroekse supporters misschien wel in de meerderheid waren. Op ieders netvlies stond nog die vreselijke nederlaag van vorig seizoen en spelers en publiek waren eensgezind:

Lees verder

Heren 1 – de ongeslagen status duurt voort

Heren 1 Nieuws afbeelding

20-10 Een weekje zonder hockey. Is dat nou fijn of niet ? Iedereen zal zo een eigen antwoord hebben op deze vraag. Volgens Cruijffiaanse wijsheid is het in ieder geval een feit dat "as je koploper ben en niemand speelt, dan ben je daarna nog steeds koploper”. En daar is geen speld tussen te kijgen. En zo is er nog één: "als je meer scoort as je tegenstander, ken je nooit

Lees verder

Heren 1 – sprokkelt punten in Nieuw Vennep

Heren 1 Nieuws afbeelding

26-9 Het was al aangekondigd op de site: we gaan sleuren, we gaan bikkelen en, waar mogelijk, gaan we mooi hockey laten zien.


Lees verder

Heren 1 - de tweede ronde

Heren 1

20-9 Afgelopen zondag werd het startschot gegeven voor het tweede jaar op rij in de Tweede Klasse voor Heren 1. En wat ons betreft, is dat ook het laatste jaar.

Lees verder

After movie, eerste Heren 1 clinic meivakantie

Heren 1 Nieuws afbeelding

24-4 De eerste  Heren 1 meivakantie clinic was een groot succes. 60 E & F-jes hebben er een groot feest van gemaakt.
Geef jij je op voor 7 mei via  [email protected]
Groet, Heren 1Lees verder

Heren 1 – een Lente-dipje

Heren 1 Nieuws afbeelding

27-3 Het overkomt Ajax, het overkomt Brazilie en ook uw eigen Heren 1 heeft er mee te maken; een dipje.
Dipjes zijn niet leuk voor spelers en zeker niet voor het publiek dat niets liever ziet dat dan dat de punten worden gepakt met sprankelend hockey.
En of dat nu met hard werken (zoals Feijenoord) of met mooi spel (zoals Ajax) gebeurt, is minder relevant.

Lees verder

UW Heren 1 – klaar voor de start

Heren 1 Nieuws afbeelding

4-3 Afgelopen zondag hebben de mannen van Heren 1 hun laatste oefenwedstrijd afgewerkt.
Apeldoorn Heren 1, toch maar mooi de trotse koploper van de Tweede Klasse D, werd overtuigend met 5-2 verslagen.
Het Publiek (het was gezellig druk) werd getrakteerd op een prachtig carnavals-zonnetje en kon zich overtuigen van de prima conditie waarin de mannen verkeren.

Lees verder

UW Heren 1 – LoL in Nieuwegein

Heren 1 Nieuws afbeelding

13-11 Afgelopen zondag hebben de thuisblijvers ongelijk gekregen! De supporters die de rit naar Nieuwegein wel hebben gemaakt (en dat waren er best wel veel), hebben een wervelende show gezien. Nieuwegein bleek te beschikken over een veld dat er op z’n minst gezegd ‘apart’ uitzag, door sommigen al snel het IKEA-veldje gedoopt!

Lees verder

Verslag Heren 1 Bennebroek – Woerden

Heren 1 Nieuws afbeelding

6-11 Na een regenachtige ochtend bleek het toch een mooie zondag te worden. De zon begon te schijnen op sportcomplex het Rottegat al was het wel wat koud door de wind. Eerst mocht UW Dames 1 om drie punten gaan strijden met Strawberries. Uiteindelijk won Dames 1 hun eerste wedstrijd van het seizoen, waarvoor HULDE! Ook spannend was de wedstrijd van UW Heren 1. De door de kids gemaakte spandoeken van

Lees verder

Herfstclinic groot succes part 2!

Heren 1 Nieuws afbeelding

1-11   Lieve C'tjes, D'tjes en E'tjes, 

De Heren 1 herfstclinic was mede dankzij jullie een waanzinnig succes. Wij
vonden het leuk te zien dat iedereen lekker fanatiek bezig was met hockey.
Gelukkig zijn er tijdens deze dag veel foto's gemaakt.

Deze staan ondertussen op de Facebook pagina van Heren 1.

Lees verder

Heren 1 – een mooie Herfstweek

Heren 1 Nieuws afbeelding

30-10
Het was een enerverende week voor de mannen van Heren 1.

Afgelopen vrijdag een geweldige clinic met de C-tjes. D-tjes en E-jes waarbij de mannen de afsluitende wedstrijd tegen meer dan 100 enthousiaste meisjes en jongens met 4-0 verloor !


Lees verder

De Heren 1 herfstclinic is vol!

Heren 1 Nieuws afbeelding

5-10 De Herfstclinic van H1 zit helemaal vol. Ontzettend leuk en dank voor jullie enthousiaste reacties. Je deelname is alleen definitief als je van ons een bevestiging hebt ontvangen. Heb je die niet dan sta je helaas niet ingeschreven en kan je niet meedoen. Onze excuses hiervoor maar vol is echt vol.

Lees verder

Voorbereidingsclinic van Heren 1 groot succes!

Heren 1 Nieuws afbeelding

25-8 De voorbereidingsclinic van zondag 24 augustus was een groot succes. 50 E-&D-tjes hebben er een mooie ochtend van gemaakt. De volgende Heren 1-clinic is in de herfstvakantie. Verdere info volgt t.z.t via de site en de mail. Groet, Heren 1


Lees verder

Verslag kampioenswedstrijd H1

Heren 1 Nieuws afbeelding

6-6 Afgelopen zondag 2 juni 2013 brak rond 16.00 uur het grote moment aan. Het laatste fluitsignaal van de arbiters snerpte over het veld. Einde wedstrijd en MHCBennebroek Heren 1 was dankzij de stevige 8-1 overwinning op Hisalis kampioen van de 3 e Klasse.


Lees verder

Niet goed, wel genoeg!

Heren 1 Nieuws afbeelding

8-5 Na een weekje rust gehad te hebben, mochten onze mannen weer de wei in. Na 4 winstpartijen op rij was het nu de beurt om thuis aan te treden tegen de mannen van HCRB. HCRB was al gedegradeerd echter waarschuwde coach Rolf al van te voren dat zij de 3e klasse met een opgeheven hoofd willen verlaten. In een matige soms slechte pot was het lang onbedoeld spannend met een beetje geluk werd er

Lees verder

JEUGDCLINIC OP DONDERDAG 25 OKTOBER

Heren 1 Nieuws afbeelding

3-10 Lieve jeugdspelers van Bennebroek en omstreken,
Heren 1 en Dames 1 organiseren een superclinic voor de jeugd van Bennebroek!
Altijd al eens getraind willen worden door de mannen van Heren 1 en je favoriete speelsters van Dames 1?
Dit is je kans!

Lees verder

Heren 1 zoekt versterking - meld je aan!

Heren 1 Nieuws afbeelding

6-6 Bennebroek Heren 1 zoekt voor seizoen 2018-2019 getalenteerde spelers om de huidige selectie te versterken. Bennebroek H1 ambieert ook komend seizoen wederom in de top van de 1e klasse mee te doen, en door te groeien naar een stabiele overgangsklasser. Helaas viel het kwartje in de play-offs de verkeerde kant op, maar volgend jaar zal weer gestreden worden voor tickets die recht geven op

Lees verder

Kom naar de bekerwedstrijd van Heren 1!

Heren 1 Nieuws afbeelding

20-3 Na een succesvol eerste jaar van de Silver Cup waarin Heren1 de halve finale wist te bereiken, starten we aanstaande vrijdag 23 maart met de 2e editie. Heren1 start deze competitie op eigen veld tegen LSC Alecto. De wedstrijd begint om 20.30 uur en we hopen weer op uw support.Lees verder

FE-NO-ME-NAAL

Heren 1 Nieuws afbeelding

14-5 We schrijven zondag 12 mei. Een koude en regenachtig zondagmiddag waar toch de meeste Bennebroekers zich op verheugd hadden. Na een klinkende 15-1 overwinning op Saxenburg moest het nu dan eindelijk gebeuren. De nummer 3 van de competitie kwam bij de koploper op bezoek. In wat een druilerige pot leek te worden, liet Bennebroek zijn tanden zien en excelleerde in een werkelijk waar fenomenale 2

Lees verder

Zondag aanstaande Dames en Heren 1 thuis

Heren 1 Nieuws afbeelding

23-4 Ondanks de meivakantie spelen Dames en Heren 1 a anstaande zondag beide thuis.
Dus niks toe doen? Kom om 12.45 Dames 1 aanmoedigen.  Aansluitend speelt Heren 1 tegen hekkensluiter Saxenburg.
Tot zondag!

Lees verder

Heren 1 aanstaande zondag thuis!

Heren 1 Nieuws afbeelding

14-3 Heren 1 is sinds 15 februari bezig met de voorbereidingen op de tweede seizoenshelft die aanstaande zondag eindelijk begint. Om 14.45 wordt afgeslagen en is de tegenstander Westerpark. 
Uit werd net aan gewonnen met 3-2, door een winnende strafcorner van Ties. Wordt het dit keer weer zo spannend? Wij hopen op uw support!Lees verder

Wedstrijd Heren 1 vandaag om 14.00 uur.

Heren 1 Nieuws afbeelding

3-3 Vandaag speelt Heren 1 geen drieluik, maar alleen om 14.00 uur tegen Castricum. 
Tot zo!

Lees verder

Drieluik Heren 1 gaat vandaag niet door

Heren 1 Nieuws afbeelding

24-2 Vanwege de sneeuw gaat het drieluik van Heren 1 vandaag niet door.
Geen zorgen Heren 1 gaat lekker hardlopen in de waterleidingduinen.
De eerstvolgende oefenwedstrijd is donderdag om 20.45 tegen Kikkers Heren 1. 

Lees verder

We gaan weer beginnen!

Heren 1 Nieuws afbeelding

19-2 Oefenprogramma Heren 1
Oefenwedstrijd Haarlem 20.30 donderdag 21 februari Oefenwedstrijd Athena  13.00 zondag 24 februari Oefenwedstrijd Kikkers 15.00 zondag 24 februari

Lees verder

Heren 1 zaalkampioen!

Heren 1 Nieuws afbeelding

6-2 Afgelopen zondag is Heren 1 zaalkampioen geworden in de Overgangsklasse A en daarmee gepromoveerd naar de Topklasse.
In de bijlage  het stukje  van maandag 4 februari uit het Haarlems Dagblad.

Lees verder

Schreeuw Heren 1 naar eerste kampioenschap van het jaar!

Heren 1 Nieuws afbeelding

29-1 Ons zaal Heren 1 speelt op zondag 3 februari  in 't Spant   in Leimuiden de laatste  speelronde. Om 16.00 tegen Purmerend en om 17.55 tegen Hisalis.  4 punten zijn genoeg om het eerste kampioenschap van 2013 in de wacht te slepen!  Publiek is zeer welkom en voor het mooiste spandoek een speciale prijs! 

Lees verder

Verslag Heren 1 vs Hisalis en Purmerend

Heren 1 Nieuws afbeelding

23-1 Afgelopen zondag stonden er naast de Klassieker ook wedstrijden van Bennebroek Zaalhockey Heren 1 op het programma. Aangezien Thom (Berendsen, red.) zich had afgemeld om in de Arena Feyenoord en Schaken (Ruben, red.) te bewonderen, was het voor de rest tijd om nu eens echt te gaan zaalhockeyen..  

Lees verder

Zondag Heren 1 zaalhockey (thuis in Haarlem)

Heren 1 Nieuws afbeelding

18-1 Ons zaal Heren 1 speelt op zondag 20 januari  in de  Henk van Turnhouthal   in Haarlem de derde  speelronde.  Om 15.15 tegen Hisalis en om 18.00 tegen Purmerend. Publiek is zeer welkom!
Henk van Turnhouthal Henk van Turnhoutpad 1 2034 JL Haarlem

Lees verder

Tweede zaalhockeyweekend van Bennebroek Heren 1

Heren 1 Nieuws afbeelding

8-1 Na weer verzameld te hebben op de Lage Duin bij de familie van der Veer, gingen we allemaal richting de zaal in Purmerend waar wij op twee barre tijden moesten hockeyen. We speelden de eerste wedstrijd om 16.30 tegen HIC, wat niet voor "Hockey Is Cool” staat maar voor Hockey vereniging Ignatius College. De vorige ontmoeting was een respectievelijke 6-6 en deze keer was het niet anders.

Lees verder

Zondag Heren 1 zaalhockey

Heren 1 Nieuws afbeelding

4-1 Ons zaal Heren 1 speelt op zondag 6 januari  in sporthal De Vaart in Purmerend  de tweede speelronde.  Om 16.30 tegen HIC en om 18.30 tegen Haarlem. Publiek is zeer welkom!
Sporthal De Vaart  Koggenland 88  1447 CN Purmerend

Lees verder

Bennebroek Heren 1 leert schaken

Heren 1 Nieuws afbeelding

21-12 Nadat de eerste seizoenshelft op het veld goed is afgesloten in de thriller tegen FIT is het zaalseizoen weer begonnen voor Heren 1. Vorige week woensdag werd voor het eerst met het bijna complete zaalteam geoefend tegen Xenios. Laten we het erop houden dat we hier heel erg veel van geleerd hebben. Naast dat Bennebroek Heren 1 op het veld erg veranderd is, is dit in de zaal ook het

Lees verder

Simpel WAUW!

Heren 1 Nieuws afbeelding

19-11  
Ongelooflijk, onwerkelijk, bizar… dat zijn simpelweg 3 woorden om gistermiddag te omschrijven. Na 70 minuten lang knokken en inzet eigende de mannen van Bennebroek 1 zich 3 volledig verdiende punten toe. In een spannende topper besliste een late goal van Hidde de wedstrijd in het voordeel van de thuisploeg.
 

Lees verder

Sunday Topper: H1-FIT H1 (koploper)

Heren 1 Nieuws afbeelding

13-11 Na afgelopen zondag een traditioneel lastig aangeschreven pot tegen Strawberries omgezet te hebben in een 6-4 overwinning, staat zondag koploper FIT op het programma!

Wanneer de punten in het Rottegat blijven, worden wij gedeeld koploper en zitten we nog volledig in de race om het kampioenschap!
 

Lees verder

Heren 1 a.s. zondag thuis!

Heren 1 Nieuws afbeelding

11-10 Aankomende zondag revanche van Heren 1!

Na vorige week te hebben verloren bij Kraaien, willen wij van Heren 1 laten zien dat dit een eenmalige gebeurtenis was!
Daarom zullen wij aankomende zondag tegen AMVJ proberen om de 3 punten in het Rottegat te houden.

Lees verder

Heren 1: Zo gezegd, zo gedaan!

Heren 1 Nieuws afbeelding

4-10 Waar vorige week gerept werd over "we moeten het eerder afmaken” werd deze week dan eindelijk de daad bij het woord gevoegd. Het was dan eindelijk zo ver. Afgelopen zondag mocht het nieuwe Bennebroek Heren 1 zich dan eindelijk in vol ornaat presenteren aan het eigen thuis publiek. Net als vorig seizoen is Noordwijk ook dit jaar een van de tegenstanders. Dat Bennebroek gegroeid is lieten de

Lees verder

Wij zijn Heren 1

Heren 1 Nieuws afbeelding

17-9 Nieuwe velden, nieuwe mensen, nieuwe hoop. Bennebroek heeft afgelopen zomer zowel aan haar gewone als randvoorwaarden voor succes gewerkt. Allereerst werden er 2 nieuwe semi watervelden aangelegd. Daarnaast werd er onder leiding van Rolf en Willem een aantal (nieuwe) spelers (terug) gehaald.
 

Lees verder

Wij zijn heren 1

Heren 1 Nieuws afbeelding

31-8 Nieuwe velden, nieuwe mensen, nieuwe hoop. Bennebroek heeft afgelopen zomer zowel aan haar gewone als randvoorwaarden voor succes gewerkt. Allereerst werden er 2 nieuwe semi watervelden aangelegd. Daarnaast werd er onder leiding van Rolf en Willem een aantal (nieuwe) spelers (terug) gehaald.

Lees verder

Spannender dan nodig!

Heren 1 Nieuws afbeelding

14-5 Na vorige week overwinning nummer 5 op rij te hebben behaald, was het dit keer de beurt om naar Oegstgeest af te reizen waar de Leidse Studs het hockeycomplex deelt met LOHC. In een wedstrijd die bol stond van de fouten en waar de arbitrage op z’n zachtst gezegd wat ongelukkig was, won Bennebroek uiteindelijk met 5-4.


Lees verder

#BAM! Bennebroek H1 pakt eerste set!

Heren 1 Nieuws afbeelding

24-4 De afgelopen 3 wedstrijden werden telkens met een miniem verschil gewonnen, de uitslag van de wedstrijd doet ons hetzelfde vermoedden echter gaf het veldspel in met name de 2e helft een iets anders beeld. Na een vroege 2-0 achterstand begonnen onze jongens gas te geven en wonnen zij de eerste van 5 sets (lees wedstrijden) met 4-6.


Lees verder

Bennebroek bluft koploper af

Heren 1 Nieuws afbeelding

16-4 Twee weken geleden mocht ik al met trots mededelen dat Bennebroek Noordwijk haar eerste thuisnederlaag had toegediend.. Deze maandag mag ik een nog vele malen leuker verslag schrijven. Want waar de meesten van ons er een hard hoofd in hadden, verrasten onze helden het publiek en stuurde koploper Rijswijk met een 3-1 nederlaag huiswaarts.


Lees verder

Bennebroek Heren 1 pakt belangrijke punten

Heren 1 Nieuws afbeelding

2-4 Nadat het Hisalis van Willem Slinger vorige week met 2-1 de boot in ging tegen onze Bennebroekse helden was het nu tijd om  naar Noordwijk af te reizen. Door de overwinning van een week eerder was het gat op de ranglijst tussen beide teams voor aanvang van de wedstrijd al 3 punten, Bennebroek zou bij een eventuele overwinning dus prima zaken doen.


Lees verder

a.s. Zondag Heren1 - Alkemade H1

Heren 1 Nieuws afbeelding

6-3 AANKOMENDE ZONDAG BENNEBROEK H1 - ALKEMADE H1 14.30
 
Na een tijdje niks van ons gehoord te hebben, weer eens een verslag. Om jullie weer even op de hoogte te houden van de gebeurtenissen in het Heren1 kamp.

Lees verder

Heren 1 zaal dag 3

Heren 1 Nieuws afbeelding

18-1 Na de overwinningen van vorige week volgden nu de wedstrijden tegen de
Strawberries en Overbos. Ook deze week werd er een oud-Bennebroeker
verwelkomd in de selectie, te weten: Joris Dekker!
 
Als eerste troffen we de Aardbeien, waar we de vorige keer gelijk
tegen hadden gespeeld. Dit keer was de wedstrijd wederom van

Lees verder

Verslag Heren 1 zaal

Heren 1 Nieuws afbeelding

15-1Aangezien de tijd bij zaalhockey nooit stilstaat hier een stukje over
de verrichtingen van uw Heren 1 in de Zaal..

De afgelopen weken is er in alle stilte hard getraind om met de Heren
1 in de zaal mooie resultaten neer te zetten. Met nieuwe bekenden in
de selectie (Thom, Olaf en Sven) ging de eerste wedstrijd (Overbos) in

Lees verder

Heren 1 - Catwijck: 3-5

Heren 1 Nieuws afbeelding

29-11 Na een weekend rust en een gewonnen oefenpot tegen Hisalis (2-5) mochten onze mannen gisteren aantreden tegen de nummer 2 Catwijck in deze pot mochten zij laten zien of de naar boven ingezette weg doorgetrokken kon worden. Helaas, een Bennebroek welk 2 gezichten kende verloor terecht van Catwijck 3-5.


Lees verder

Zondag 13 november: Heren 1 - Pijnacker

Heren 1 Nieuws afbeelding

14-11 Na de enigszins onterechte puntendeling van Heren 1 tegen de Leidse Studs vorige week, stond deze week de clash met Pijnacker Heren 1 op het programma. Pijnacker presteerde tot gisteren beter dan Bennebroek. Vol passie en degelijk en solide spel bezorgde Bennebroek uiteindelijk een afgetekende 4-2 overwinning.


Lees verder

Heren 1 - Leidse Studs

Heren 1 Nieuws afbeelding

7-11Na de terechte 4-2 overwinning van vorige week konden onze mannen goede zaken doen door dit weekend thuis in eigen huis te winnen van de Leidse Studs. Echter gooide een laat doelpunt van de Studs roet in het eten en mocht Bennebroek terecht teleurgesteld zijn over de puntendeling (5-5).


Lees verder

DWF

Contact

Adres
Isaac Sweerslaan,
Sportpark 't Rottegat,
2112 VN Bennebroek
023-5847701
[email protected]

Postadres
Postbus 98,
2120 AB Bennebroek

KvK & BTW Gegevens
KvK-nr.: 40594664
BTW-nr.: NL004871807B01

Webredactie
[email protected]

Live beelden