header foto header foto header foto header foto header foto
 

Help jij mee MHCB te promoten?

Nieuws Nieuws afbeelding

22-8Op zaterdag 31 augustus staat MHC Bennebroek op Heemstede Sportief. Op deze dag kunnen sportclubs uit de regio zichzelf laten zien in Heemstede. Voor de bemensing van onze stand zoeken we nog enthousiaste leden! Denk jij dat je in staat bent om je enthousiasme voor onze club over te brengen en/of wil je iets van je hockeyskills laten zien, dan ben je meer dan welkom! Al kan je maar een uurtje

Lees verder

Fijne vakantie allemaal!

Nieuws Nieuws afbeelding

6-7 Voor sommigen is de zomervakantie al begonnen, voor anderen staat deze bijna voor de deur. Ook op MHCB houden we een 'zomerstop'. We zijn van 13 juli t/m 11 augustus gesloten. De webredactie kan in slechts uitzonderlijke gevallen iets op de website plaatsen. Alles wat niet spoedeisend is, wordt na 11 augustus weer opgepakt.

Lees verder

Clubkleding in Cruquius te verkrijgen!

Nieuws Nieuws afbeelding

30-6Het wordt nu gemakkelijker om je clubkleding op te halen! 
Op verzoek van vele leden, hebben we Intersport gevraagd om de clubkleding vanuit het filiaal in Cruquius te leveren. Dit betekent dat de gehele collectie vanuit Haarlem naar Cruquius verhuist.  Medio komende week zal alles daar verkrijgbaar zijn. Er is nu niets meer in Haarlem te krijgen! Zodra alles in

Lees verder

Hockeyplaatjes sparen bij Albert Heijn Zwetsloot Bennebroek

Nieuws Nieuws afbeelding

19-6 Albert Heijn Zwetsloot Bennebroek heeft ons bestuur benaderd voor een lokale hockeyplaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een hockeyplaatje gemaakt is. De droom van veel MHC Bennebroek-leden wordt nu werkelijkheid! Hockeyplaatjes van jezelf en andere MHC Bennebroek-leden zijn in het najaar van 2019 verkrijgbaar bij Albert Heijn Zwetsloot Bennebroek.


Lees verder

Opzeggen voor 1 mei

Nieuws Nieuws afbeelding

16-4 Beste MHC Bennebroek-leden en ouders,
De lentecompetitie is al weer enige tijd begonnen; we hopen dat iedereen een fijn hockeyseizoen heeft en ook volgend jaar lid blijft van MHCB. Toch kan het zijn dat je wilt stoppen met hockeyen. Bijvoorbeeld omdat je gaat studeren of kiest voor een andere vrijetijdsbesteding. 

Lees verder

Wil jij net zo goed worden als Floris Wortelboer?

Nieuws Nieuws afbeelding

7-4 Groot nieuws! Tijdens het Bovelander Hockeykamp op MHC Bennebroek van 29 april t/m 1 mei 2019 zal niemand minder dan Floris Wortelboer een demonstratie en training komen geven.

Lees verder

KNHB Basiscursus coachen en training geven op MHCB

Nieuws Nieuws afbeelding

11-2 Op 4, 11 én 18 maart verzorgt de KNHB een basiscursus Coachen en Trainen . Alle coaches en trainers voor elftallen zijn van harte welkom. Een mooi initiatief om jezelf te ontwikkelen als coach en/of trainer!
We ontvangen graag alle coaches én trainers op maandag 4 maart om 19:30 uur in het clubhuis. De avond duurt tot 22:00 uur.

Lees verder

Alle veldwedstrijden 26 januari afgelast

Nieuws Nieuws afbeelding

25-1I.v.m. de vele afgelastingen en afgekeurde velden heeft de KNHB besloten de MidWinterCompetitie voor de Jongste Jeugd in zijn geheel af te lasten. 

Lees verder

Vorst: Hou de site in de gaten voor afgelastingen

Nieuws Nieuws afbeelding

18-1De temperaturen dalen 's nachts onder het nulpunt. Dit betekent dat vaak de wedstrijden die vroeg starten, afgelast worden. Soms kan later op de dag wel gespeeld worden, maar dit is afhankelijk van zon en temperatuur. Hou de site goed in de gaten! 

Lees verder

Nieuw DWF, inclusief bekende problemen

Nieuws Nieuws afbeelding

4-1 De KNHB is gestart met een nieuw Digitaal Wedstrijdformulier. De handleiding kan je vinden op de site van de KNHB: handleiding DWF . 

Lees verder

Keepers: Zaalriempje maandag ophalen!

Nieuws Nieuws afbeelding

24-11 De zaal gaat weer van start. Zoals je weet, is het ten strengste verboden om met riempjes in de zaal te spelen die metalen gespen hebben. De veldriempjes moeten dus echt vervangen worden. AFPLAKKEN MAG OOK NIET. De zaalleiding kan de keeper het veld laten verlaten als er zonder de juiste materialen wordt gespeeld. En daar sta je dan....  zonder keeper.

Lees verder

Aanpassing spelregels zaalhockey seizoen 2018/2019

Nieuws Nieuws afbeelding

12-11 Er gelden twee aanpassingen in de zaalhockey spelregels voor seizoen 2018/19: 
De bankwissel bij het zaalhockey verdwijnt. Voorheen moesten teams in de rust van bank wisselen, maar dat hoeft niet meer.  Ook mag je voortaan de bal spelen met de strafcorneruitrusting nog aan. Deze zaalhockey-regels worden daarmee gelijkgetrokken aan het veld. 

Lees verder

ALV 19 november 2018

Nieuws Nieuws afbeelding

7-11 Beste hockeyers, geachte leden, ouders/verzorgers van jeugdleden,
Het bestuur van MHC Bennebroek nodigt u van harte uit tot het bijwonen van de Algemene Leden Vergadering op maandag 19 november a.s. in het clubhuis van MHC Bennebroek, aanvang: 20.00 uur.
Agenda

Lees verder

In memoriam Tur Kolk-Key

Nieuws Nieuws afbeelding

26-10 Op 17 oktober is ons allereerste erelid Tur Kolk op 93-jarige leeftijd overleden.
Tur heeft veel betekend voor- en bijgedragen aan de opbouw van MHCBennebroek.

Lees verder

D&E8 Feest!

Nieuws Nieuws afbeelding

25-10
Kom op 10 november naar het D & E8tallen feest in het clubhuis.
We starten om 18.00 uur met patat en een echte MHC Bennebroek quiz! Daarna gaat de film aan en we sluiten af met een mini-disco. Je ouders kunnen je vanaf 20.30 uur weer ophalen.
Kosten zijn EUR 8,00 pp. Meld je aan via de APP.
 
Lees verder

Let op uit/thuis tenue

Nieuws Nieuws afbeelding

19-9 Even attentie voor het volgende: De nieuwe shirts van Alliance zijn aan de achterkant volledig zwart. Dit is weinig onderscheidend meer van ons donkerblauw. Hou hier alsjeblieft rekening mee als je uit speelt bij Alliance. Zorg er voor dat je zowel het uit- als thuistenue in je tas hebt. De scheidsrechter of de KNHB beslist uiteindelijk welk team in welk tenue dient te spelen. 

Lees verder

Een veilig sportklimaat

Nieuws Nieuws afbeelding

13-9 Al enige tijd zet MHCB zich in om onze leden en vrijwilligers in een vertrouwde en veilige omgeving op de vereniging te laten sporten en actief te laten zijn om zodoende met elkaar van de hockeysport te genieten. Zo heeft de club een vertrouwenscontactpersoon en hebben we vorig jaar onze omgangsregels, afgeleid van de Gouden Pauwenregels, vastgelegd in de Gedragscode . Met de komst van de

Lees verder

Basisopleidingen Training geven en Coachen

Nieuws Nieuws afbeelding

10-9
In december start de KNHB met de basisopleidingen ‘Training geven en Coachen’ bij clubs die zich hiervoor hebben opgegeven. Deze opleidingen zijn bedoeld voor alle trainers, coaches en technisch verantwoordelijken van verenigingen in de E-, D- en C-categorie. De opleidingen bestaan uit twee workshops, verspreid over twee avonden. 

Lees verder

KNHB Bijeenkomsten

Nieuws Nieuws afbeelding

4-9 De KNHB organiseert gedurende het jaar verschillende bijeenkomsten, evenementen en opleidingen. Een totaaloverzicht van deze activiteiten is te allen tijde te raadplegen via www.knhb.nl/agenda . Hier vind je informatie over data, tijden, locatie en inhoud. Door gebruik te maken van de verschillende filtermogelijkheden is het gemakkelijk om  te zien welke activiteiten voor een bepaalde

Lees verder

KEEPERS JONGSTE JEUGD

Nieuws Nieuws afbeelding

31-8 Woensdag 5 september is Bram om 16.00 uur op de club om de laatste keeperstassen uit te geven. Het gaat met name nog om de E jeugd.  Zorg dat je deze laatste mogelijkheid niet voorbij laat gaan. Het maakt niet uit wie de tas haalt als het maar iemand van het team is. Dus dat valt vast te regelen. Je vindt Bram in of bij de heren kleedkamer.

Lees verder

Openstaande vacatures

Nieuws Nieuws afbeelding

27-8Heb je al aan de teammanager doorgegeven welke vrijwilligersta(a)k(en) je komend seizoen gaat invullen? Naast ouders en seniorleden die de teambegeleiding, het fluiten of de bardiensten op zich willen nemen, zijn we ook op zoek naar vrijwilligers die zich in een van de vele commissies willen inzetten om het hockeyen bij MHCB voor alle leden zo leuk mogelijk te maken. Om onze ambities te

Lees verder

Keeperstassen

Nieuws Nieuws afbeelding

21-8 Op maandag 27 augustus 2018 kan de ABCD jeugd zijn of haar keeperstas ophalen. Martje en Nicolien zijn dan vanaf 19.00 uur tot 20.30 uur op de club te vinden in de herenkleedkamer.  Laat de keeper het liefst zelf de tas ophalen, zodat er ook spullen gepast kunnen worden. Mocht je nou niet zelf kunnen zorg er dan voor dat iemand anders (coach, manager, teamlid of wie dan ook) de tas

Lees verder

KEEPERSTASSEN LAATSTE MOGELIJKHEID

Nieuws Nieuws afbeelding

3-7
10 juli 2018 om 19.30 uur is de laatste mogelijkheid om je keeperstas met inhoud 😉 in te leveren.
Bram en Martje zijn vanaf 19.30 tot 20.30 uur op de club (herenkleedkamer) om de tassen in te nemen en te horen of er voor volgend jaar nog wat nodig is of dat er wat stuk is etc.

Lees verder

Nieuwe teamindelingen!

Nieuws Nieuws afbeelding

1-7 Vanaf vandaag kun je inloggen in de app of op de website om je nieuwe team te zien (zie onder voor technische aanwijzingen). We hopen dat je tevreden bent met je nieuwe team! Een en ander is onder voorbehoud, de KNHB heeft de dispensatieverzoeken nog in behandeling. We verwachten dat de KNHB snel zal reageren. Dit betekent dat de indeling zoals nu gepubliceerd behoudens wat kleine mutaties

Lees verder

Lever je oude hockeyshirts in!

Nieuws Nieuws afbeelding

29-5 Komende zomer gaat heren 1 speler Michiel van de Stadt samen met het Kennemer Lyceum naar Zuid Afrika voor een hockeytrip. Een van de activiteiten zal het geven van een hockeyclinic in township Khayelitsha zijn (400.000 inwoners). Hiervoor is gevraagd om zoveel mogelijk hockeyshirts/broekjes/rokjes van zowel jeugd als volwassenen mee te nemen. 

Lees verder

MHC Bennebroek en de AVG

Nieuws Nieuws afbeelding

25-5 Omgaan met vertrouwelijke gegevens

Op 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. De regels voor het verwerken van persoonsgegevens onder de AVG zijn strenger dan de nu geldende Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). De nieuwe regels bepalen dat elke vereniging in kaart moet brengen hoe zij omgaat met persoonsgegevens. Het

Lees verder

Geef je op voor het familietoernooi 2018

Nieuws Nieuws afbeelding

23-4 Thema: MHCB WORLD SERIES (as seen on television!)
Dus, kom op zondag 20 mei in de outfit van je favoriete tv-serie (van Pipo de Clown tot Teletubbies, the A-team, SOOF en de Luizenmoeder). Alles voor de kijkcijfers!  We hopen dit jaar weer veel oude bekenden, maar ook veel nieuwe gezichten te zien: vorm een team met vrienden en/of familie, met kinderen en

Lees verder

Extra feestelijkheden as zondag!

Nieuws Nieuws afbeelding

16-4 Sla je slag en speel Trios Trios met je favoriete speler/speelster!
Zondag as is het de hele dag feest op de club. Naast #RenJeRotteGat en het Thé Dansant organiseren we twee bijzondere extra competities:

Lees verder

Programma #RenjeRottegat-loop

Nieuws Nieuws afbeelding

12-4 Op 22 april vindt de #RenjeRottegat-Loop plaats op MHC Bennebroek. Het programma voor de Loop ziet er als volgt uit:

Lees verder

#RenJeRottegat-Loop, jij bent er toch ook bij?!

Nieuws Nieuws afbeelding

5-4 De voorbereidingen voor de #RenjeRottegat-loop zijn in volle gang en het belooft een sportieve en gezellig dag te worden 22 april op MHCB. 

Lees verder

De volgende maandag trainingen zijn afgelast...

Nieuws Nieuws afbeelding

19-3 Ivm de aanhoudende kou zijn de volgende team trainingen van de maandag afgelast: MD4, MD 5, MB3, MC5, MB5, MA2/3 en JB3. Alle overige trainingen (1e en 2e teams) gaan wel door.


Lees verder

Geen wedstrijd D1. TD vanmiddag afgelast.

Nieuws Nieuws afbeelding

18-3 Vanwege tragische omstandigheden gaat de wedstrijd van Dames 1 en het geplande TD van deze zondag niet door.

Lees verder

Alle C & D thuiswedstrijden afgelast, A & B thuiswedstrijden gaan wel door

Nieuws Nieuws afbeelding

17-3Onze velden liggen er goed bij maar in verband met het barre weer is besloten de C & D thuiswedstrijden van vandaag af te lasten. Thuiswedstrijden van de A & B teams gaan wel gewoon door. Warm aankleden!

Lees verder

Alle wedstrijden Jongste Jeugd afgelast!

Nieuws Nieuws afbeelding

16-3 De competitieleiding van de KNHB heeft vrijdagmiddag om 12.00 uur besloten alle jongste jeugd wedstrijden van dit weekend centraal af te gelasten. Het gaat om de wedstrijden van de 3F-, 6F-, 6E- en de 8E-teams. Voor de ochtend worden temperaturen onder nul verwacht en door de wind kan de gevoelstemperatuur nog verder dalen. Aangezien het hier om de allerjongste jeugdleden gaat en zij over het

Lees verder

Tot nader order velden onbespeelbaar!

Nieuws Nieuws afbeelding

25-2 Vanwege de vorst zijn de velden voorlopig onbespeelbaar. Alle eventueel geplande trainingen of wedstrijden zijn tot nader order afgelast.

Lees verder

Sponsorcommissie zoekt met spoed versterking!

Nieuws Nieuws afbeelding

21-2 Sponsoring is naast de contributie en baromzet een onmisbare bron van inkomsten voor de vereniging. Vind je het leuk om in een team mee te werken aan de toekomst van MHCB? Houd je van uitdagingen, wil je meedenken bij de ontwikkeling van nieuwe sponsorproducten en heb je affiniteit met het benaderen van nieuwe sponsoren, het organiseren van evenementen en/of het verbeteren van processen?

Lees verder

Geen training ivm bevroren velden

Nieuws Nieuws afbeelding

6-2 De velden zijn bevroren en kunnen voorlopig niet bespeeld worden. Geen trainingen dus tot het bericht komt dat de velden weer bespeelbaar zijn. 

Lees verder

Alle zaalwedstrijden voor vandaag afgelast!

Nieuws

10-12 In verband met de huidige situatie en de code oranje voor onze regio is besloten om alle wedstrijden af te gelasten. Verenigingen met zaalleiding graag zelf de sporthallen informeren.

Lees verder

Inhaalwedstrijden Jongste Jeugd geannuleerd?

Nieuws Nieuws afbeelding

6-12 Jongste jeugd-inhaalwedstrijden
In verband met de afgelaste wedstrijden van afgelopen zaterdag hebben wij besloten (om meerdere redenen) dat ALLEEN de 8E-teams deze aanstaande zaterdag 9 december gaan inhalen.


Lees verder

Meerweg afgesloten ivm onderhoud. Club moeilijk te bereiken

Nieuws Nieuws afbeelding

25-9 De Meerweg wordt afgesloten voor doorgaand verkeer van 2 oktober tot 24 november. De verwachting is dat dit grote overlast in de regio gaat veroorzaken. Vanaf de brug over de ringvaart tot aan de Binnenweg zal het werk gefaseerd worden uitgevoerd. Maar doorgaand verkeer blijft tot eind november gestremd. 

Lees verder

Trainingen Jongste Jeugd AFGELAST

Nieuws Nieuws afbeelding

13-9 In verband met de stormachtige omstandigheden zijn alle trainingen voor de Jongste Jeugd vandaag 13/9 afgelast! De trainingen van de junioren gaan vooralsnog gewoon door. Houd de site in de gaten!

Lees verder

Meer clubs gaan cashless

Nieuws Nieuws afbeelding

31-8 Meer en meer clubs gaan over tot cashless betalen. De clubs HV Abcoude, HC AMVJ, en HV Myra accepteren ook geen cash meer. Hou hier rekening mee!

Lees verder

LAATSTE KANS! Geef je NU op voor: Heren 1 Zomerclinic DEF-jeugd

Nieuws Nieuws afbeelding

28-8 *** Laatste kans om je op te geven voor de zomerclinic van Heren 1. Het wordt PRACHTIG HOCKEYWEER!!! *** Lieve Bennebroekse DEF jeugd,
Wat is er nou mooier dan een heerlijke zomervakantie af te sluiten met je vriendjes en vriendinnetjes en het nieuwe hockeyseizoen in te luiden met een te gekke clinic van Heren1?

Lees verder

Bardiensten komend seizoen

Nieuws Nieuws afbeelding

25-8De bardiensten zijn weer bekend. Kijk snel wanneer jouw team bardienst heeft. 
Bardiensten zaterdag: 

Lees verder

LAATSTE KANS! Geef je NU op voor: Heren 1 Zomerclinic DEF-jeugd

Nieuws Nieuws afbeelding

24-8 *** Laatste kans om je op te geven voor de zomerclinic van Heren 1. Het wordt PRACHTIG HOCKEYWEER!!! *** Lieve Bennebroekse DEF jeugd,
Wat is er nou mooier dan een heerlijke zomervakantie af te sluiten met je vriendjes en vriendinnetjes en het nieuwe hockeyseizoen in te luiden met een te gekke clinic van Heren1?

Lees verder

Keeperstassen ophalen ABCD 28-08-2017

Nieuws Nieuws afbeelding

23-8 KEEPERSTASSEN
Op maandag 28 augustus 2017 kan de ABCD-jeugd zijn of haar keeperstas ophalen. Martje en Nicolien zijn dan vanaf 19.00 uur tot 20.30 uur op de club.  Laat de keeper het liefst zelf de tas ophalen, zodat er ook spullen gepast kunnen worden.

Lees verder

Shirt update!

Nieuws Nieuws afbeelding

18-8 Shirts vanaf morgen (19 augustus) op te halen bij Intersport DUO!
Vandaag ontvangen leden die recht hebben op een shirt vouchers voor het nieuwe uit- en thuisshirt. De shirts kunnen tegen inlevering van deze vouchers opgehaald worden bij Intersport DUO in Haarlem.   Let op! Je kunt alleen je shirts ophalen tegen inlevering van de vouchers. Ga dus niet

Lees verder

Aanvang trainingen 30 augustus

Nieuws Nieuws afbeelding

13-8 De trainingen van de jongste jeugd en junioren 'breedte'-teams starten weer vanaf woensdag 30 augustus. Zaterdag 2 september zijn er oefenwedstrijden. Selecties starten in onderling overleg met trainer/coach.
Het trainingsschema kunt u vinden in de club-app of op de site. Deze is echter nog niet definitief!!


Lees verder

Fijne vakantie!

Nieuws Nieuws afbeelding

20-7 Voor sommigen is de zomervakantie al begonnen, voor anderen staat deze bijna voor de deur. Ook op MHCB houden we een ‘zomerstop’; we zijn van 21 juli t/m 13 augustus gesloten.
Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie toe en zien jullie daarna heel graag weer terug op de velden van MHC Bennebroek!

Lees verder

TRAININGSSCHEMA & TRAINERS GEZOCHT !!

Nieuws Nieuws afbeelding

5-7 Voor diverse leeftijdsgroepen hebben we trainers hard nodig. Voor jongste jeugd op woensdag- en vrijdagmiddag, D- en C-teams en A-, B-teams.

Lees verder

Laatste mogelijkheid inleveren keepersspullen!

Nieuws Nieuws afbeelding

3-7 Donderdag 6 juli van 19:00 uur tot 20:30 uur is de materiaalcommissie op de club aanwezig om de spullen in ontvangst te nemen van de teams die nog toernooien hadden en de teams die nog vergeten waren om de tas in te leveren.
Zorg dat je je spullen inlevert, zodat komend seizoen iedereen weer met een verse, hele set aan de slag kan!

Lees verder

Teamindelingen bekend!

Nieuws Nieuws afbeelding

3-7 Vanaf vandaag kun je inloggen in de app of op de website om je nieuwe team te zien (zie onder voor technische aanwijzingen). We hopen dat je tevreden bent met je nieuwe team! Er is goed nieuws, de meeste dispensatieverzoeken waaronder die voor JA en JB zijn door de KNHB behandeld en gehonoreerd, we verwachten dat de laatste snel zullen volgen. Dit betekent dat de indeling zoals nu

Lees verder

Belangrijk: Check of je gegevens nog kloppen!

Nieuws Nieuws afbeelding

3-7 Rond 1 augustus ontvangt iedereen op zijn of haar huisadres de vouchers voor de nieuwe shirts.  Het is dus van GROOT belang dat alle gegevens er correct instaan. 

Lees verder

Indeling jeugd bekend op 3 juli

Nieuws Nieuws afbeelding

28-6 Maandag 3 juli wordt de indeling 2017-18 voor de jeugd bekend gemaakt. Je kunt dan in de MHCB-app of op de site je team vinden. De indeling is onder voorbehoud, we hebben van de KNHB nog geen goedkeuring op de diverse dispensatieverzoeken gekregen. 

Lees verder

MD1 Sportploeg van het jaar!

Nieuws Nieuws afbeelding

24-6 MD1 is bij de huldiging van sportkampioenen van Bloemendaal 2017 verkozen tot sportploeg van het jaar 2017! Daar mogen we als club best wel trots op zijn!
Op 21 juni werden zij tezamen met andere toppers uit de gemeente gehuldigd in Caprera. 

Lees verder

Gratis stick t.w.v. €150,-!

Nieuws Nieuws afbeelding

15-6 Helaas is het hockeyseizoen bijna voorbij, gelukkig gaan we door in de zomer! Van 24 t/m 28 juli zal er op MHC Bennebroek een Hockey- en Tophockeykamp worden georganiseerd. Ga aan de slag met je techniek, speel leuke partijtjes en maak er een geweldige week van!   Krijg een gratis stick bij aanmelding voor een tophockeykamp op Bennebroek! Geldig tot 26 juni

Lees verder

Bedankt!

Nieuws Nieuws afbeelding

7-6   Het bestuur van MHCB is erg blij met de hulp die wij ieder jaar weer van iedereen krijgen. Zonder onze vrijwilligers kunnen wij als vereniging niet functioneren. Als dank organiseren wij ook dit jaar aan het einde van het hockeyseizoen de inmiddels traditionele borrel/BBQ en wel op zaterdag 17 juni vanaf 16.30 uur op MHCB.   Als het goed is hebben alle

Lees verder

8e Joyce Sombroek Keepersclinic

Nieuws Nieuws afbeelding

7-6 Beste keeper,

Graag nodigen wij je uit voor onze 8e Joyce Sombroek Keepersclinic die gehouden wordt op zaterdag 24 juni 2017 op hockeyclub MHC-Ede. Niemand minder dan Olympisch- en Wereldkampioenen Joyce Sombroek én Larissa Meijer geven deze fantastische keepersclinic. Ook keeperstrainer van onze Nederlandse jeugdteams Bart van Gaalen is aanwezig.


Lees verder

Wie wil de ledenadministratie gaan doen?

Nieuws Nieuws afbeelding

3-6 Wegens persoonlijke omstandigheden komt de vacature voor de Ledenadministratie eerder vrij dan gepland. Wie neemt deze mooie taak over? Het kost je ongeveer 2 uur per week. In de bijlage de volledige vacatureomschrijving. Sollicitaties mogen gericht worden aan [email protected] .

Lees verder

De Bollenstreek "Haakt Aan" bij One Million Hockey Legs

Nieuws Nieuws afbeelding

3-6
De bollenstreek hockeyclubs, HC Hisalis, MHC Voorhout, MHC Bennebroek en de Noordwijkse Hockeyclub, haken aan bij de actie van One Million Hockeylegs. Dit goede doel wordt ondersteund tijdens de Rabobank Bollenstreek Hockeydag, georganiseerd op maandag 5 juni 2017 (2e Pinksterdag). Op deze mooie sportdag probeert de jeugd zo veel mogelijk geld op te halen voor het project van

Lees verder

Heb jij een stick gevonden afgelopen week?

Nieuws Nieuws afbeelding

2-6 De stick van Fay Koster is vergeten op veld 1 na training afgelopen dinsdag. Er is nog met man en macht gezocht maar hij is niet op het veld meer, niet in clubhuis/kleedkamers en niet bij gevonden voorwerpen. :-( Het is een Osaka stick zwart met witte grip. Heb jij 'm toevallig gevonden? Of per ongeluk in je tas meegenomen? Er is een leuke beloning voor de eerlijke terugbrenger! Bel even

Lees verder

INLEVEREN KEEPERSTAS JEUGD 7 EN 8 JUNI 2017

Nieuws Nieuws afbeelding

31-5 Het seizoen is voor de meesten weer klaar en dus is het tijd voor de materiaalcommissie de keepers-tassen weer in te nemen en te inventariseren.
Iedere jeugdkeeper (of zijn/haar team) dient de keeperstas in te leveren. Dit kan op woensdag 7 juni en donderdag 8 juni tussen 19.00 en 20.30 uur op de club.

Lees verder

Was het jullie al opgevallen dat...

Nieuws Nieuws afbeelding

24-5
Sinds enkele weken hebben we een vast team van barsupervisors voor de zondag!

Lees verder

Coentunnel (A10-West) weekend dicht voor onderhoud

Nieuws Nieuws afbeelding

19-5
De Coentunnel (A10-West) is dit weekend in beide richtingen afgesloten vanwege onderhoudswerkzaamheden. Rijkswaterstaat voert periodiek onderhoud uit. De tunnel is dicht vanaf vrijdag 21.00 tot maandag 04.30 uur. Er wordt veel hinder verwacht.

Lees verder

Inschrijving familietoernooi gesloten!

Nieuws Nieuws afbeelding

18-5 24 teams hebben zich aangemeld. We rekenen op mooi weer en een gezellige dag!


Lees verder

Vandaag GEEN trainingen Jongste Jeugd!

Nieuws Nieuws afbeelding

17-5 In verband met de hitte zijn alle trainingen voor de Jongste Jeugd afgelast!

Lees verder

Laatste trainingen

Nieuws Nieuws afbeelding

16-5 Voor de meeste A- en B-teams is 20 mei de laatste competitiedag. Voor de meeste D- en C- teams is dat de 27e. Na je laatste competitiewedstrijd stoppen ook je trainingen.
De 'nieuwe' selectieteams trainen in juni nog door en starten dan half augustus weer. 

Lees verder

Alle ballen verzamelen!

Nieuws Nieuws afbeelding

16-5 Neem alle hockeyballen uit je garage / zolder / kamer / locker / mee en doneer ze aan de club.
Stop ze in de groene kliko bij de kleedkamer of bij de bar. Elk jaar verdwijnen er namelijk 900 ballen.
Dus neem ze mee. We kunnen ze goed gebruiken!! Bedankt.

Lees verder

C-Feest afgelast

Nieuws Nieuws afbeelding

10-5 Helaas hebben we moeten besluiten het C-feest af te lasten. Er zal contact worden opgenomen met de leden die al een kaartje gekocht hebben.


Groetjes,
De Evenementencommissie


Lees verder

Kom ook naar de ALV op 22 mei!

Nieuws Nieuws afbeelding

26-4 Beste hockeyers, geachte leden, ouders/verzorgers van jeugdleden,
Het bestuur van MHC Bennebroek nodigt u van harte uit tot het bijwonen van de Algemene Leden Vergadering
op: maandag 22 mei 2017  in: het clubhuis aanvang: 20.00 uur

Lees verder

Inlooptrainingen voor de jeugd

Nieuws Nieuws afbeelding

25-4 Voor de jongste jeugd (4/5 jaar tot 10 jaar) hebben we ‘inlooptrainingen’ op za 27 mei en zo 18 juni vanaf 10 uur om te kijken of je ‘Hockey’ leuk vindt om te gaan doen. Je kunt je aanmelden via [email protected] Geef aan welke datum je wilt inlopen, je leeftijd, J/M en welke (school)groep. Tevens telefoonnummer en e-mail. Je hoort dan van ons. Het kan zijn dat we de

Lees verder

Bericht voor D-E-F-meiden!

Nieuws Nieuws afbeelding

15-4 Lieve girls uit de F, E en D-jeugd,
Volgende week maandag 24 april is het dan eindelijk zo ver: de hockeyclub zal volledig ‘roze gekleurd’ worden door meiden! De voorbereidingen zijn al in volle gang en wij hebben er in ieder geval al super veel zin in!

Lees verder

Stem op Rick!

Nieuws Nieuws afbeelding

12-4 Afgelopen zondag in de wedstrijd tegen de Terriërs zijn er 2 zeer mooie goals gemaakt. Deze van Rick Vernooy is door hockey.nl genomineerd als doelpunt van de week! Breng je stem uit zodat deze fantastisch mooie goal in de korte kruising doelpunt van de week wordt ! Hockey.nl/doelpuntvdweek
Lees verder

Invullen en afronden DWF

Nieuws Nieuws afbeelding

7-4
Graag vragen we jullie aandacht van de managers, coaches en scheidsrechters er op te wijzen het DWF juist en op tijd in te vullen en ook direct na de wedstrijd af te ronden!
Doe dit gezamenlijk met de tegenpartij en scheidsrechters. Dan kunnen direct eventuele onduidelijkheden over de stand en/of onenigheid over de wedstrijden besproken worden.  

Lees verder

Wegwerkzaamheden Alkmaar en Heerhugowaard

Nieuws Nieuws afbeelding

7-4 In het weekend van 7 t/m 10 april zijn er rond Heerhugowaard en Alkmaar grote werkzaamheden aan de weg. Dit kan zorgen voor extra reistijd richting Heerhugowaard.
Advies aan de teams die richting Alkmaar en Heerhugowaard gaan voor hun wedstrijden www.vananaarbeter.nl  te raadplegen!!

Lees verder

Belangrijke training data april/ mei

Nieuws Nieuws afbeelding

7-4 Met Pasen, Koningsdag en de meivakantie in aantocht, zijn er wat wijzigingen in de trainingen: 

Lees verder

Familietoernooi: Chill Brasil

Nieuws Nieuws afbeelding

5-4 De Cobacabana ligt op 25 mei voor één dag aan de Ringvaart. Die dag nemen Samba, Capoeira en Merengue het over van de klompendans. Het clubhuis kleurt geel-groen tijdens het familietoernooi 2017 want het thema is "Chill Brasil". 

Lees verder

D1 Girlsclinic!

Nieuws Nieuws afbeelding

2-4 Lieve meiden van de D-, E- en F-jeugd,
Nadat we er een jaartje tussenuit zijn geweest, zijn we deze meivakantie weer helemaal terug met onze girlsclinic. Op maandag 24 april organiseert Dames 1 een clinic voor, jawel, alleen GIRLSSS!!! YEAAHH! We kijken nu al uit naar een gezellige, leerzame, hockeyende, roze meidendag! Naast hockey zullen er ook andere sporten worden

Lees verder

Keepers Academy

Nieuws Nieuws afbeelding

29-3 Dit jaar zijn we begonnen met onze Keepers Academy. Elke maandag krijgen 20 keepers training, volgens het opleidingsplan.

Lees verder

Oproep:Trainers gezocht!

Nieuws Nieuws afbeelding

29-3 De club heeft enthousiaste trainers nodig voor zowel de jongste jeugd als junioren teams. Meer seniore trainers voor de jeugd zijn zéér gewenst. 

Lees verder

1 april D-filmavond

Nieuws Nieuws afbeelding

27-3 Filmavond & Disco!
Voor de D-jeugd is er op 1 april een filmavond & disco van 19:30 tot 22:30 uur. De deuren sluiten om 20:00 uur!
Een kaartje kost €6 en is via deze site te bestellen (even inloggen). Hiervoor krijg je een snack, limonade en een verrassing.

Lees verder

Sponsorloop ‘PauwenRen’ brengt ruim 7000,- euro op!

Nieuws Nieuws afbeelding

23-3 Tijdens de sponsorloop afgelopen zondag was het niet alleen gezellig bij MHCB maar is er met z’n allen ook een geweldig bedrag opgehaald! Met dit bedrag kan een begin worden gemaakt met het vernieuwen van de Pauwenren. We mogen trots zijn op het behaalde eindresultaat van ruim € 7000, -! 

Lees verder

Hockeykamp op Bennebroek

Nieuws Nieuws afbeelding

22-3 Een gratis TK-hockeystick tot 1 april voor het hockeykamp op Bennebroek voor de snelle beslissers!

Lees verder

Uitnodigingen selecties

Nieuws Nieuws afbeelding

17-3 Alle talenten zijn uitgenodigd via email om deel te nemen aan de selectietrainingen. Mocht je na vandaag nog geen bericht ontvangen hebben en denk je dat je toch een kans maakt om in de selectie te komen, dan kun je je alsnog aanmelden via [email protected] .

Lees verder

Nog 2 dagen voor de sponsorloop!

Nieuws Nieuws afbeelding

17-3
We horen leuke verhalen en coaches/managers doen hun best om teams te motiveren voor de ‘PauwenRen'.


Ieder team kan de envelop bij de sponsortafel inleveren en maakt kans op een leuke teamprijs!Lees verder

De klus is geklaard!

Nieuws Nieuws afbeelding

16-3 Gisteravond is er voor het eerst door het bestuur vergaderd in de gerenoveerde bestuurskamer.
De afgelopen maanden is er door Henk van den Barselaar, Loek Lommerse, Friso van Dalen, Joop Wortelboer en Joop Vernooij hard gewerkt om de laatste fase van de renovatie, het opknappen van de bestuurskamer en het trappenhuis, te realiseren.

Lees verder

Paaseieren zoeken voor Funkey's & mini-pauwtjes

Nieuws Nieuws afbeelding

15-3 Kom tijdens je training op 8 april paaseieren zoeken!
Wie: Funkeys & Mini-Pauwtjes
Wanneer: 08 april van 09.00 - 10.00 uur


Aanmelden is niet nodig, deelname is kosteloos!


Lees verder

Standaardtenue en reservetenue? Kledingkeuze thuis- en uitwedstrijden

Nieuws Nieuws afbeelding

12-3 We krijgen regelmatig vragen over tenuekleuren. Een veelvoorkomende vraag gaat over de kledingkeuze voor de thuis- en uitwedstrijden. Vaak wordt er gesproken over een thuis- en uittenue, maar dat is niet juist.

Lees verder

Minder parkeermogelijkheden in het Amsterdamse Bos t/m 31 maart

Nieuws Nieuws afbeelding

12-3 Bereikbaarheid Pinoké, Hurley en AH&BC:
Door de herinrichting van de Nieuwe Kalfjeslaan is het t/m 31 maart helaas niet mogelijk om op de grote parkeerplaats aan het einde van de weg te parkeren. Gedurende deze periode is er een tijdelijke parkeerplaats P1 direct bij binnenkomst van het Amsterdamse Bos. Hier kunnen leden en bezoekers van Pinoké, Hurley en

Lees verder

Meer info over de PauwenRen

Nieuws Nieuws afbeelding

11-3 Wie? - Alle teams Wat? - Het team loopt op 'eigen wijze' op veld 2 Waar? - Veld 2  Wanneer? - 19 maart (zie indeling) Waarom? - Vernieuwde pauwenren & teambuilding Hoe? - De manager van het team levert de enveloppen in bij de sponsortafel en begeleidt team.  - 12 minuten lopen


Lees verder

Kom naar de bekercompetitie op 24 maart!

Nieuws Nieuws afbeelding

7-3 Het is zover: de bekercompetitie is terug in het hockey. MHC Bennebroek liet deze kans niet zomaar voorbij gaan en neemt met het eerste herenteam deel aan de Silver Cup 2016-2017. 
De Silver Cup is het bekertoernooi waarin eerste tot en met vierde klasse teams strijden om de KNHB-beker.

Lees verder

Hockeykamp op MHC Bennebroek

Nieuws Nieuws afbeelding

23-2 Een gratis TK-hockeystick tot 1 maart voor het hockeykamp op Bennebroek voor de snelle beslissers!
Het kamp op Bennebroek zal plaatsvinden van 24 t/m 28 juli 2017. Daarnaast organiseert Nationale Sportkampen ook diverse andere kampen in de meivakantie.

Lees verder

Loop ook mee voor een mooiere Pauwenren op 19 maart a.s.!

Nieuws Nieuws afbeelding

17-2 We merken dat de Pauwenren veel gebruikt wordt. Maar inmiddels is deze wel aan een opknapbeurt toe. Met deze opknapbeurt willen we de Pauwenren een stuk interactiever maken en daardoor leuker voor iedereen. Hiervoor hebben we jullie hulp nodig!

Lees verder

Bardiensten t/m einde seizoen

Nieuws Nieuws afbeelding

16-2 De bardiensten tot en met eind mei zijn bekend. Kijk goed wanneer jouw team bardienst heeft en hoeveel ouders of teamleden je moet leveren. Vele handen maken licht werk en een bardienst draaien is super gezellig!
Bardiensten zaterdag Bardiensten zondag

Lees verder

Zaalkampioenen!

Nieuws Nieuws afbeelding

14-2 Het zaalhockeyseizoen zit er weer op en heeft een aantal kampioenen opgeleverd!
Wij feliciteren: MA1 MD1 MC4 MB3 MB4 MB6 JC1 Dames 2 Dames 3 Heren 2
met hun zaalkampioenschap. Foto's van de kampioensteams vind je op onze Facebookpagina  https://www.facebook.com/MHCBennebroek/

Lees verder

Wedstrijden & pauwtjes zaterdag 11 februari afgelast

Nieuws Nieuws afbeelding

10-2Helaas zijn de velden vandaag onbespeelbaar en gezien de weersverwachting wordt het niet beter. De wedstrijden van morgen, zaterdag 11 februari zijn dan ook helaas afgelast. Lees verder

Alle veldtrainingen vandaag 8/2 afgelast!

Nieuws Nieuws afbeelding

8-2 Houd de site in de gaten voor de komende dagen.

Lees verder

JC1 Zaalhockeykampioen!

Nieuws Nieuws afbeelding

22-1Zaterdag 21 januari is JC1, na twee spannende wedstrijden tegen Pinoké en Amsterdam zaalhockeykampioen geworden.  Topprestatie van de jongens, trainer en coach. Gefeliciteerd!!

Lees verder

Thuiswedstrijden & pauwtjes 21 januari afgelast

Nieuws Nieuws afbeelding

20-1I.v.m. de kou die nog in de grond zit, zijn de velden op MHCB vandaag en morgen nog niet bespeelbaar.  De thuiswedstrijden en training voor de pauwtjes zijn dus afgelast!
Langzaam druppelen ook de aflastingen van de uit-clubs binnen, maar het kán zijn dat er ergens wel gespeeld wordt. Hou de site én de site van de tegenpartij even goed in de gaten. 


Lees verder

Droevig nieuws

Nieuws Nieuws afbeelding

20-1 Ons bereikte het zeer droevige nieuws dat op 17 januari de moeder van ons jeugdlid Daan Maes (JC1), Katja, is overleden; zij was al geruime tijd ziek.
Een dag later, op 18 januari, is onverwacht Bas Blumenthal, de vader van Philine (ME5) en coach van de ME5 overleden.

Lees verder

Wie traint wanneer en waar tot de voorjaarsvakantie?

Nieuws Nieuws afbeelding

18-1 Zaal extra In week 4 en week 5 (1e & 2e week feb) hebben we nog zaaltrainingen in ‘De Kooi’. Een aantal teams hebben daar dan nog training (zie app), let op! Dit kunnen andere tijden zijn! De overige teams stoppen met trainen.
Selectieteams Vanaf 31 januari gaan er selectieteams weer op het veld gaan trainen. Dit gebeurt in overleg met coach.

Lees verder

Wederom werk in uitvoering...

Nieuws Nieuws afbeelding

17-1 Inmiddels is er een begin gemaakt met de laatste fase van de renovatie van het clubhuis. De bestuurskamer is van een mooie strakke stuclaag voorzien.
Zodra dat droog is zal Vincent Sanders de bestuurskamer en het gehele traphuis in kleur spuiten, net zo als hij dat vorig jaar gedaan heeft met de barruimte.

Lees verder

Aanpassing toegang tot de hockeyclub

Nieuws Nieuws afbeelding

14-1 De afgelopen maanden is er overleg geweest tussen omwonenden van de Jacob van Heemskerklaan, de Ruyterlaan, BSM, gemeente en MHCB.

Lees verder

Afgelaste wedstrijden voor zaterdag 14 januari

Nieuws Nieuws afbeelding

14-1 Helaas was het i.v.m. een technische storing in Lisa niet mogelijk iedereen via deze weg eerder te informeren maar de wedstrijden voor de JJ vandaag bij Terriërs, Reigers en Heerhugowaard zijn wegens de weersomstandigheden afgelast. 

Lees verder

Wedstrijden in de midwinter gaan zoveel mogelijk door, ook als het koud is.

Nieuws Nieuws afbeelding

14-1 De procedure is:
De velden worden 's ochtend gekeurd door de veldmeester. Indien de velden bevroren zijn, worden deze afgelast tot nader order en op een later tijdstip herkeurd. Houd de website en/of de app dus goed in de gaten!

Lees verder

Werkzaamheden rondom Velsertunnel dit weekend

Nieuws Nieuws afbeelding

13-1 De Velsertunnel gaat na komend weekend weer open en daarom moeten de keerlussen en calamiteitenbogen soms gesloten worden. Op de volgende link staat informatie wanneer welk deel van de weg dicht is: https://www.rijkswaterstaat.nl/over-ons/nieuws/nieuwsarchief/p2017/01/werkzaamheden-voor-openstelling-velsertunnel-van-start.aspx Gevolg van de afsluiting is dat verkeer uit Haarlem moet

Lees verder

Event-tijger gezocht voor de PauwenRun

Nieuws Nieuws afbeelding

13-1 Op 19 maart lopen we met zijn allen de PauwenRun (sponsorloop tbv vernieuwde pauwenren). Deze datum komt snel dichterbij. We merken dat we behoefte hebben aan een dynamisch en energiek persoon die goed kan communiceren en enthousiasmeren.
Heb jij zin om dit leuke evenement te helpen organiseren? Meld je dan snel aan!

Lees verder

Trainingen zijn weer begonnen!

Nieuws Nieuws afbeelding

10-1 De kerstvakantie is weer voorbij, de trainingen beginnen weer!


De zaaltrainingen zijn weer begonnen. In de eerste helft van februari worden wellicht wat trainingen toegevoegd. Hou de app goed in de gaten!Lees verder

Zaalhockey tot 11:45 afgelast

Nieuws

7-1 I.v.m. het weer zijn de wedstrijden tot 11.45 uur afgelast.
Bij 3-luiken waarvan de eerste 2 wedstrijden vervallen, vervalt ook de 3de wedstrijd.
Het schema voor de topklasse (MA/JB/MC) is aangepast. Hierover zijn de zaalsecretarissen geïnformeerd.


Lees verder

Velsertunnel gaat 16 januari weer open!

Nieuws Nieuws afbeelding

3-1De Velsertunnel is klaar en gaat op 16 januari weer open!

Lees verder

Fijne Feestdagen!

Nieuws Nieuws afbeelding

21-12 Beste MHCB'ers
De eerste helft van het seizoen zit erop, de wintercompetitie is begonnen en er is al volop in de zaal gespeeld.
In deze decembermaand kijken we terug op een zeer geslaagd kerstgala, met een wel heel bijzonder en mooi romantisch tintje verzorgd door Noud en Talitha.

Lees verder

Afgelaste wedstrijden voor zaterdag 3 december

Nieuws Nieuws afbeelding

3-12 Iv.m. de vorst op de velden zijn de wedstrijden tot en met 11 uur in elk geval afgelast. Indien mogelijk worden wedstrijden verplaatst, dit gaat i.o.m. het wedstrijdsecretariaat.
Om 10 uur wordt gekeken of de latere wedstrijden wel door kunnen gaan

Lees verder

Belangrijke info voor de zaalhockeyers en ouders/begeleiders

Nieuws Nieuws afbeelding

2-12 Ga je deze winter zaalhockey spelen en weet je niet (meer) zo goed hoe dat allemaal gaat? We hebben alle informatie voor jou (én je ouders/coaches/spelbegeleiders) allemaal overzichtelijk bij elkaar gezet op de zaalhockeypagina . Neem de voor jou belangrijke documenten goed door en bekijk ook de video's. Dan ga je straks goed voorbereid de zaal in!


Lees verder

Kerstgala

Nieuws Nieuws afbeelding

2-12 Na zeven jaar afwezigheid zal er dit jaar weer Kerstgala met buffet zijn!  Op vrijdag 09 december vindt het traditionele Kerstgala voor de senioren, veteranen, ouders van junioren en senioren en introducés (18+) plaats. 

Lees verder

Geen inhaalwedstrijden voor JJ

Nieuws Nieuws afbeelding

29-11 De bond heeft besloten de inhaalwedstrijden voor de Jongste Jeugd a.s. zaterdag 3 december niet door te laten gaan. Eventueel zou er iets vriendschappelijks gespeeld kunnen worden, maar hou er rekening mee dat er geen faciliteiten zijn. Het clubhuis is bijvoorbeeld niet open. 

Lees verder

Alle wedstrijden vanaf 12:30 gaan DOOR

Nieuws Nieuws afbeelding

26-11Vanaf 12:30 kunnen we weer spelen. Jongens D2 trappen af tegen Rood-Wit. Wel is het mogelijk dat de teams op een ander veld dan gepland moeten spelen. Even opletten dus! 

Lees verder

Verkeerssituatie Ring Amsterdam > Werkzaamheden A10 Noord/Oost:

Nieuws Nieuws afbeelding

24-11 De Zeeburgertunnel is komend weekend (26-27 november) weer dicht wegens werkzaamheden! Voor alle wedstrijden waarbij de Coen- IJ- of Zeeburgertunnel op de route ligt geldt dat door de afgesloten Zeeburgertunnel het via de andere tunnels extra druk zal zijn. 


Lees verder

Advies voor ouders en de Sint over nieuwe shirts

Nieuws Nieuws afbeelding

23-11
Mocht u overwegen om nieuwe clubshirts voor uw snelgroeiende kinderen aan te schaffen, of heeft u het vermoeden dat Sinterklaas met deze gedachte speelt, graag uw aandacht voor het volgende:

Lees verder

Wist u dat...

Nieuws Nieuws afbeelding

23-11 Wist je dat... 
je je gegevens heel makkelijk zelf aan kunt passen? Heb je bijvoorbeeld een nieuw mailadres of telefoonnummer? Ga dan naar Lid Login (rechts boven in beeld!) en klik na inloggen op 'profiel' onder je naam. Hier kan je onder aan het lijstje de optie 'bewerken' kiezen en je gegevens aanpassen! 

Lees verder

INFO ZAAL

Nieuws Nieuws afbeelding

16-11 Informatie voor de zaalhockeyers:
- De zaaltrainingen starten vanaf maandag 28 november - Let op: er zijn weken waarin teams of tijden zijn aangepast aan het wedstrijdschema/zaalcapaciteit - Check hiervoor jouw agenda in de app, deze is leidend! - Het zaaltrainingsschema is ook zichtbaar op de site. Kijk hier voor het hoofdschema . 

Lees verder

JONGSTE JEUGD INFO

Nieuws Nieuws afbeelding

16-11 Even een overzicht voor onze Jongste Jeugd: 
Laatste trainingen - Pauwtjes (alle groepen) - zaterdag 26 november (Pietentraining) - F teams - vrijdag 25 november (Pietentraining) - 6E en 8E teams - woensdag 30 november (ook voor de teams die niet inhalen op 3 dec)
Inhaalwedstrijden 6E en 8E - zaterdag 3 december

Lees verder

Toeslagen selectieteams en opleidingsteams / Notulen ALV

Nieuws Nieuws afbeelding

15-11   Rond 25 november zal de tweede termijn contributie seizoen 2016/17 worden geïnd. Bij deze termijn zullen ook de selectietoeslagen voor alle eerste teams en opleidingsteams (voor 2016/17 zijn dat: JD2, JC2, MD2, MC3, MB2) in rekening worden gebracht. 

Lees verder

Pubquiz verplaatst naar 13 januari 2017!

Nieuws Nieuws afbeelding

15-11
Door de inhaalwedstrijd van Heren 1 aanstaande vrijdag tegen Xenios is er besloten om de pubquiz te verplaatsen naar vrijdag 13 januari 2017. Logistiek kunnen we het in het clubhuis niet regelen om beide evenementen tegelijk te laten plaatsvinden. Hierdoor is het ook weer mogelijk om je nog aan te melden voor de pubquiz op 13 januari!

Lees verder

Alle wedstrijden tot 12:15 zijn afgelast! Na 12:15 gaat alles dóór!

Nieuws Nieuws afbeelding

12-11 Alle thuiswedstrijden tot 12:15 uur zijn afgelast!
Na 12:15 uur gaan alle wedstrijden dóór!

Lees verder

Alle wedstrijden en trainingen morgen 09:00 uur afgelast!

Nieuws Nieuws afbeelding

11-11 De velden zijn momenteel bevroren en we verwachten dat de velden morgenochtend nog niet geheel ontdooid zullen zijn. De trainingen voor de funkey's en pauwtjes zijn, net als de wedstrijden die om 09:00 uur beginnen, afgelast.
Om 09:00 uur zullen wij een nieuw bericht plaatsen over de later te spelen wedstrijden. Hou de site en de app in de gaten!


Lees verder

Pietenhockey!

Nieuws Nieuws afbeelding

9-11 Mini's, Funkeys, Pauwtjes en F-jes,


Ook dit jaar hebben we te horen  gekregen,
Dat het hockey-virus bij een stel pieten
naar hun hoofd is  gestegen


Zij willen graag een balletje  slaan
En kijken hoe onze jongste talenten hun mannetje  staanLees verder

Training rondom Sint Maarten

Nieuws Nieuws afbeelding

7-11 Aanstaande vrijdag, 11 november, is er geen training tussen 17:30 en 18:45 uur in verband met Sint Maarten.  Alle E-team trainingen gaan niet door, de keeperstraining voor E gaat ook niet door.  De F-trainingen gaan wel gewoon door en enkele D-trainingen zijn verplaatst. Zie de agenda in de app voor meer informatie. 

Lees verder

Weet jij alles over de zaalhockeyregels?

Nieuws Nieuws afbeelding

4-11 Begin december begint het zaalhockeyseizoen weer. De zaalhockeycommissie van het district Noord Holland organiseert enkele avonden voor clubscheidsrechters van alle verenigingen. Daarin word je bijgepraat over de nieuwe en bestaande zaalhockeyregels, zodat er met kennis gefloten kan worden en spelers met plezier kunnen hockeyen.   Iedereen die jeugd- en/of de

Lees verder

Bereikbaarheid HV Abcoude – komend weekend 5 en 6 november 2016

Nieuws Nieuws afbeelding

3-11 Komend weekend is de Abcouderstraatweg (verbindingsweg tussen Abcoude en Amsterdam Zuid Oost) afgesloten. Gelukkig zijn we gewoon bereikbaar via de A2, afslag Abcoude.


Lees verder

Contactloos betalen

Nieuws Nieuws afbeelding

31-10 Vanaf afgelopen weekend is het mogelijk om contactloos te betalen op de club. Zo kan je nóg sneller afrekenen aan de bar!

Lees verder

Bereikbaarheid Hockeyclub HIC

Nieuws Nieuws afbeelding

28-10

HIC is bereikbaar via diverse routes, behalve via Ouderkerk aan de Amstel op de volgende dagen:
17 oktober tot 9 november door werkzaamheden aan de brug.


Lees verder

Mooi MHCB-weekend voor de boeg

Nieuws Nieuws afbeelding

28-10 Zaterdag is de eerste speeldag na de herfstvakantie en alle teams zijn weer op sterkte ingedeeld. Na de leuke herfst clinic door ons Dames en Heren 1 is het nu weer tijd voor het echte werk. Hou het sportief en heb respect voor de scheids en de tegenstander.   Voor meisjes B1 een extra spannende start. Hun eerste wedstrijd in de landelijke competitie. Uit naar Fletiomare onder

Lees verder

Bericht van Xenios over hun nieuwe 4e veld

Nieuws Nieuws afbeelding

27-10 Het vierde veld van Xenios is aangelegd op Sportpark Sloten-Oost in Amsterdam.  Het adres is Sloterweg 1045, 1066 CD Amsterdam. 
Het adres van de overige 3 velden is Ringvaartdijk 21, Amsterdam. Eenmaal op het sportpark is het Xenios veld genummerd als veld 13. 

Lees verder

Bericht aan coaches & managers

Nieuws Nieuws afbeelding

27-10 Aan alle coaches en managers van onze teams: willen jullie ervoor zorgen dat het DWF direct na de wedstrijd met elkaar wordt ingevuld en afgerond? Bij niet op tijd en compleet afronden van het DWF volgt een boete voor onze club. 
Alvast dank voor jullie medewerking!


Lees verder

Regels rondom uit- en standaardtenue

Nieuws Nieuws afbeelding

27-10 Spelers zijn verplicht alle officiële competitiewedstrijden in het standaardtenue te spelen. Dit is het basistenue van de vereniging. Wanneer het standaardtenue in uitwedstrijden teveel lijkt op het tenue van de thuisspelende vereniging, dan past de bezoekende vereniging zijn/haar tenue (tenminste shirt en kousen) aan. Er wordt dan gebruik gemaakt van het reservetenue. Indien een

Lees verder

Uitnodiging vrijwilligersavond

Nieuws Nieuws afbeelding

22-10 Bent u nog geen vrijwilliger bij MHCB? Dan bent ook u van harte welkom op de vrijwilligersavond op maandag 24 oktober a.s. om u te oriënteren op wat u voor de club zou kunnen doen.   Voor meer informatie over deze avond waarvoor het bestuur alle (toekomstige) vrijwilligers van harte uitnodigt: zie de bijlage.    Graag tot 24 oktober!

Lees verder

REMINDER: Uitnodiging vrijwilligersbijeenkomst MHCB

Nieuws Nieuws afbeelding

18-10 Beste vrijwilliger,
Zonder vrijwilligers geen club, dat geldt zeker ook voor MHCB. Als bestuur realiseren we ons iedere dag weer hoe belangrijk onze vrijwilligers zijn. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Want vele handen maken licht werk. Maar ook omdat een actief verenigingsleven de leden verbindt en belangrijke sociale waarden bevordert zoals iets doen

Lees verder

Ook een eigen kruk op de club?

Nieuws Nieuws afbeelding

14-10 Wil jij óók een eigen steigerhouten barkruk op de club? Sponsor een kruk in je eentje, met je team, met je commissie of met je familie. Voor 100 euro is hij van jou/jullie, inclusief een plaatje erop met tekst naar keuze. Er zijn er slechts 8 beschikbaar.

Lees verder

Vrijdag 14 oktober geen trainingen

Nieuws

13-10 Zoals je in de app al had kunnen zien, zijn er morgen geen trainingen i.v.m. Herfstvakantie. Maandag de 24e zien we jullie allemaal weer op de velden voor de training!

Lees verder

LAATSTE KANS: CLINIC DAMES 1 & HEREN 1

Nieuws Nieuws afbeelding

13-10 Voor alle sportieve kinderen op de hockeyclub van Bennebroek:
Woensdag 19 oktober om 10:00 uur start de herfstclinic! 
Wil jij nog beter leren hockeyen d.m.v. een clinic van Dames 1 & Heren 1 van Bennebroek? Geef je dan nu op door een e-mail te sturen naar  [email protected]

Lees verder

KOM ZATERDAG MB1 & JB1 AANMOEDIGEN

Nieuws Nieuws afbeelding

13-10 !!! KOM ZATERDAG MB1 & JB1 AANMOEDIGEN OM 11.15 en 15.15 UUR OP ATHENA !!! Aanstaande zaterdag speelt ons eigen MB1 de play-offs voor een plaatsje in de SUPER-B-poule.  MB1 mag na een zware voorcompetitie waarin het tot de laatste wedstrijd spannend is gebleven, het zaterdag opnemen tegen Myra MB1. Het is alweer een tijd geleden dat een jeugdteam van Bennebroek op hoog

Lees verder

Wijzigingen bestuurssamenstelling

Nieuws Nieuws afbeelding

12-10 Het bestuur is verheugd te kunnen melden dat de Algemene Ledenvergadering op 10 oktober jl de volgende bestuursleden heeft benoemd:
Talitha Dirven , bestuurlid Senioren Luuk Kornelius , bestuurslid Junioren (incl. Jongste Jeugd) Christian Boelen , bestuurslid Sponsoring en Commerciële Contacten

Lees verder

Henk van den Barselaar tijdens ALV benoemd tot erelid van MHCB

Nieuws Nieuws afbeelding

12-10 Aan het eind van de ALV van 10 oktober jl. in het clubhuis, richtte bestuurslid Laur Kirkels zich tot de aanwezige (ouders van) leden én tot een iemand in het bijzonder. In eerste instantie hoorde de betrokkene, Henk van den Barselaar, Laur nietsvermoedend aan maar langzamerhand ging er iets dagen….

Lees verder

Griezelavond voor E jeugd 29 oktober 2016

Nieuws Nieuws afbeelding

11-10 Op 29 oktober organiseren wij voor alle E-leden een Griezelavond op MHC Bennebroek. We verwachten jullie om 19.00 uur op MHCB (definitieve locatie wordt later bekend gemaakt), en vanaf 21.00 uur zijn jullie ouders welkom om jullie weer op te halen. De avond is om 21.30 uur afgelopen.

Lees verder

Rabo EuroHockey Championships 2017

Nieuws Nieuws afbeelding

11-10 Van 18 tot en met 27 augustus 2017 strijden op het EK in Amsterdam acht herenteams en acht damesteams om de winst. Dit topsportspektakel wil je niet missen, dus zorg dat je erbij bent. Kaarten voor de Rabo EuroHockey Championships 2017 zijn vanaf nu te koop!

Lees verder

Kunstgrashockeyvelden

Nieuws Nieuws afbeelding

8-10 Naar aanleiding van publicaties afgelopen week in de media over mogelijke gezondheidsrisico's bij het spelen op bepaald kunstgras, kunnen we mededelen dat onze velden buiten deze risicocategorie vallen. 
Voor zover ons nu bekend, speelt dit voornamelijk bij kunstgrasvoetbalvelden


Lees verder

Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Bollenstreek

Nieuws Nieuws afbeelding

4-10 Als lid van Rabobank Bollenstreek mag je tijdens de Rabobank Clubkas Campagne stemmen op onze club. Breng jouw stem uit tijdens de stemperiode van 4 t/m 17 oktober 2016 en zorg ervoor dat wij borden met de Gouden Pauwenregels aan kunnen schaffen!  Beslis mee en kom in actie via www.rabobank.nl/bollenstreek

Lees verder

Toevoeging Agenda ALV 10-10-2016

Nieuws Nieuws afbeelding

1-10 Agendapunt 11: Bestuurssamenstelling: Voorstel tot benoeming van Talitha Dirven als bestuurslid Senioren.   Bij het publiceren van de agenda voor de ALV, vorige week, was reeds bekend dat de volgende mensen zich verkiesbaar stellen voor een bestuursfunctie:

Lees verder

Bereikbaarheid Bloemendaal, HBS en Purmerend dit tot 10 oktober

Nieuws Nieuws afbeelding

29-9 Bereikbaarheid MHC Purmerend op zaterdag 1 oktober 2016 (Jeugd en Jongste Jeugd) Aanstaande zaterdag houdt rijschool Hoek Bouma (tegenover de vereniging) een open dag voor rijles Groot Rijbewijs. Dat betekent: veel draaien met bussen en vrachtwagens en een grotere drukte dan gebruikelijk.  Gevolg: er kan aan de kant van de weg niet geparkeerd worden. Daarnaast zal de hoofdingang

Lees verder

Van het bestuur...

Nieuws Nieuws afbeelding

29-9 Beste leden, ouders van leden sponsoren en onze vrijwilligers,
Het seizoen is alweer een aantal weken onderweg. 

Lees verder

Hockeysokken weer op voorraad!

Nieuws Nieuws afbeelding

28-9 Sport 'n styles laat ons zojuist weten dat de thuissokken weer op voorraad zijn!

Lees verder

ALV 10 oktober

Nieuws Nieuws afbeelding

26-9 Beste hockeyers, geachte leden, ouders/verzorgers van jeugdleden,
Het bestuur van MHC Bennebroek nodigt u van harte uit tot het bijwonen van de Algemene Leden Vergadering.  Deze wordt gehouden op maandag 10 oktober a.s. in het clubhuis.  Aanvang 20.00 uur. 
Agenda

Lees verder

Herfstclinic CDEF jeugd op 19 oktober

Nieuws Nieuws afbeelding

26-9 Lieve Bennebroekse CDEF- jeugd,
Ook dit jaar staat er weer een onwijs toffe Dames- en Heren 1 clinic op het programma. Vorig jaar was de herfstclinic al een daverend succes maar we maken er nu een nog groter feest van! Hier moet je echt bij zijn! Krijg jij al helemaal de kriebels? Meld je dan snel aan! Dit doe je door een mail te sturen naar 

Lees verder

Mini's van de week gezocht!

Nieuws Nieuws afbeelding

23-9 Lieve meiden uit de D- en E-jeugd,
Onze eerste competitiewedstrijd heeft afgelopen zondag plaatsgevonden en de eerste 3 punten zijn binnen!! Maar er staan ons nog vele thuiswedstrijden te wachten. 

Lees verder

Update teamfoto's insturen

Nieuws Nieuws afbeelding

21-9 Vanwege het overweldigende enthousiasme van onze Jongste Jeugd hebben we bijna alle foto's van vorig seizoen verwijderd en vervangen voor de al ingestuurde foto's. De webredactie wacht echter nog steeds met smart op foto's van de oudere jeugd en vooral ook onze senioren! Dus kom op, maak komend weekend een teamfoto. MAAR.... Let alsjeblieft op het formaat en de compositie van de foto! Vier

Lees verder

Ook donderdag geen trainingen voor junioren

Nieuws Nieuws afbeelding

14-9 De teamtrainingen voor junioren gaan donderdag 15 september niet door ivm met de aanblijvende hitte !!
Alleen MC1, MB1, MA1 bepalen zelf voor evt een alternatief.


Lees verder

Alle trainingen afgelast vanmiddag!

Nieuws Nieuws afbeelding

14-9 Omdat het maar langzaam afkoelt, hebben we besloten ook de junioren trainingen af te lasten vanmiddag.  JB1 en JA1 hebben besloten wél te trainen.

Geniet nog even lekker van deze zomerse temperaturen.

Lees verder

Zaalhockey seizoen 2016/17

Nieuws Nieuws afbeelding

13-9 Het veldhockeyseizoen is weer van start gegaan. Ook zijn we begonnen met de organisatie van de zaalhockey. Aan de hand van de beschikbaarheid van de zalen en tijden van de hallen in de buurt komen de volgende teams in aanmerking voor deelname aan het zaal hockeyseizoen 2016/17.    Jeugdteams die geen zaalhockeycompetitie spelen, spelen mee met de midwintercompetitie.

Lees verder

Trainingen voor de Jongste Jeugd woensdag 14 sept AFGELAST!

Nieuws Nieuws afbeelding

13-9 In verband met de hitte gaan de trainingen voor de jongste jeugd (E&F-teams startend vóór half 6) NIET door !!
Junioren elftallen (ABCD) gaan wél door.


Lees verder

Kleding en sponsoren

Nieuws Nieuws afbeelding

12-9 Mede dankzij de financiële steun van onze sponsors kunnen wij, onder andere, de contributie relatief laag houden. Wij zijn dan uiteraard ook erg blij met hen! Met deze sponsors hebben wij duidelijke afspraken gemaakt over shirt- en andere reclame. Om die reden is het niet toegestaan om tijdens wedstrijden andere kleding te dragen dan ons officiële wedstrijdtenue.   Tevens

Lees verder

Shirts ruilen in clubhuis 10 september

Nieuws Nieuws afbeelding

7-9 Shirtje te klein geworden? Omruilochtend in het clubhuis op zaterdag 10 september
Na twee jaar zou het Bennebroek-shirt het groeiende kind niet meer kunnen passen. We stellen jeugdleden daarom in de gelegenheid om op zaterdag 10 september op de club hun shirt te komen ruilen van 09:00-12:00 uur.

Lees verder

Seizoensopening a.s. zondag!

Nieuws Nieuws afbeelding

2-9 Aanstaande zondag vindt de seizoensopening 2016-2017 plaats op MHCB! We hebben een volle dag met maar liefst negen wedstrijden:

Lees verder

LAATSTE MOGELIJKHEID OPHALEN KEEPERSTASSEN

Nieuws Nieuws afbeelding

1-9 Nog niet iedereen heeft zijn tas opgehaald; de competitie begint dus wij nemen aan dat de materialen nodig zijn 😊 Zaterdag 3 september 2016 tussen 10.00 en 10.30 uur is er nog een keer een uitlevering. Locatie: heren kleedkamer.
Tot dan! Bram, Martje & Nicolien

Lees verder

Coaches: Scheidsrechters bij oefenwedstrijden as zaterdag

Nieuws Nieuws afbeelding

1-9 Coaches opgelet: Voor de oefenwedstrijden van a.s. zaterdag 3 september is er met alle clubs afgesproken dat elk team een scheidsrechter levert. Dus zorg dat er ook voor jouw team iemand staat of meegaat!

Lees verder

Verandering in DWF

Nieuws Nieuws afbeelding

1-9 Vanaf seizoen 2016/2017 hebben we een verandering ingevoerd met betrekking tot het invullen van de spelers op het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF).

Lees verder

Keepers Kick Off voor ABCD elftallen

Nieuws Nieuws afbeelding

31-8

Ben je een keeper uit een A-, B-, C-, of D-team? Dan ben je maandag 5 september om 17:30 uur van harte welkom om met z'n allen het seizoen te starten. We beginnen met gezamenlijk eten. Je krijgt ook meer informatie over het keepen en je leert andere keepers kennen. We hebben al veel aanmeldingen, maar mocht je dit nog niet hebben gedaan doe dat even via

Lees verder

Keepers Academy MHCB

Nieuws Nieuws afbeelding

31-8 Dit seizoen starten we met de ‘Keepers Academy’ en benadrukken daarbij het belang van de sluitpost op het veld.
Met de kennis van Martijn Drijver's 'Goalie Academy' geven we onze keeperstrainers goede bagage voor de toekomst.

Lees verder

Fotowand in het clubhuis

Nieuws Nieuws afbeelding

29-8
We willen graag een wisselende collectie van teamfoto’s ophangen in het clubhuis. Heb je een leuke foto van je team? Doe die dan in een lijst en plak achterop een sticker met naam van het team, het jaar waarin de foto  genomen is en naam en telefoonnummer van degene die hem aanlevert. 

Lees verder

Nieuwe teamfoto’s gevraagd!

Nieuws Nieuws afbeelding

28-8 Komende week beginnen eindelijk ook de trainingen van de andere teams. Zaterdag nog oefenwedstrijden en dan vanaf 10 september de hockeycompetitie. Wij van de webredactie willen graag weer nieuwe teamfoto’s bovenaan de website plaatsen. Maak dus zo snel mogelijk een foto van je team in de nieuwe samenstelling en stuur deze naar [email protected]  LET OP! De foto moet

Lees verder

Cashless bij de volgende clubs:

Nieuws Nieuws afbeelding

27-8 Weer een drietal clubs die geen contant geld meer in het clubhuis willen hebben. Deze drie zijn vanaf heden 'cashless' en daar kan dus alleen met PIN betaald worden:   UHC Qui Vive AMHC Pinoké WFHC Hoorn THC Hurley
Handig om rekening mee te houden wanneer u hier uit speelt.

Lees verder

Coachavond Jongste Jeugd (3-tal, 6-tal & 8-tal)

Nieuws Nieuws afbeelding

17-8 Beste Coaches,
Het nieuwe seizoen gaat weer beginnen en wij willen jullie dan ook uitnodigen voor een coachbijeenkomst op vrijdagavond 26 augustus  in het clubhuis. De avond zal in het teken staan van algemene informatie tot hockeyzaken & opleiding. We hebben de avond in twee groepen gesplitst.
F-jes (3-tal)

Lees verder

Trainingsschema onder voorbehoud!

Nieuws Nieuws afbeelding

15-8 Het trainingsschema staat op de site. Er kunnen nog veranderingen plaatsvinden (helaas niet op verzoek!).
Elftallen worden geacht om 1 kwartier voor de training zelfstandig in te lopen, in overleg met de trainers.
De trainingen beginnen weer in week 35, vanaf maandag 29 augustus. Selectieteams en opleidingsteams starten 1 of 2 weken eerder.

Lees verder

Ophalen keepersmateriaal

Nieuws Nieuws afbeelding

15-8 Op maandag 15 augustus kunnen de keepers van de selectieteams hun materiaal ophalen tussen 18.00 en 19.00 uur.

Lees verder

Zomervakantie training

Nieuws Nieuws afbeelding

8-8 Zin om goed voorbereid aan het nieuwe seizoen te beginnen? Willem Slinger (oud coach van Bennebroek Heren 1) organiseert dinsdag 9 augustus en donderdag 11 augustus van 10 tot 12 uur een training. 
In deze training gaat het om het individu en zal in een groepje maximaal 10 kids gewerkt worden aan verschillende technieken.

Lees verder

MHCB op vakantie van 16 juli tot 14 augustus

Nieuws Nieuws afbeelding

12-7 De laatste officiële trainingen en hockeywedstrijden liggen alweer een tijdje achter ons maar achter de schermen is er de afgelopen weken door veel vrijwilligers nog hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen 2016/17. We zijn bijna rond en binnenkort begint de zomervakantie, ook voor onze vrijwilligers. Om iedereen te kunnen laten genieten van zijn/haar welverdiende vakantie,

Lees verder

Trainingen nieuwe seizoen

Nieuws Nieuws afbeelding

12-7 De trainingen voor het nieuwe seizoen beginnen weer in augustus. Voor de selectieteams beginnen de trainingen op maandag 15 augustus.
De andere teams trainen vanaf maandag 29 augustus.

Trainers gezocht

Lees verder

Oefenwedstrijd JD1

Nieuws Nieuws afbeelding

28-6 Er staat voor komende zaterdag weer een oefenwedstrijd op de agenda!
JD1 - Alliance JD1 2 juli om 09:45 op veld 1


Lees verder

INLEVEREN KEEPERSTASSEN HERHAALDE OPROEP

Nieuws Nieuws afbeelding

21-6 Op donderdag 23 juni 2016 kunnen de keeperstassen nog worden ingeleverd tussen 19.00 uur en 20.00 uur.
Er is een aantal teams dat dit uiteraard op de vorige twee avonden al heeft gedaan en een aantal teams dat zich keurig heeft gemeld.

Lees verder

Trainingen afgelast!!!

Nieuws Nieuws afbeelding

20-6 De velden staan blank dus vandaag helaas geen hockeytraining!

Lees verder

Oefenwedstrijd MC3

Nieuws Nieuws afbeelding

19-6MC3 speelt een oefenwedstrijd tegen Noordwijk MC2 op 25 juni om 12.00 uur in Noordwijk.

Lees verder

Nationale Sportkampen op Bennebroek verplaatst naar 15 t/m 19 augustus!

Nieuws Nieuws afbeelding

17-6 Meld je voor 1 juli aan en krijg een gratis TK-hockeystick ter waarde van €149,-! Deze zomervakantie worden de Nationale Sportkampen weer op MHC Bennebroek georganiseerd! Hockeyen in de vakantie dat wil jij toch ook? 

Lees verder

Teamindeling A-junioren

Nieuws Nieuws afbeelding

17-6 Hierbij de teamindeling van de A-junioren voor seizoen 2016-2017.

Lees verder

Teamindeling B-junioren

Nieuws Nieuws afbeelding

17-6 Hierbij de teamindeling van de B-junioren voor seizoen 2016-2017.

Lees verder

Rabo Hockeyfeesten Olympic Experience

Nieuws Nieuws afbeelding

14-6 Olympische hockeyfinales op het sportstrand van Den Haag. 
Het grootste sportevenement komt er deze zomer weer aan; de Olympische Spelen in Rio! Tijdens de Olympische Spelen, die plaatsvinden van 6 augustus t/m 21 augustus 2016, vindt The Olympic Experience plaats op het sportstrand van Den Haag.  

Lees verder

Zaalcommissie zoekt uitbreiding

Nieuws Nieuws afbeelding

13-6 Wil jij een uitdagende functie binnen MHCBennebroek, kom dan de zaalcommissie versterken! Alle aspecten van hockey zijn vertegenwoordigd in de zaalcommissie. Als zaalcommissaris ben jij de spreekbuis van de club en heb je direct contact met de KNHB, gemeente, coaches, TC en trainingscoördinatoren. In mum van tijd leer je heel veel nieuwe mensen binnen de club kennen. Deze dynamische commissie

Lees verder

Huldiging kampioenen

Nieuws Nieuws afbeelding

10-6 In samenwerking met SportSupport huldigt de gemeente Bloemendaal de Bloemendaalse kampioenen van het afgelopen sportseizoen op woensdag 15 juni tussen 19.00 – 20.30 uur. Net als vorig jaar zal deze huldiging plaatsvinden op het podium van het Bloemendaalse Openlucht Theater Caprera aan de Hoge Duin en Daalseweg 2 in Bloemendaal.

Lees verder

Indeling Jongste Jeugd 2016-2017

Nieuws Nieuws afbeelding

9-6 Beste Jongste Jeugd spelers,
Hierbij de voorlopige indeling van de jongste jeugd voor het nieuwe seizoen. Alleen door nieuwe aanmeldingen die deze zomer mogelijk nog komen, kan het zijn dat we iets moeten veranderen in de teamsamenstelling. Uiteraard brengen wij de betrokkenen dan op de hoogte.

Lees verder

Za 25 juni oefenwedstrijden voor selecties D, C en B

Nieuws Nieuws afbeelding

7-6 Op zaterdag 25 juni zijn er oefenwedstrijden voor de selecties D, C en B
Het programma is:
Thuis
9.30 JD1- Noordwijk JD1
9:30 JC1 - Noordwijk JC1
11:00 MD2 - Noordwijk MD2

Uit - Noordwijk
10:00 Noordwijk MD1 - MD1
12:00 Noordwijk MC1 - MC1
14:00 Noordwijk MB1 - MB1

Lees verder

Teamindeling meisjes en jongens C en D

Nieuws Nieuws afbeelding

6-6 Beste junioren,
Het seizoen is ten einde en we hebben alle informatie van het afgelopen seizoen verzameld en dit gebruikt bij de nieuwe teamindelingen voor het komende seizoen. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk met ieders wensen rekening te houden.  Voor vragen over de indeling kun je mailen naar [email protected] .

Lees verder

Kampioenen!

Nieuws Nieuws afbeelding

6-6 Nu de laatste wedstrijden gespeeld zijn, kunnen we weer een hoop teams feliciteren met hun kampioenschap!
Van onze jeugdteams feliciteren wij JC2, JC3, MB1, MB5, MC6, MD1 en MD3. 
Van de Jongste Jeugd zijn kampioen geworden: J8E1,  J8E,  Me4,  Me5,  Me6,  Mf1,  JF1.

Lees verder

Voorlopige teamindeling dames breedtelijn

Nieuws Nieuws afbeelding

5-6 Beste damessenioren,
Hieronder vinden jullie de voorlopige teamindeling voor de breedte-dameslijn voor komend seizoen. Wij zijn blij verheugd dat er een groep oud-leden heeft aangegeven weer bij te komen hockeyen. Daisy, Ilse, Merlijn, Franka, Noor, Vivian & Lilian, wij heten jullie weer van harte welkom terug en hopen op nog vele gezellige en sportieve seizoenen met

Lees verder

Inleveren keeperspullen!

Nieuws Nieuws afbeelding

1-6 Het is weer tijd om de keepersspullen in te leveren!
Op maandagavond 6 juni en donderdagavond 9 juni kunnen jullie van 19:00 tot 20:30 de keepersspullen inleveren.Heb je na 9 juni nog een toernooi? Laat het dan even weten aan Bram van der Spruit (06 2480 8966), dan komt er wellicht eind juni nog een datum.

Lees verder

Trainers bedankt!

Nieuws Nieuws afbeelding

28-5 Het hele seizoen staan trainers, in weer en wind, trainingen te geven! Er is grote waardering voor de inzet om telkens weer voor de groep te staan. De komende week zijn alweer de laatste trainingen van het seizoen en gaan spelers en trainers nog even aan de slag om ook die laatste pot goed af te ronden. 

Lees verder

Heren Veteranen-L team zoekt dringend teamgenoten

Nieuws Nieuws afbeelding

23-5 Wil je meespelen in een gezellige maar ook zeer sportieve competitie, waarvan de spelers een gemiddelde leeftijd van 50 jaar hebben, meld je dan aan! In dit team tref je ervaren "oude rotten” aan, maar ook is er meer dan genoeg ruimte voor (her)startende spelers. Je bent welkom ! Wil je meer weten, stuur dan een berichtje naar:  [email protected]

Lees verder

MB5 kampioen!

Nieuws Nieuws afbeelding

23-5 Gefeliciteerd meiden van de MB5 met het zwaarbevochten kampioenschap!

Lees verder

Sportieve en gezellige Pinksterdagen bij MHCB

Nieuws Nieuws afbeelding

22-5 Op eerste Pinksterdag was de club vakkundig omgetoverd tot een waar Wilde Westen. Tussen de vele in geruite bloesjes gestoken cowboys en cowgirls konden indianen, sheriffs en Daltons worden gespot. Jong en oud genoot van het Cowboy Billie Boem familietoernooi. 

Lees verder

Nog steeds vacature barhoofd op zondag…….

Nieuws Nieuws afbeelding

22-5 Na het vertrek van Els Wesseling als vast barhoofd op zondag hebben we gelukkig Lisette van Schaik bereid gevonden om tot de zomerstop deze taak over te nemen. Echter we zijn nog steeds op zoek naar vervanging voor na de zomerstop……

Lees verder

Introductietraining jongste jeugd

Nieuws Nieuws afbeelding

20-5 Ben jij 6, 7, 8 of 9 jaar oud en wil je graag leren hockeyen? Kom dan eens meedoen met een van onze introductietrainingen! Speciaal voor onze Jongste Jeugd zijn er op woensdag 15 en zaterdag 18 juni introductietrainingen. Zo kan je even vrijblijvend komen kijken of het je het spelletje leuk vindt.

Lees verder

Selectie Meisjes A1 2016-2017

Nieuws Nieuws afbeelding

20-5 Heb je interesse om volgend seizoen in Bennebroek MA1 te hockeyen? Weet dan dat je je in de picture kunt spelen door je aan te melden bij Marjan Koopman . Dit kan nog tot 23 mei!

Lees verder

Laatste info en teamindeling Bollenstreek Hockeydag

Nieuws Nieuws afbeelding

14-5 Rabobank Bollenstreek Hockeydag 16 mei as.
AB- MHC Voorhout C- MHC Bennebroek D- HC Noordwijk Keepersclinic- HC Hisalis (voor keepers die zich nog niet opgegeven hebben, bel alsnog 06-22786825)

Lees verder

Locatie Rabobank Bollenstreektoernooi

Nieuws Nieuws afbeelding

13-5 De locatie waarop de verschillende leeftijdscategorieën (ABCD) zullen spelen zijn:
A en B: MHC Voorhout C: MHC Bennebroek D: HC Noordwijk
Keepers: Hisalis
De teams en verdere informatie zullen zondag a.s. bekend worden gemaakt. 
Sportieve groetjes, Heren 3

Lees verder

C-jeugd: Bestel nu snel je kaarten voor de NEON party op 21 mei

Nieuws Nieuws afbeelding

13-5 Op zaterdag 21 mei is het dan eindelijk weer tijd voor een feestje! Zit jij in de C-jeugd? Kom dan samen met je introducees naar dit toffe neonfeest! De deuren gaan open om 20:00 en sluiten om 20:45, het feest is afgelopen om 23:30.  Een kaartje kost 5 euro en is te reserveren via deze link en wordt aan de deur afgerekend! Dus trek je mooiste neon-outfit aan en tot zaterdag

Lees verder

[adv] Virus of malware? Los het zelf op met de FixMeStick

Nieuws Nieuws afbeelding

13-5 Slecht nieuws. Weet je dat je virusscanner maar 45% van de virussen en malware tegenhoudt? Gelukkig is er nu de FixMeStick, je redder in nood.

Lees verder

Nieuwe leden van verdienste benoemd

Nieuws Nieuws afbeelding

11-5 Als dank voor hun jarenlange en bovengemiddelde inzet voor onze club heeft het bestuur tijdens de Algemene Ledenvergadering van 9 mei jl. Karin Snoek, Els Wesseling en Bram van der Spruit voorgedragen en benoemd tot leden van verdienste. Ten overstaan van de aanwezigen sprak voorzitter Letty Koopman hen toe en overhandigde hen de bij deze benoeming behorende zilveren Pauwenspeld.  

Lees verder

Zorg voor onze velden en ballen!!

Nieuws Nieuws afbeelding

10-5 Dagelijks maken we gebruik van onze velden. Tjip verzorgt onze velden en houdt ze in goede staat. Het is echter niet de verantwoordelijkheid van hem alléén. Alle leden zijn verantwoordelijk voor de velden en materialen. Dat helpen we iedereen herinneren middels de bordjes op het hek bij de velden! 

Lees verder

Laatste kans om je op te geven voor de clinic van morgen!

Nieuws Nieuws afbeelding

2-5Het wordt morgen heerlijk hockeyweer! Heb jij je al opgegeven voor de clinic? Vandaag is je laatste kans!
De clinic is voor de FEDC-jeugd en vriendjes en vriendinnetjes zijn ook welkom. Kosten zijn 20€ (ter plekke betalen), neem je eigen lunch mee. Zie we je morgen om 9 uur?
Groetjes,
Heren 1

Lees verder

BENNEBROEK OP DE WGMA WORLD CUP 2016 IN AUSTRALIE

Nieuws Nieuws afbeelding

28-4 Het is gelukt! Na heel, heel lang volhouden. Na, je kan wel zeggen, een leven lang hockey, heb ik me in  de selectie van het Nederlands 65+ Hockeyteam gespeeld. De concurrentie was zwaar natuurlijk. Mijn wekelijkse oppepper tijdens de training met de heren Veteranen A moet de doorslag hebben gegeven voor wat betreft behoud van fitheid, tactische inzichten en zelfs nog een beetje

Lees verder

Aanmelding familietoernooi - Nog twee plaatsen vrij!

Nieuws Nieuws afbeelding

28-4 Wie bang was dat het familietoernooi op 15 mei (eerste pinksterdag) aan zijn/haar neus voorbij zou gaan heeft geluk. Door afmeldingen is er nog ruimte voor twee teams.

Lees verder

Afscheid Els

Nieuws Nieuws afbeelding

25-4 Gister was het dan echt zo ver.  Voor de laatste keer stond Els Wesseling achter de bar. Daarmee komt er een einde aan een tijdperk.
Velen, zowel personen als teams, hebben hun waardering laten blijken voor al die jaren dat Els zich heeft ingezet voor de club en haar enorm verwend met bloemen en cadeaus die dubbel en dwars verdiend zijn!

Lees verder

Meivakantieclinic van Heren 1

Nieuws Nieuws afbeelding

25-4 Over een week is het zover! Heren 1 organiseert wederom een meivakantieclinic! Wil jij de nieuwste tricks leren en weten hoe je de mooiste goals kunt scoren? Geef je dan snel op voor de clinic op 3 mei. 

Lees verder

Uitnodiging ALV 9 mei

Nieuws Nieuws afbeelding

21-4 Beste hockeyers, geachte leden, ouders/verzorgers van jeugdleden,
Het bestuur van MHC Bennebroek nodigt u van harte uit tot het bijwonen van de Algemene Leden Vergadering
op:           maandag 9 mei 2016  in:             het clubhuis aanvang:  20.00 uur

Lees verder

Geen trainingen in de meivakantie en pinksterweekend!

Nieuws Nieuws afbeelding

20-4 Vanaf volgende week maandag 25 april t/m zondag 8 mei zijn er geen trainingen voor keepers, funkeys, pauwtjes, jongste jeugd, en juniorenteams.
Selectieteams maken zelf afspraken.
In het Pinksterweekend za 14, zo 15, ma 16 mei zijn er ook geen trainingen.


Lees verder

Schrijf je snel in voor de Pubquiz @ MHCB

Nieuws Nieuws afbeelding

19-4 JOIN US AT M.H.C. Bennebroek

Beste leden & ouders van leden,   Na het daverende succes van de pubquiz in augustus, organiseert Veteranen A speciaal voor jullie op 20 mei een pubquiz! Ieder team dient uit vijf personen te bestaan. Schrijf je complete team snel in, want VOL = VOL.

Lees verder

Nationale Sportkampen in de zomer op MHC Bennebroek!

Nieuws Nieuws afbeelding

18-4 Nationale Sportkampen in de zomer op MHC Bennebroek!
Deze zomervakantie worden de Nationale Sportkampen weer op MHC Bennebroek georganiseerd! Hockeyen in de vakantie dat wil jij toch ook?  

Lees verder

Vacature barhoofd op zondag

Nieuws Nieuws afbeelding

15-4 Na 13 jaar, met een onderbreking van 1 jaar, heeft Els Wesseling aangegeven te willen stoppen met haar werkzaamheden voor de bar. 

Lees verder

Wie draag jij aan als uitblinker van MHCB?

Nieuws Nieuws afbeelding

15-4 Wellicht is het je al opgevallen, maar sinds vorige week zetten (top)sporters hun uitblinkers in de schijnwerpers.  Tijdens de Olympische campagne ‘Het aandeel van’ roept de Rabobank alle Nederlanders op om uitblinkers te bedanken: de mannen en vrouwen die zich door weer en wind inzetten voor hun sportvereniging. Zij zijn de drijvende kracht achter sportverenigingen, zij maken het

Lees verder

Wil jij studeren in de USA?

Nieuws Nieuws afbeelding

15-4 UStudy is hét Nederlandse adviesbureau voor studie in de Verenigde Staten. Zij begeleiden jaarlijks vele leerlingen naar een mooie plek in de VS, op zowel high schools als colleges/universities.
Zo ook veel sporters die vaak op een beurs mogen studeren. 


Lees verder

Meld je snel aan voor de laatste plaatsen op het Familietoernooi op 1e Pinksterdag!

Nieuws Nieuws afbeelding

13-4 Familietoernooi op 1e Pinksterdag (15 mei): 
Het aantal aanmeldingen voor het familietoernooi loopt gestaag op. Er is nog slechts ruimte voor een beperkt aantal teams. Wil je nog meedoen? Meld je snel aan, want VOL = VOL.
Stuur een mail naar [email protected] en wij sturen je een link naar het online Inschrijfformulier.


Lees verder

SAVE THE DATE: Rabobank Bollenstreek Hockey Toernooi voor al onze ABCD-leden

Nieuws Nieuws afbeelding

9-4 Op Maandag 16 mei (2de pinksterdag) wordt in samenwerking met de clubs MHC Voorhout, HC Hisalis en HC Noordwijk het Rabobank Bollenstreek Toernooi georganiseerd voor alle ABCD-leden.

Lees verder

Velsertunnel tot 2017 afgesloten

Nieuws Nieuws afbeelding

7-4Vanaf vrijdag 15 april is de Velsertunnel voor 9 maanden (dus tot medio januari 2017) gesloten.  Dit heeft gevolgen voor clubs die normaliter te bereiken zijn via de Velsertunnel zoals bijvoorbeeld de Strawberries.
Gedurende het weekend van 16 en 17 april zijn er ook nog geen korte alternatieve routes beschikbaar vanuit Velsen richting Beverwijk en andersom. 

Lees verder

Bereikbaarheid MHC De Reigers van 18 april tot 4 mei

Nieuws Nieuws afbeelding

7-4
Van maandag 18 april tot woensdag 4 mei krijgen de op- en afritten van de Weg om de Noord (N201) en de bijbehorende kruisingen met de Hoofdweg nieuwe verkeerslichten. Hierdoor is het complex van MHC de Reigers niet meer via de normale route bereikbaar. 

Lees verder

Vertrek Willem Slinger

Nieuws Nieuws afbeelding

6-4 Van de technische commissie:
Willem Slinger, onze trainer-coach van Heren 1, stopt na dit seizoen. Helaas gaat Willem ons na 4 zeer succesvolle jaren verlaten. Samen met Rolf Hogestijn is Willem in 2012 gestart met een jonge talentvolle ploeg met als doel binnen 3 jaar terug te keren in de 1ste klasse. Dit heeft vele mooie zondagen opgeleverd en de doelstelling

Lees verder

Wie heeft de stick van Jeroen?

Nieuws Nieuws afbeelding

4-4Gisteravond (zondag 3 april) toen ik mijn (zwarte Adidas)tas ging pakken, was mijn stick, die er eerder bovenop lag, verdwenen. Het gaat om een rood-wit-zwarte Adidas Carbonbraid, met een witte grip die aan de bovenzijde enigszins donkerrood verkleurd is (bloed van afgelopen training). Aangezien ik vrijwel direct daarna een andere stick van hetzelfde type bij de gevonden voorwerpen zag liggen, ga

Lees verder

Zondag openen we officieel ons nieuwe clubhuis!

Nieuws Nieuws afbeelding

1-4 In de afgelopen drie maanden heeft een fantastische groep vrijwilligers ons clubhuis een nieuwe frisse ‘look’ gegeven. 
Om dit te vieren wordt zondag 3 april het clubhuis officieel heropend na de wedstrijden van Dames 1 – Xenios D1 (12.45) en Heren 1 – Xenios H1 (14.45) 

Lees verder

15 mei: Familietoernooi - Cowboy Billy Boem

Nieuws Nieuws afbeelding

28-3 Over de brug bij Zwaanshoek begint het Wilde Westen. Daar liggen de eeuwige jachtvelden van MHC Bennebroek. Op 15 mei dansen de Can-Can girls op de tafels van de nieuwe Saloon. Cowboys strijden met Indianen. Sheriffs jagen op Coyotes en Rataplan huppelt achter de Daltons aan. Aan een shoot-out doe je op 15 mei alleen mee met een geladen revolver.

Lees verder

Trainingen rondom pasen

Nieuws Nieuws afbeelding

24-3 Komende vrijdag, goede vrijdag, zijn er gewoon trainingen.  Op maandag, 2e paasdag zijn er géén trainingen. 
Fijne paasdagen!

Lees verder

9 toppers voor de bar!

Nieuws Nieuws afbeelding

20-3 Naar aanleiding van onze 'noodkreet' om aanvulling van barsupervisors hebben we gelukkig een aantal positieve reacties mogen ontvangen.

Lees verder

80's & 90's & 00's feest

Nieuws Nieuws afbeelding

19-3 Op 09 april vanaf 20.00 uur barst de 80's, 90's & 00's party los op MHCB, speciaal voor alle ouders, veteranen, trimmers en senioren! Reserveer nu je kaartje door onderstaand formulier in te vullen.  http://goo.gl/forms/aV6id39yZw
Kaarten kunnen aan de deur worden afgerekend.

Lees verder

Gratis hockeystick t.w.v. €149,- bij aanmelding zomerkamp op MHC Bennebroek!

Nieuws Nieuws afbeelding

16-3 Deze zomervakantie worden de Nationale Sportkampen weer op MHC Bennebroek georganiseerd! Hockeyen in de vakantie dat wil jij toch ook? Meld jij je voor 1 april aan voor een hockeykamp in de zomer, dan krijg je een gratis TK hockeystick!  

Lees verder

Alle velden tot 10.00 afgekeurd!

Nieuws Nieuws afbeelding

12-3Helaas zit er nog teveel vorst in de velden. De velden zijn in elk geval tot 10 uur afgekeurd!

Lees verder

Parkeren & betalen bij AHC IJburg

Nieuws Nieuws afbeelding

12-3 Vanaf zaterdag 12 maart beschikt Sportpark IJburg over een parkeerterrein met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekende clubs kunnen hier tegen betaling maximaal 4 uur parkeren.

Lees verder

SPELREGELWIJZIGING

Nieuws Nieuws afbeelding

10-3
De FIH (Internationale Hockey Federatie) heeft besloten om een spelregelwijziging ïn te voeren m.b.t. de aanvallende vrije slag binnen het 23-metergebied. 
In de Nederlandse competitie wordt deze wijziging per direct ingevoerd op alle niveaus dus bij de Senioren, Junioren en Jongste Jeugd. 

Lees verder

Moeten we de bar sluiten?

Nieuws Nieuws afbeelding

26-2 Beste mede clubleden,
Momenteel wordt er door een bescheiden aantal leden heel hard gewerkt aan een grondige opfrisbeurt van ons clubhuis; daar zijn we heel blij mee. Met man en macht wordt eraan gewerkt om de vernieuwde bar voor het voorjaarsseizoen weer klaar voor gebruik te hebben, maar ….. als we geen vrijwilligers hebben om die bar te bemannen dan kunnen

Lees verder

4 kampioenen in de zaal!

Nieuws Nieuws afbeelding

23-2 Het zaalhockeyseizoen zit er weer op en wat hebben onze teams het goed gedaan. Maar liefst vier kampioenen heeft dit seizoen opgebracht.

Lees verder

Zaal MB1 Kampioen!

Nieuws Nieuws afbeelding

23-2 - Verslag MB1 -    Het werd nog spannend dit laatste weekend, Xenios en Pinoké konden ons nog voorbij als deze twee clubs beide wedstrijden wisten te winnen. Pinoké moest al vroeg tegen Alkmaar en HBS, Alkmaar was er veel aan gelegen om beide wedstrijden te winnen zodat zij nog op de 3e plaats konden eindigen. Als Alkmaar wint of gelijk speelt tegen

Lees verder

Foto's gezocht voor achter de bar

Nieuws Nieuws afbeelding

23-2 De verbouwing van het clubhuis vordert voorspoedig en we komen in de fase van aankleding.
Achter de nieuwe bar willen we graag grote foto's ophangen die een link hebben naar hockey.
Het leukst is natuurlijk (actie?) foto's van eigen leden, maar andere suggesties zijn ook zeer welkom.
Wie heeft er leuke platen?

Lees verder

Deze week geen training JJ. We starten 7 maart weer!

Nieuws Nieuws afbeelding

17-2 Er zijn deze week geen trainingen voor de jongste jeugd meer!
Op 7 maart start weer het normale (hoofd)trainingsschema!
Deze is altijd te vinden op de site (selecteer de juiste ‘periode’ en zaal/veld) Of:  Gebruik de Bennebroek-app . Alle trainingen, wedstrijden en teams staan hierin. De app kan je downloaden in je appstore.

Lees verder

Jeugdtrainers gezocht!

Nieuws Nieuws afbeelding

14-2 Vind jij het leuk om meer betrokken te zijn bij de club? En wil jij je hockeykunsten overbrengen aan de jongste jeugd? Voor de woensdagmiddag van 16.00-17.00 uur zoeken wij nog trainers!

Lees verder

Alle velden tot 12.00 afgelast!

Nieuws Nieuws afbeelding

13-2 I.v.m. bevroren velden zijn alle wedstrijden op MHC Bennebroek tot 12.00 uur afgelast!

Lees verder

Sale bij Sport N Styles

Nieuws Nieuws afbeelding

9-2 Morgen, 10 februari begint de SALE bij Sport N Styles!

Lees verder

Meisjes B2 zaalkampioen!

Nieuws Nieuws afbeelding

8-2 Met een doelpuntensaldo van +51 en 32 punten zijn de meisjes B2 overtuigend zaalkampioen geworden. Gefeliciteerd meiden en natuurlijk ook de coaches Patrick en Pieter!

Lees verder

Vorderingen clubhuis

Nieuws Nieuws afbeelding

30-1 Mede dankzij de medewerking van clubleden vordert de verbouwing van het clubhuis gestaag. We hopen het weekend van 12 maart weer 'up and running te zijn', dus tot die tijd zal het hier en daar wat behelpen zijn. We vragen jullie begrip hiervoor.


Lees verder

Patrick Evers overleden

Nieuws Nieuws afbeelding

23-1 Woensdag 20 januari bereikte ons het droevige en vreselijke bericht dat Patrick Evers die ochtend was overleden.

Lees verder

Regelaars gezocht!

Nieuws Nieuws afbeelding

20-1 Na 5 jaar het wedstrijdsecretariaat Jongste Jeugd met veel plezier te hebben gedaan willen we graag het stokje overdragen. Inmiddels zijn onze kinderen al weer meerdere jaren de jongste jeugd ontgroeid en zijn we dus op zoek naar 1 of 2 enthousiaste vrijwilligers die met ingang van volgend hockeyseizoen aan de slag kunnen gaan met het wedstrijdsecretariaat.

Lees verder

Velden bevroren! Geen training deze week.

Nieuws Nieuws afbeelding

19-1 I.v.m. de kou zijn ook de velden voor woensdag afgekeurd. Vrijdag wordt bekeken hoe het dan is en kijken we of we zaterdag kunnen spelen. Hou de site en de app goed in de gaten!

Lees verder

Alle veldtrainingen vandaag 18 januari AFGELAST!

Nieuws Nieuws afbeelding

18-1 Er is vandaag maandag 18 januari GEEN veldtraining vanwege de bevroren velden.

Lees verder

Kom je helpen schuren?

Nieuws Nieuws afbeelding

13-1 Zoals jullie kunnen zien wordt er hard gewerkt aan de verbouwing van ons clubhuis. Echter we hebben een beetje hulp nodig.
We hopen op veel aanmeldingen om a.s. zaterdag 16 januari  een handje te helpen met opschuren van de plafondbalken zodat ze geverfd kunnen worden. Half tien is er koffie, daarna aan de slag tot een uur of één.

Lees verder

Clubhuis gesloten!

Nieuws Nieuws afbeelding

4-1 De verbouwing van het clubhuis is inmiddels in volle gang. Het gevolg echter is dat de bar en keuken boven dicht zijn. Als alternatief wordt er beneden een "koek en zopie" ingericht, echter met een zeer beperkt assortiment. Er is wel koffie, thee en limonade. Ook kan er niet gepind worden, dus graag cash betalen. Dank voor jullie begrip en medewerking!


Lees verder

Gelukkig Nieuwjaar!

Nieuws Nieuws afbeelding

27-12 Van het bestuur
Wij wensen alle MHCB’ers en hun familie en vrienden hele fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2016.
Tot ziens op de velden en in ons verbouwde clubhuis!

Lees verder

JC3 zoekt scheidsrechter voor in de zaal!

Nieuws Nieuws afbeelding

20-12 Wij zijn op zoek naar een scheidsrechter voor de zaalhockey wedstrijden van onze zeer enthousiast team JC3.

Lees verder

Oliebollenactie: VOOR EN DOOR MHCB'ERS!

Nieuws Nieuws afbeelding

18-12 Leden van MHCB bakken op 31 december verse oliebollen voor jou! Steun de club en koop dit jaar de lekkerste vers gebakken oliebollen via MHCB!
De volledige opbrengst zal ten goede komen aan de modernisering van het clubhuis.
Je kan de oliebollen op 31 december tussen 10.30 uur en 13.00 uur komen ophalen op MHCB. Betalen kan per pin of contant.
 

Lees verder

Handen uit de mouwen

Nieuws Nieuws afbeelding

15-12 Vrijdagavond vond een zeer geslaagd Kerstgala plaats en dat was tevens de laatste activiteit in het clubgebouw in de huidige staat. Vanaf maandag beginnen we met de voorbereidingen voor de verbouwing, die uiteindelijk begin januari zal starten en vooralsnog zal duren tot 1 maart. Daarbij vragen we hier en daar om jullie hulp om op die manier de kosten zo laag mogelijk te houden.

Lees verder

Onafhankelijke toptraining van ML Hockey Support

Nieuws Nieuws afbeelding

13-12 ML Hockey Support start in maart 2016 weer met onafhankelijke toptrainingen voor jeugd van 7-16 jaar, onder andere op hockeyclub Alliance. Dit zijn extra trainingen voor de kinderen onder leiding van toppers, naast hun reguliere trainingen op de club.   ML Hockey Support Wil je wekelijks extra toptraining van toptrainers en/of topspelers die op het hoogste

Lees verder

Profiteer nu nog van 50% voordeel bij HelloFresh en steun de club

Nieuws Nieuws afbeelding

3-12 HelloFresh is sponsor geworden en heeft zich een aantal keer gepresenteerd op onze vereniging. Veel leden hebben nog niet de gelegenheid gehad om het een keer te proberen. Daarom is er nu een speciale kortingsactie. Tot het eind van het jaar profiteert u van 50% korting op uw eerste box. Dat is gezond, makkelijk én erg voordelig! 

Lees verder

Nieuwe foto's op de site!

Nieuws Nieuws afbeelding

2-12 Het heeft even geduurd maar onder Foto's staan nu ook de foto's van Halloween en de Pietentraining.

Lees verder

Zaalhockeykampen en kampen 2016 van Nationale Hockeykampen!

Nieuws Nieuws afbeelding

30-11 Doe mee aan het Nationale Zaalhockeykamp bij jou in de buurt of meld je alvast aan voor de kampen in 2016. Hockeyen in de vakantie dat wil jij toch ook?
Zaalhockeykamp in Kennemer Sporthallen

Lees verder

Veldtrainingen junioren, pauwtjes, jongste jeugd zijn klaar!

Nieuws Nieuws afbeelding

29-11 Deze week (48) zijn de laatste trainingen voor de junioren elftallen, jongste jeugd en pauwtjes geweest.  Dit jaar zijn er geen trainingen op het veld meer. (behalve 2x selecties op maandag) In de 1e week van januari starten er weer trainingen voor de elftallen die midwinter competitie spelen (1x per week). Ook voor de jongste jeugd starten de trainingen weer op de 1e

Lees verder

Slechte communicatie mbt zaalteams

Nieuws Nieuws afbeelding

27-11 De afgelopen weken zijn veel mensen bezig geweest om de zaalteams aan te maken. Helaas zijn hier en daar de zaken niet helemaal vlekkeloos gelopen. Onze oprechte excuses voor alle verwarring! Uiterlijk vanavond zou alles moeten zijn opgelost en kunnen jullie in Lisa Team en in de app zien in welk zaalteam je bent ingedeeld en wat je speel- en trainingsschema is.

Lees verder

Win HelloFresh-trainingsjassen voor het hele team!

Nieuws Nieuws afbeelding

26-11 Zoals jullie weten is HelloFresh begin dit seizoen sponsor geworden van onze club. Mede daarom gebruiken we nu mooie HelloFresh-materialen op de club zoals, bidons, hesjes en kratten. HelloFresh heeft de afgelopen weken ontzettend veel leuke en gekke foto’s ontvangen van teams die met de HelloFresh-materialen op de foto stonden. 

Lees verder

Kerstgala op 11 december

Nieuws Nieuws afbeelding

20-11 Het is weer bijna zover, vrijdag 11 december vindt het traditionele Kerstgala plaats! Op dit prachtige feest luiden we met alle senioren, veteranen, trimmers, ouders van jeugdleden en introducé(e)s 2015 uit, onder het genot van een drankje, een hapje, en onder muzikale begeleiding van een oude bekende: The Mad Donna's komen ons entertainen! Een kleine wijziging dit jaar: de dresscode

Lees verder

Zwarte Pieten Training

Nieuws Nieuws afbeelding

18-11 De Sint heeft ons laten weten dat hij op 27 november en op 28 november een groep Zwarte Pieten naar MHCB zal sturen om te kijken wat onze jongste leden het afgelopen jaar allemaal geleerd hebben!

Lees verder

De thuis-shirts zijn binnen!

Nieuws Nieuws afbeelding

14-11 Goed nieuws voor iedereen die nog geen officieel MHC Bennebroek shirt heeft: Sport ‘N Styles heeft de nieuwe thuisshirts ontvangen!   Dus ga snel naar  Sport ’N Styles op de Gedempte Oude Gracht 88 in Haarlem en haal je wedstrijdshirt op! Kijk voor de openingstijden op: www.sportnstyles.nl

Lees verder

Ben jij de bar-supervisor die we zoeken?

Nieuws Nieuws afbeelding

11-11 4x6 uur achter de bar staan iets voor jou? Meld je dan nu aan! 
De barcommissie is dringend op zoek naar supervisors voor de zaterdag. Een supervisor draait minimaal 4 keer per seizoen een bardienst van 6 uur en maakt de vrijwilligers, die eenmalig bardienst doen, wegwijs achter de bar. Zonder supervisors is er geen goed werkende bar op zaterdag! Lijkt je

Lees verder

Maandag 9 november: Algemene Ledenvergadering

Nieuws Nieuws afbeelding

7-11 Beste hockeyers, geachte leden, ouders/verzorgers van jeugdleden,
Het bestuur van MHC Bennebroek nodigt u van harte uit tot het bijwonen van de Algemene Leden Vergadering.  Deze wordt gehouden op maandag 9 november a.s. in het clubhuis.  Aanvang 20.00 uur. 

Agenda

Lees verder

D-filmavond op 14 november!

Nieuws Nieuws afbeelding

3-11 Op 14 november organiseert de evenementencommissie de D-filmavond van 2015!
Wij nodigen alle D-jeugd uit om hierbij aanwezig te zijn! We sluiten de avond af met een disco!

Lees verder

Scheidsrechterscursus voor B-junioren en anderen

Nieuws Nieuws afbeelding

3-11 Het is weer herfst, het seizoen is volop onderweg, dus het is ook weer tijd voor de jaarlijkse scheidsrechterscursus. Net als de afgelopen jaren zal er voor alle cursisten toegang worden geregeld tot de Digitale Leeromgeving van de KNHB, waarin de cursus op ieder gewenst tijdstip en op (bijna) ieder gewenst tempo kan worden gevolgd. De cursus wordt afgesloten met een centraal georganiseerd

Lees verder

TIPS Jongste Jeugd-teams

Nieuws Nieuws afbeelding

1-11 Bij deze wil de TC Jongste Jeugd de coaches van de Jongste Jeugd-teams (jeugd t/m D-8-tallen) vragen om de kinderen van hun team te beoordelen middels het TIPS-spelervolgsysteem.

Lees verder

MD4 ook kampioen van de voorcompetitie!

Nieuws Nieuws afbeelding

30-10 Aangezien de bond heeft besloten om de tussenstand van de gestaakte wedstrijd (3-0 in het voordeel van Bennebroek) ook als eindstand te hanteren, betekent dit dat MD4 ook kampioen van de voorcompetitie is geworden. Alsnog gefeliciteerd meiden! TC Junioren


Lees verder

Jeugdteams voor zaterdagbardienst tot winterstop

Nieuws Nieuws afbeelding

28-10 Onder Diversen - Bardienst - Zaterdag staan de supervisors en de (ouders van) jeugdteams die de komende zaterdagen achter de bar staan. Zorg binnen jouw team voor genoeg mensen! 

Lees verder

Meiden C4 gaan internationaal

Nieuws Nieuws afbeelding

23-10 Afgelopen donderdag 22 oktober hebben wij, de meiden van de C4, tegen Ashford School gespeeld. Op deze Engelse school wordt veel aandacht besteed aan sport en cultuur. 18 meisjes en 14 jongens kwamen met hun begeleiders 4 dagen naar Nederland om te sporten. 

Lees verder

KOM JE POMPOEN UITHOLLEN MET HALLOWEEN!

Nieuws Nieuws afbeelding

16-10 Op zaterdag 31 oktober organiseert de evenementencommissie haar eerste activiteit!
Wij nodigen alle E-jeugd uit om bij ons je eigen pompoen te komen uithollen en te komen versieren.

Lees verder

MHCB Bennebroek ABCD-jeugd is goed op weg

Nieuws Nieuws afbeelding

15-10 7 kampioenen in de voorcompetitie!
Hockey is een competitiesport, en dus is het ook altijd leuk en goed om te zien waar je staat na de voorcompetitie. De bond deelt tegenwoordig de teams in op basis van een ranking. Iedere club geeft voor de zomer het aantal teams op en tevens uit welke spelers deze teams bestaan. Iedere speler heeft een speelverleden, en men kijkt dus in

Lees verder

!!! KOM ZATERDAG MB1 AANMOEDIGEN OM 17.45 UUR OP ALLIANCE !!!

Nieuws Nieuws afbeelding

15-10 Aanstaande zaterdag speelt ons eigen MB1 de play-offs voor een plaatsje in de SUPER-B poule. 

Lees verder

Geen trainingen!

Nieuws Nieuws afbeelding

14-10 Vrijdag 16 oktober tot en met zondag 25 oktober zijn er geen trainingen voor; Funkeys, mini’s, pauwtjes, jongste jeugd en juniorenteams.

Dinsdag 20 oktober is er een herfst- clinic voor cat. F tm C leeftijd.  Schrijf je in via [email protected]


Lees verder

Schrijf je in voor MHCB Herfst-clinic Nieuwe Stijl!

Nieuws Nieuws afbeelding

12-10 Hallo lieve kinderen van de MHCB. Er is al veel over gesproken en binnenkort gaat het dan eindelijk plaatsvinden:  De MHCB Herfst-clinic Nieuwe Stijl.   De afgelopen jaren zijn er waanzinnig coole clinics georganiseerd door Heren 1. Dit jaar gaan we het over een iets andere boeg gooien. Wat er precies gaat veranderen, blijft nog even een verrassing maar we

Lees verder

Breng jij geld in het laatje?

Nieuws Nieuws afbeelding

10-10 Sponsors vormen een belangrijk en essentieel onderdeel van iedere sportvereniging. Zonder hen zouden de contributies zo hoog worden dat het voor een grote groep sportliefhebbers om financiële redenen niet meer mogelijk is om te sporten. Ook onze vereniging zou er heel anders uitzien zonder onze sponsors. 

Lees verder

Dank voor alle nieuwe teamfoto's!

Nieuws Nieuws afbeelding

9-10 We hebben al veel teamfoto's ontvangen (Dank!!!) maar nog te veel teams staan niet op de website. Als dat jouw team is, maak dan nog komend weekend een foto van je team in de nieuwe samenstelling en stuur deze naar  [email protected]  

Lees verder

MHCB-familie in de schijnwerpers!

Nieuws Nieuws afbeelding

9-10 Er staat vandaag een leuk artikel op hockey.nl over een aantal MHCB-gezinnen en zeer actieve vrijwilligers bij de club. Aanrader!  https://hockey.nl/artikel/clubs/de-hockeystamboom-van-de-familie-hokkeling/

Lees verder

Verzoek aan onze scheidsrechters

Nieuws Nieuws afbeelding

25-9 We verzoeken al onze scheidsrechters om meteen na de wedstrijd het DWF af te ronden. Dit geldt natuurlijk ook voor de coaches. Bij voorbaat dank!

Lees verder

Rabobank clubkascampagne

Nieuws Nieuws afbeelding

24-9 MHC Bennebroek heeft jouw stem nodig in de Rabobank Clubkas campagne!  De campagne loopt van 1 tot 15 oktober 2015.  Bankier jij bij Rabobank Bollenstreek en draag je MHC Bennebroek een warm hart toe? Stem dan op de website van Rabobank Bollenstreek voor de club en help ons om een leuk geldbedrag binnen te halen. 

Lees verder

Sponsornieuws

Nieuws Nieuws afbeelding

24-9 Beste MHCB'ers en ouders,
Mede dankzij de financiële steun van onze sponsors kunnen wij, onder andere, de contributie relatief laag houden. Wij zijn dan uiteraard ook erg blij met hen. Met deze sponsors hebben wij duidelijke afspraken gemaakt over shirt- en andere reclame. Om die reden is het vanaf aanstaande zaterdag, 26 september, niet langer toegestaan om tijdens

Lees verder

Nieuwe lustrumfoto's online!

Nieuws Nieuws afbeelding

23-9 Nu ook foto's van de lustrumzondag! Kijk snel onder het menu Foto naar alle foto's van de lustrumactiviteiten! Met dank aan de fotografen van dienst!

Lees verder

19 september 2e handsbeurs

Nieuws Nieuws afbeelding

16-9 Zaterdag 19 september van 10.00-12.00 uur verkoopt MHCB in het clubhuis de gevonden voorwerpen van het afgelopen jaar die niet zijn opgehaald. De opbrengst hiervan zal worden besteed aan iets moois voor de club, zodat alle leden er plezier van hebben.

Lees verder

Mozaïek onthuld

Nieuws Nieuws afbeelding

16-9
In het bijzijn van onze voorzitter Letty Koopman, initiatiefnemers Henriëtte Vernooy en Marjon Brouwer, en de aanwezige jeugdleden, heeft Kick van de Pol afgelopen zaterdag het kunstwerk onthuld dat al enige tijd verscholen onder een doek in de hal van het trappenhuis hing.

Lees verder

Van het bestuur...

Nieuws Nieuws afbeelding

12-9 Afgelopen donderdag 10 september was alweer de 2e bestuursvergadering van het nieuwe seizoen.

Lees verder

Onthulling a.s. zaterdag

Nieuws Nieuws afbeelding

10-9 Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van onze club is er tijdens de jeugdclinic van Heren 1 en Dames 1 op zaterdag 29 augustus een kunstwerk gemaakt door vele tientallen jeugdleden, onder de bezielende leiding van Henriëtte Vernooy en Marjon Brouwer.   Loek en Henk hebben het eindresultaat afgelopen week opgehangen in de hal van het trappenhuis.  Aanstaande

Lees verder

Mini's gezocht voor Dames 1

Nieuws Nieuws afbeelding

10-9 Speel jij in de D- of in de E-jeugd en lijkt het je leuk om eens te kijken hoe het in de kleedkamer van Dames 1 gaat? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij iedere thuiswedstrijd zijn wij op zoek naar een mini van de week. Je loopt vanaf het begin tot het einde mee op een wedstrijddag. Hoe geef je je op? Schrijf waarom wij jou als mini moeten hebben, stuur dit naar [email protected] . Wij

Lees verder

Reminder: denk zaterdag aan nieuwe teamfoto's!

Nieuws

10-9 We zoeken nog steeds naar nieuwe teamfoto's voor bovenaan de website! Maak dus zo snel mogelijk een foto van je team in de nieuwe samenstelling en stuur deze naar [email protected]

Lees verder

Zaalhockeyers aanmelden voor 8 september!

Nieuws Nieuws afbeelding

6-9 Het hockeyseizoen is begonnen en daarom willen wij vóór 8 september as weten of jullie team mee wil doen aan zaalhockey.
Dit seizoen willen we bij de jeugd de volgende teams in schrijven voor het zaalhockey seizoen 2015/2016:

Lees verder

Oud MHCB-lid Katinka Roebert op EK!

Nieuws Nieuws afbeelding

4-9 Op avontuur in Londen
In de week van 21 tot en met 30 augustus jl. vond in Londen het Europees Kampioenschap voor de Oranje dames en heren plaats. Het resultaat weet iedereen. In diezelfde week was ook het Europees kampioenschap van de Dutch Hockey Masters. 

Lees verder

HBS slecht bereikbaar met auto, reken op extra reistijd

Nieuws Nieuws afbeelding

4-9 HBS is slecht bereikbaar met de auto. Een nadrukkelijk verzoek om niet te stoppen en ook niet te parkeren op plaatsen waar dat niet toegestaan is. Neem minstens 10 minuten extra tijd om HBS te bereiken .

Lees verder

Alliance en Overbos cashless!

Nieuws Nieuws afbeelding

2-9
In navolging van andere hockeyverenigingen in onze omgeving zal bij Alliance na de zomer alleen met je bankpas betaald kunnen worden. Hiertoe is de bar uitgerust met 2 pinautomaten waarbij het ook mogelijk is om tot EUR 25 contactloos te betalen en in de nabije toekomst met je smartphone te betalen.

Lees verder

MHCB in het HD

Nieuws Nieuws afbeelding

31-8 In het Haarlems Dagblad van afgelopen vrijdag een mooi artikel over onze hockeyclub.

Lees verder

Zo trots als een pauw!

Nieuws Nieuws afbeelding

27-8 Het bestuur is trots!
Trots op onze vrijwilligers die zo hard gewerkt hebben om op een aantal snikhete zaterdagen in de zomer de kleedkamers te verven en kozijnen van een nieuwe verflaag te voorzien.  Daarnaast is het overige achterstallig onderhoud aan het clubhuis professioneel aangepakt. De buitenmuren zijn schoongemaakt en opnieuw gevoegd. De vloeren van de

Lees verder

MHCB Lustrumcommissie dankt sponsoren

Nieuws Nieuws afbeelding

26-8 De start van het lustrum nadert en naast de grote inzet van vele vrijwilligers vooraf en tijdens het lustrum zijn wij al onze sponsoren en in het bijzonder onze hoofd- en lustrumsponsoren zeer erkentelijk voor hun financiële bijdrage aan onze vereniging. Het betreft:

Lees verder

Bardienst voor zaterdag tot de herfst

Nieuws Nieuws afbeelding

23-8 Onderstaand de bardiensten tot de herfstvakantie. Kijk ook voor meer uitleg onder Diversen - Bardienst - Zaterdag.
Datum
Tijden
Teams
Supervisor
05 september
08.30 – 11.15

Lees verder

Nieuw trainingsschema met wijzigingen!

Nieuws Nieuws afbeelding

23-8 Hierbij het meest recente trainingsschema. Er zijn wat aanpassingen dus kijk goed wanneer je traint en op welk veld !
Let op! Junioren en jongste jeugd starten vanaf ma 24 augustus (pauwtjes nog niet). Let op! Funkey - Mini - Pauwtjes starten op zaterdag 5 september.

Lees verder

Bardienst op zondag voor A- en B-junioren

Nieuws Nieuws afbeelding

23-8 Beste A&-B-junioren,    Ook komend seizoen moet er weer bardienst worden gedraaid. Net zoals andere seizoenen draaien de A&B-junioren op de zondagen bardienst. In de bijlage zien jullie in het schema tot de kerstvakantie welk team welke zondag aan de beurt is.    We verwachten per zondag de volgende shifts:  12.00 – 15.15: 2 kinderen +

Lees verder

Hele dag lustrumfeest 30 augustus!

Nieuws Nieuws afbeelding

22-8 Hele dag lustrumfeest 30 augustus! Kijk snel voor het programma op de site!

Lees verder

JEUGD CLINIC OP ZATERDAG 29 AUGUSTUS

Nieuws Nieuws afbeelding

20-8 Lieve jeugdspelers van Bennebroek,
Onze hockeyclub is dit jaar 50 jaar geworden en dat gaan we vieren! Alle spelers uit de C, D, E en F-categorie worden van harte uitgenodigd voor een hele dikke supervette CLINIC op zaterdag 29 augustus.   Spelertjes en speelstertjes uit de E- en de F- categorie worden verzocht zich te melden om 09:30.

Lees verder

Lustrumgala 4 september!

Nieuws Nieuws afbeelding

18-8 Treed binnen in de feestelijke wereld van 50 jaar MHCB !
U zult het clubhuis niet meer herkennen, DJ Barry en Rudolf Kreuger verzorgen te gekke muziek, Vijn catering verzorgt heerlijke hapjes en uw vertrouwde barteam staat de hele avond voor u klaar. 

Lees verder

Ophalen keepersspullen 17 en 24 augustus

Nieuws Nieuws afbeelding

16-8Alle coaches/keepers kunnen op de volgende momenten de keepersspullen komen ophalen: Maandag 17-08 tussen 19.00 en 20.00 uur Maandag 24-08 tussen 19.00 en 20.00 uur

Lees verder

Meld je snel aan voor de Pubquiz!

Nieuws Nieuws afbeelding

15-8 Beste seniorleden, veteranen en veterinnen, trimmers en ouders van leden,  Vrijdag 28 augustus vindt de opening van het lustrum plaats.  We trappen dit keer af met de  PUBQUIZ! Wil je je plaatsen voor de nu al legendarische pubquiz, vorm dan zo snel mogelijk een team van vijf personen. Bedenk zelf een naam en dit wordt jullie teamnaam.  Aanmelden doe

Lees verder

Vele handen maken licht werk!

Nieuws Nieuws afbeelding

13-8 Het hockeyseizoen staat weer voor de deur en dat betekent ook weer dat de handen uit de mouwen gestoken moeten worden om alles in goede banen te laten verlopen. Dat kan alleen met jullie vrijwillige hulp. We zijn nog op zoek naar kandidaten voor de volgende posten:

Lees verder

GEZOCHT: FILM(ST)ER VOOR HEREN 1

Nieuws Nieuws afbeelding

12-8 Heren 1 speelt komend seizoen in de 1e klasse. Dat betekent dat we tegen nog betere tegenstanders spelen en video-analyse is daarbij een belangrijk hulpmiddel.

Lees verder

Nieuwe hoofdtrainer junioren stelt zich voor

Nieuws Nieuws afbeelding

12-8 Onze nieuwe hoofdtrainer voor de junioren is André Westdorp. Hij stelt zich graag even voor!
*-*-*-*-*-*-*-*
Beste MHCB Leden,
Aangezien ik dit seizoen aan de 'slag' mag gaan bij MHC Bennebroek en ik compleet nieuw ben in de regio, is het misschien alleraardigst om een kleine introductie van mezelf te geven. 

Lees verder

Heren 1 is weer begonnen!

Nieuws Nieuws afbeelding

8-8 Langzamerhand beginnen de vakantiegangers weer thuis te komen na een welverdiende rustperiode. Dat geldt ook voor de mannen van Heren 1 die afgelopen zondag met nieuw elan de kick-off hadden van dit nieuwe seizoen.

Lees verder

Werk in uitvoering

Nieuws Nieuws afbeelding

15-7 Zoals besloten tijdens de afgelopen ALV vinden er de komende maanden achterstallig onderhoud en aanpassingen plaats binnen en buiten het clubhuis.
Dit is opgedeeld in drie losse projecten: 

Lees verder

Clubshirts en nieuwe collectie bij Sport N Styles

Nieuws Nieuws afbeelding

9-7 Vanaf 15 juli a.s. kunnen alle leden de uitshirts ophalen bij Sport N Styles aan de Gedempte Oude Gracht 88 in Haarlem. In het geval dat het met sommige maten harder gaat dan de voorraad strekt zullen we zo snel mogelijk voor aanvulling in de ontbrekende maten zorgen. Voor nieuwe leden zijn er ook thuisshirts aanwezig. Mocht er geen thuisshirt meer zijn in jouw maat, dan kun je, totdat

Lees verder

Teamwisseling MB2 en MB3

Nieuws Nieuws afbeelding

6-7 Beste leden,
Onlangs zijn de voorlopige indelingen van de KNHB bekend geworden. Dit heeft gevolgen voor de teamindeling bij de meisjes B. Vanwege het feit dat wij de teams het liefst laten uitkomen op een gewenst niveau qua sterkte, is er besloten dat de huidige MB2 en MB3 worden gewisseld. Een en ander heeft voorlopig geen gevolgen voor de huidige samenstelling van beide

Lees verder

Teamindeling Jongste Jeugd

Nieuws Nieuws afbeelding

30-6 Beste Jongste Jeugd spelers,
Eindelijk is het dan zover, de voorlopige indeling van de jongste jeugd wordt bekend gemaakt. Afhankelijk van aanmeldingen die mogelijk deze zomer nog komen kan het zijn dat er iets verandert, waardoor de teams er dus iets anders uit komen te zien dan in de bijlage is weergeven. Zodra hier meer over bekend is, brengen wij jullie op de hoogte

Lees verder

Leeftijdgrens jongste jeugd conform de bond

Nieuws Nieuws afbeelding

28-6 Beste ouders van de jongste jeugd,
Vooruitlopend op de voorlopige teamindeling van de jongste jeugd (aanstaande dinsdag 30 juni) het volgende: Zoals wellicht bij u bekend, hanteert de Hockey Bond Noord-Holland de leeftijdsgrens van 1 oktober enig jaar. In voortgaande jaren hebben we (de TC's) sommige kinderen geboren na 1 oktober op verzoek doorgezet naar de lijn

Lees verder

MHCB teams gehuldigd in Caprera

Nieuws Nieuws afbeelding

22-6 Op woensdag 17 juni 2015 was de jaarlijkse huldiging van de sportkampioenen in openluchttheater Caprera. 56 jeugdige Bloemendaalse teams presteerden het om afgelopen jaar bovenaan de ranglijst te eindigen, een record!  Ook een aantal MHCB-teams mocht het podium beklimmen. Uit handen van wethouder Tames Kokke ontvingen de kampioenen hun prijs.

Lees verder

Loek Lommerse gekozen tot Rabo Uitblinker!

Nieuws Nieuws afbeelding

18-6 De Rabobank heeft de afgelopen periode een zoektocht gehouden naar uitblinkers binnen de Nederlandse hockeyverenigingen. Via internet kon iedereen iemand voordragen om eens in het zonnetje gezet te worden voor alle -vaak onzichtbare- moeite die ze als vrijwilliger voor de club doen.  Uiteindelijk heeft dat in het gehele land 129 winnende "uitblinkers"

Lees verder

Jeugdbestuur in oprichting!

Nieuws Nieuws afbeelding

18-6 Waar zijn de tijden gebleven van de beroemde Harry Potter-feesten, jeugdtoernooien en schuimfeesten?  We willen graag weer evenementen organiseren voor onze jeugdleden en zijn op zoek naar vrijwilligers die zitting willen nemen in het nog op te richten jeugdbestuur. De ervaring leert dat er gelukkig  altijd wel mensen zijn die een handje willen helpen, maar er zijn ook

Lees verder

Nieuws van de TC

Nieuws Nieuws afbeelding

17-6 Begeleidingsteams Dames 1 en Heren 1 
Afgelopen week zijn de laatste gesprekken gevoerd met de begeleidingsteams van Dames 1 en Heren 1 voor het seizoen 15/16.  Wij zijn verheugd te melden dat naast Sjoerd Woelders als trainer/coach van Dames 1, ook Marjan Koopman als assistent trainer bereid is gevonden om er een mooi seizoen van te maken.  Marjan is

Lees verder

25% korting op hele assortiment bij Sport N Styles

Nieuws Nieuws afbeelding

17-6 Van donderdag 18 juni tot en met zondag 21 juni krijg je 25% korting op het hele assortiment bij onze sponsor Sport N Styles. Hét moment om je spullen voor komend seizoen aan te schaffen dus.

Lees verder

Teamindelingen junioren

Nieuws Nieuws afbeelding

17-6 Beste junioren, Het seizoen is ten einde en we hebben alle informatie van het afgelopen seizoen verzameld en dit gebruikt bij de nieuwe teamindelingen voor het komende seizoen. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk met ieders wensen rekening te houden. Momenteel hebben we tamelijk volle teams. Afhankelijk van de aanmeldingen die eventueel nog komen, kan het zijn dat er nog teams bijkomen,

Lees verder

Huldiging kampioenen in Caprera

Nieuws Nieuws afbeelding

16-6 Op woensdag 17 juni worden alle sportkampioenen van de gemeente Bloemendaal op het podium van het Openlucht Theater Caprera gehuldigd.

Lees verder

Echte hockeyers douchen niet

Nieuws Nieuws afbeelding

15-6 Echte hockeyers douchen niet van Ricci Scheldwacht is genomineerd voor 'Beste sportboek van 2014'. Op woensdag 17 juni zal live in de uitzending van Eva Jinek op NPO 1 de winnaar van de Nico Scheepmaker Beker bekend worden gemaakt.

Lees verder

Teamindeling senioren

Nieuws Nieuws afbeelding

9-6 Beste senioren, 
In de bijlage vinden jullie de voorlopige teamindeling van de breedte-seniorenlijn voor het komend seizoen (2015-2016). 

Lees verder

Foto's en gevonden voorwerpen girls-only-clinic!

Nieuws Nieuws afbeelding

9-6 Lieve girls-only-toppers,
Wat een onwijs gave dag hebben wij zaterdag met jullie gehad. Van hockeyen tot watersliden en van knakworsten eten tot keihard yellen. Super bedankt voor de geslaagde meidendag. Zonder jullie, 104 roze toppers, was dit niet gelukt! Voor een kort fotoverslag, check onze Facebook pagina ( https://www.facebook.com/pages/Bennebroek-Dames-Een/487074048020021

Lees verder

Team indelingen jeugd - nog even geduld!

Nieuws Nieuws afbeelding

8-6 Uiteraard is iedereen benieuwd in welk team hij/zij volgend seizoen gaat komen. We zijn achter de schermen druk bezig om een juiste indeling te maken.
De elftallen worden 17 juni en de Jongste Jeugd-teams worden 30 juni bekend gemaakt.
Fijne zomer!


Lees verder

MHCB in de pers

Nieuws Nieuws afbeelding

6-6 MHCB staat in de krant! Gemist? Klik op onderstaande koppelingen om de artikelen te lezen.
Het Weekblad over Lustrum Het Weekblad over Kampioenschap Heren 1Lees verder

Lever jij je wedstrijdshirt in?

Nieuws Nieuws afbeelding

6-6 Stop jij na dit seizoen met hockeyen bij MHC Bennebroek? Maak dan iemand anders blij met jouw wedstrijdshirt! Lever het op de volgende data in bij het clubhuis: 6 juni tussen 16.00-21.00 uur 7 juni tussen 10.00-14.00 uur 8 of 9 juni tussen 19.30-21.00 uur.  Kun je geen van deze data? Stuur dan een mailtje naar [email protected] .

Lees verder

Lever je keepersspullen in!!!

Nieuws Nieuws afbeelding

6-6 Aan alle keepers!
 
We gaan weer naar het einde van het hockeyseizoen. Het wordt weer tijd om de staat van de keepersspullen te inventariseren. Dan kunnen we tijdens de zomer bekijken wat er gerepareerd of vervangen moet worden.
De volgende data zijn we op de club aanwezig om de materialen in te nemen:

Lees verder

Geen trainingen meer. Nieuwe trainers gezocht!

Nieuws Nieuws afbeelding

5-6 Vanaf zondag 31 mei zijn er geen trainingen meer. Alleen de selecties hebben nog training! We gaan ervan uit dat alle huidige trainers doorgaan. 
Ook training geven? Wil jij ook heel graag training geven? Meld je dan aan bij [email protected]

Lees verder

Inlooptrainingen voor nieuwe leden

Nieuws Nieuws afbeelding

5-6 Op zaterdag 20 juni en 27 juni zijn er weer inlooptrainingen van 10.00-11.00 uur voor eventuele nieuwe jeugdleden van 4 tot en met 11 jaar. Stuur nu een mailtje naar [email protected] en vermeld daarbij: - 20 of 27 juni - naam - geboortedatum - e-mailadres - tel.nr

Lees verder

Foto's van eerste lustrumfeest op de site!

Nieuws Nieuws afbeelding

5-6 De foto's van de eerste lustrumdag staan op de site! Kijk snel onder foto's of klik hier ! 

Lees verder

HEREN 1 – KIPPENVEL

Nieuws Nieuws afbeelding

5-6 Zondag 31 mei 2015 werd er een om nooit meer te vergeten.
* Er waren weergoden die hun best deden het feestje te verzieken. * Er waren Naardenaars die hun best deden om een puntje mee te nemen naar Naarden. * En er waren Naarderinnen die niet alleen hun best deden om een puntje mee te nemen maar die zelfs met de volle buit naar huis gingen.

Lees verder

Jongens C3 heeft de dubbel!

Nieuws Nieuws afbeelding

4-6 Na een hele spannende wedstrijd is de jongens C3 kampioen geworden! Het was alles of niets en het werd ALLES!!!!!! Met de rust stonden we nog met 1-3 achter. Maar na een wervelende tweede helft, kwamen wij als ware kampioenen van het veld met een 6-3 winst.
Aangezien we ook al zaalkampioen zijn hebben wij dus de dubbel te pakken!

Lees verder

Extra informatie clinic Dames 1: girls only!

Nieuws Nieuws afbeelding

3-6 UPDATE 17:30 uur: de girls only clinic zit vol! Voor degene die zich te laat in hebben geschreven: tot volgend jaar?! Degene die ingeschreven zijn hebben allemaal een bevestiging ontvangen. Tot zaterdag! :)

Lieve meisjes uit de F, E en D-jeugd,

Lees verder

Dames 1 - Jammer, maar helaas!

Nieuws Nieuws afbeelding

3-6 We keken er allemaal al dagen naar uit, de thuiswedstrijd tegen Naarden en bovendien alles wat er die 31e mei stond te gebeuren. Het was voor de wedstrijd al een week lang spannend en de meeste van ons begonnen de zondag dan ook redelijk zenuwachtig. Alhoewel het weer niet helemaal mee zat, beloofde het een mooie dag te worden. Misschien lijkt dat anders gezien de uitslag van de wedstrijd,

Lees verder

Eerste lustrumdag: Sentimenten, emoties en feest!

Nieuws Nieuws afbeelding

3-6 Afgelopen zondag was de eerste lustrumdag in de reeks. We bestaan 50 jaar en dat moet gevierd worden!

Lees verder

JC2 ongeslagen kampioen!

Nieuws Nieuws afbeelding

1-6 Jongens C2 is kampioen geworden! Er staat nog wel een inhaalwedstrijd op de agenda, maar af gelopen zaterdag uit tegen Rood Wit is de beslissing gevallen.
De uitslag van 2-0 voor Bennebroek na twee mooie goals van Huub en Olivier, waren voldoende voor het kampioenschap. De JC2 heeft het hele seizoen geen wedstrijd verloren en is dus ONGESLAGEN kampioen geworden!

Lees verder

MC1 pakt de dubbel!

Nieuws Nieuws afbeelding

31-5 Bij aanvang van de wedstrijd staan we er goed voor, we mogen uit tegen Myra met 5-0 verliezen om het kampioenschap te behalen. Meteen na het fluitsignaal is duidelijk dat Myra ook voor de winst gaat om ons het kampioenschap af te pakken, ze staan immers tweede. Na een wat stroeve start tegen Myra komt de MC1 halverwege de 1e helft lekker op gang. Na een haast onmogelijke voorzet van Feline

Lees verder

Nationale Sportkampen van 10 t/m 14 augustus op MHC Bennebroek!

Nieuws Nieuws afbeelding

30-5
Doe mee aan de Nationale Sportkampen op MHC Bennebroek! Deze zomervakantie wordt er een Tophockeykamp, een Original Hockeykamp  en een Sport&Spelkamp georganiseerd op MHC Bennebroek.  
Hockeyen in de vakantie dat wil jij toch ook? 

Lees verder

A.s zondag groot feest op de club!

Nieuws Nieuws afbeelding

29-5 Aanstaande zondag hebben we een groot feest op de club! Niet alleen vieren we dat Heren 1 kampioen geworden is en daarom promoveert naar de eerste klasse, ook vieren we dat de club 50 jaar bestaat. En dat we met zijn allen een geweldig seizoen hebben gedraaid.

Lees verder

MC6 tweede op HBS toernooi

Nieuws Nieuws afbeelding

28-5 De meiden van de C6 hebben op eerste pinksterdag, 24 mei, meegedaan aan het toernooi van HBS in Bloemendaal. Het was een superleuke dag met heel veel leuke activiteiten. We hadden vijf wedstrijden van 25 minuten op een normaal hockeyveld. Er waren ook nog twee mini-wedstrijdjes op een grasveld, met aangepaste regels en een strafbalcompetitie. Bij de strafballen competitie heeft Roos van

Lees verder

Dames 1 - de strijd gaat nu pas echt beginnen!

Nieuws Nieuws afbeelding

25-5 Hoewel de volgende wedstrijd alweer op de loer ligt, zit de wedstrijd tegen USHC nog vers in het geheugen gegrift. Dat is ook niet zo gek, hij leek wel uren te uren. Misschien was het ook wel de rit erheen, want die was de verste van dit seizoen: de reis bracht ons helemaal naar USHC, naar de Utrechtse studentes. Een bekend terrein voor ons, omdat we hier de afgelopen jaren ook hebben

Lees verder

Notulen ALV 11 mei

Nieuws Nieuws afbeelding

24-5 In bijlage vinden jullie de notulen van de Algemene Ledenvergadering van 11 mei jl. 

Lees verder

Nieuwe trainer/coach Dames 1

Nieuws Nieuws afbeelding

21-5 Tijdens de afgelopen winterstop werd duidelijk dat trainer/coach Rolf Hogenstijn komend jaar niet nog een keer zou starten met ons Dames 1. We zijn op zoek gegaan naar een vervanger en zijn verheugd te melden dat we een overeenkomst hebben kunnen sluiten met Sjoerd Woelders. 

Lees verder

Dank aan organisatie Familietoernooi

Nieuws Nieuws afbeelding

20-5 Het is alweer een week geleden dat ons traditionele familietoernooi gespeeld werd op onze velden op een zonovergoten Hemelvaartsdag.

Lees verder

Uitblinkers gezocht

Nieuws Nieuws afbeelding

20-5 Geen hockeyclub kan zonder ze: de onvermoeibare vrijwilligers die er week in week uit voor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Omdat het de hoogste tijd is deze stille krachten in het zonnetje te zetten, is Rabobank op zoek naar de Uitblinkers van jouw club! 

Lees verder

Blauw vest verloren

Nieuws Nieuws afbeelding

18-5 Op het familietoernooi ben ik een vest verloren. Ik heb al een aantal teams en de organisatie gemaild, maar niemand heeft iets gevonden. Ook bij gevonden voorwerpen op de site staat ie niet. Omdat het een prijzig en nieuw vest is, wil ik 'm wel graag terug! Heeft iemand 'm misschien per ongeluk meegenomen?

Lees verder

Heren 1 – We zijn er nog niet !!!

Nieuws Nieuws afbeelding

18-5 Dat is misschien een onverwachte titel nadat de mannen de promotie en het kampioenschap de afgelopen weken hebben veiliggesteld.

Lees verder

HEREN 1 KAMPIOEN!

Nieuws Nieuws afbeelding

17-5 Na de overwinning op Woerden vandaag is Heren 1 nu dan echt kampioen!
Gefeliciteerd mannen!

Komt allen naar de huldiging op 31 m ei!


Lees verder

Wie heeft er een zwart/rode stick gevonden?

Nieuws Nieuws afbeelding

15-5 Annika Meijer heeft vanmiddag (15 mei) bij de training tussen 16:00 en 17:00 uur geassisteerd. Helaas is ze na afloop haar stick kwijt. Wie-o-wie heeft per ongeluk een zwart met rode Mercian stick meegenomen?
Graag zsm reageren gezien ze morgen weer moet kunnen spelen.
Anne-Marie Koudal Meijer
[email protected]
0627028763
Lees verder

Selectietrainingen

Nieuws Nieuws afbeelding

14-5 Voor een aantal teams zit de competitie er alweer op (A en B) en andere teams moeten nog 2 weken. De komende weken beginnen voor een paar teams ook de selectietrainingen. Voor elke lijn is het anders en zullen we ook rekening moeten houden met de reguliere trainingen. Het kan dus ook zijn dat je gevraagd wordt om mee te trainen. Uiteraard hebben we een goed beeld van alle potentiële

Lees verder

Clinic Dames 1: girls only!

Nieuws Nieuws afbeelding

13-5 Lieve meiden van de F, E en D categorie, Om het seizoen sportief en gezellig af te sluiten organiseert Dames 1 op zaterdag 6 juni een clinic. Deze clinic is voor girls only! We maken er een gezellige, leerzame, hockeyende meidendag van! Op deze zaterdag zullen jullie natuurlijk lekker gaan hockeyen, maar er worden ook andere sporten gespeeld. Rond de middag gaan jullie met z’n allen

Lees verder

Dames 1 - Dominantie maakt het spannend

Nieuws Nieuws afbeelding

13-5 Woerden thuis… Na de verloren pot, uit bij laagvlieger Weesp, was dit geen zekerheidje. Waar het in Weesp miste aan mentaliteit en voorbereiding, waren dit twee zaken waar het dus nu niet aan kon schorten. Voor de verlate supporters onder jullie die de voorbereiding niet hebben aanschouwd, was zelfs duidelijk dat we niet hebben verzaakt. Na 9 minuten spelen was het 3-0 voor ons. Dankzij druk

Lees verder

Shoot-out-kampioenen

Nieuws Nieuws afbeelding

13-5 Onlangs hebben we onze 1e shoot-out-clubkampioenschappen gehouden. Het was een kort maar krachtig toernooitje. Iedereen mocht 3x een shoot-out doen. Een shoot-out scoren bleek toch wel moeilijk te zijn. Na een paar spannende extra shoot-outs hebben we uiteindelijk 1 kampioen per lijn  van de Jongens en Meisjes C en D. Onze kampioenen zijn: MD - Lauren Tak JD - Fedde

Lees verder

Nieuw bestuur MHCB

Nieuws Nieuws afbeelding

11-5 Vanaf 11 mei nemen de volgende personen zitting in het bestuur: Voorzitter a.i. Letty Koopman Tevens verantwoordelijk voor Senioren, Veteranen en trimmers Secretaris Jacqueline Wallaart Penningmeester Ardjan Langedijk Suuz Reyenga: Verantwoordelijk voor Funky's, (mini-) Pauwtjes, 8-tallen. Robin Tak: Verantwoordelijk voor 11-tallen Laur Kirkels:

Lees verder

Geen pin vandaag!

Nieuws

10-5De pinterminal is helaas kapot vandaag. Houd er rekening mee dat u voldoende cash meeneemt!
Tot vanmiddag! 

Lees verder

HEREN 1 – IT GIET OAN

Nieuws Nieuws afbeelding

6-5 Dat waren de legendarische woorden waarmee Henk Kroes in 1997 de Elfstedentocht aankondigde.
Ook de mannen van Heren 1 hebben dit seizoen een Elfstedentocht. Inmiddels zijn er al confrontaties met 8 steden in hun voordeel beslecht.

Komende zondag staat het treffen met Alphen op de agenda.

Lees verder

Voorstel Huishoudelijk Reglement t.b.v. Algemene Ledenvergadering

Nieuws Nieuws afbeelding

4-5 Hierbij treft u aan het voorstel huishoudelijk reglement zoals we dat tijdens de ALV van 11 mei a.s. willen bespreken. Vanuit het bestuur hebben we het standaard concept vanuit de KNHB aangevuld met alle specifieke MHC Bennebroek - zaken. Er staat nog een punt open dat we nog aan het uitzoeken zijn en dat betreft de dekking van de ongevallenverzekering van de KNHB versus onze eigen

Lees verder

Reünie oud-leden 31 mei as

Nieuws Nieuws afbeelding

1-5 Zondag 31 mei vanaf 12 uur organiseert MHCB een reünie voor oud-leden. Ben jij of ken jij iemand die nog geen uitnodiging heeft ontvangen, stuur dan een aanmelding naar [email protected] .  

Lees verder

Heren 1 - officieus gepromoveerd

Nieuws Nieuws afbeelding

30-4 Afgelopen zondag stond de uitwedstrijd tegen Athena gepland. Dat was een affiche met nogal wat zwaarbeladen gevoelens.

Lees verder

Dames 1, uit bij Weesp!

Nieuws Nieuws afbeelding

28-4 Nadat we vorige week een vreugdedans konden doen na de winst op de koploper, was het nu zaak de focus weer optimaal te herstellen. Hoewel we onszelf hier zeker toe hadden gekregen, sloop er onbewust toch een vorm van nonchalance onder onze huid. Het fluitsignaal had nog maar net geklonken en de 1-0 tegen lag er al in. Weesp begon duidelijk feller aan de wedstrijd. Dit team kon zich immers geen

Lees verder

Algemene Leden Vergadering MHC Bennebroek 11 mei

Nieuws Nieuws afbeelding

24-4 Beste hockeyers, geachte ouders/verzorgers van (jeugd)leden,

Het bestuur van MHC Bennebroek nodigt u uit tot het bijwonen van de Algemene Leden Vergadering.
Deze wordt op 11 mei a.s. in het clubhuis gehouden. Aanvang 20.00 uur.

Agenda

1. Opening / mededelingen

2. Goedkeuren notulen ALV 15 april 2015


Lees verder

Heren 1 - op koers

Nieuws Nieuws afbeelding

22-4 Afgelopen zondag was het weer smullen geblazen qua resultaten op 't Rottegat.
Eerst een spannende Dames 1 pot met een prima resultaat, gevolgd door een Heren 1 pot waarvan we kunnen stellen dat die 2 gezichten had.

Een eerste helft die eerlijk gezegd niet echt om aan te gluren was en waarin de tegenstanders uit Weesp zelfs brutaal langszij wist te komen.

Lees verder

Familietoernooi bijna vol!

Nieuws Nieuws afbeelding

21-4 De inschrijving voor het familietoernooi sluit nu bijna. Vol is vol, maar er is nog ruimte voor drie teams van Beauties en Nerds. Meld je snel aan op het volgende e-mail adres: [email protected] . Je ontvangt dan een link naar het online inschrijfformulier. Aarzel niet te lang, want wie het eerst komt die het eerst maalt.Lees verder

Toernooien

Nieuws Nieuws afbeelding

21-4 Wil je met je team een leuk toernooi spelen?
Op de site van de KNHB ( http://www.knhb.nl/clubs/club+toernooien/cDU1483_Club+toernooien.aspx ) staan alle toernooien.
Deze kan je ook in de MHCB app zien. Dit staat onder het kopje meer/toernooien.
Lees verder

Vol = vol Heren 1 Clinic in meivakantie

Nieuws Nieuws afbeelding

21-4 Het gaat heel hard met de aanmeldingen voor de clinic van aanstaande zaterdag. Wil jij nog meedoen en o.a. een toernooi spelen met een H1 speler in je team, meld je dan snel aan voor de Heren 1 meivakantie clinic op zaterdag 2 mei [email protected] . Graag je naam, team en eventuele bijzonderheden vermelden.

Datum: 2 mei 2015

Lees verder

Dames 1 - de spanning neemt toe!

Nieuws Nieuws afbeelding

21-4 Afgelopen zondag kwam de koploper bij ons op bezoek: een fitte, fanatieke ploeg uit Hilversum. Het woord ‘koploper’ brengt al spanning met zich zelf mee, maar gedachte aan de uitwedstrijd bij Hilversum in 2014 bracht ook verre van rust. Maar: nieuwe ronde, nieuwe kansen!


Lees verder

MHCB viert lustrum

Nieuws Nieuws afbeelding

20-4 Schrijf de volgende data op!

Zondag 31 mei
Thuiswedstrijden D1 en H1.
Vanaf 12.00 uur reünie oudleden
Na de wedstrijd een thé dansant.

Vrijdag 28 augustus
Pub/Sport quiz op MHCB.
Ontvangst 20.30 uur. Start 21.00 uur.

Zaterdag 29 augustus
•Clinic H1 voor CDEF jeugd.

Lees verder

Nanne Piepenbrink bijzonder lid

Nieuws Nieuws afbeelding

18-4 Tijdens de ALV is Nanne benoemd tot bijzonder lid.
Zijn sportieve prestaties werden hiermee beloond.

Het bestuur MHC Bennebroek

Lees verder

Sandra Ponfoort en Heleen Kimman benoemd tot lid van verdienste.

Nieuws Nieuws afbeelding

18-4 Tijdens de ALV werd Heleen hiermee bedankt voor al haar jarenlange inzet voor het wedstrijd secretariaat en werk voor de ledenadministratie. En ook Sandra werd hiermee beloond voor het vele werk voor de website, de MHCB app en de Lisa administratie. Proficiat dames!

Het bestuur MHC BennebroekLees verder

Parkeerterrein op 17 april van 16.00-22.00 uur afgesloten

Nieuws Nieuws afbeelding

16-4 Op 17 april a.s. is de slotavond van de avondvierdaagse en deze eindigt bij het parkeerterrein van het Rottegat (BSM).
Het parkeerterrein zal dan in verband hiermee vanaf 16.00 - 22.00 uur helemaal afgesloten zijn.

Lees verder

Heren 1 - de cirkel is rond

Nieuws Nieuws afbeelding

16-4 Voor veel van onze trouwe supporters zal bovenstaande titel wellicht enige vragen oproepen. Is het niet wat vroeg voor dergelijke teksten ?
Dat is het niet want, ondanks wat de rest van dit seizoen ons te bieden heeft, was de wedstrijd tegen Spandersbosch een bijzondere.


Lees verder

Teamindeling Jongste Jeugd voor komend seizoen

Nieuws Nieuws afbeelding

15-4 De TC Jongste Jeugd houdt zich in de komende maanden bezig met de indeling voor het komende seizoen. De teams worden gevolgd door de lijncoördinator en er worden TIPS ingevuld door de coaches. Eind mei volgen gesprekken tussen de lijncoördinator en de coaches en trainer-veldcoördinatoren om zo tot een indeling te kunnen komen. Bij de indeling kijken we naar gelijkgestemdheid (inzet, motivatie

Lees verder

Een zwaarbevochten opwarmertje voor Dames 1

Nieuws Nieuws afbeelding

14-4 Uit bij Castricum.
Vooraf gezien zou dat een relatief makkelijke wedstrijd moeten zijn, afgelezen uit de stand op de ranglijst van Castricum. Niets is minder waar: in deze poule is werkelijk alles mogelijk. Daarnaast hebben we de afgelopen weken in een dipje gezeten, dus we moesten op onze hoede zijn.


Lees verder

2 Kindermaskers gevonden

Nieuws Nieuws afbeelding

14-4 Afgelopen zaterdag (11 april) zijn er 2 kindermaskers op de club gevonden achtergebleven.
Ze zijn van een team van Bennebroek.
Voor meer info mail naar: [email protected]


Lees verder

ALV woensdag 15 april om 20.00 uur

Nieuws Nieuws afbeelding

14-4Aankondiging ALV
Op woensdag 15 april a.s. is er Algemene Leden Vergadering
Tijd: 20. 00 uur clubhuis MHC

Beste hockeyers, geachte ouders/verzorgers van (jeugd)leden,

Het bestuur van MHC Bennebroek nodigt u uit tot het bijwonen van de algemene vergadering. Deze wordt woensdag 15 april a.s. in het clubhuis gehouden. Aanvang 20.00 uur.


Lees verder

Zaterdag 11 april verkoop Mees kleding op MHC Bennebroek

Nieuws Nieuws afbeelding

11-4 Zaterdag 11 april van 10.00-16.00 uur vindt er een verkoop van MEES kinderkleding plaats in het clubhuis van MHC Bennebroek
Een deel van de opbrengst is voor de club!

Je bent van harte uitgenodigd de nieuwe zomercollectie van MEES te bekijken, te passen, te kopen en direct mee te nemen. De kleding is verkrijgbaar in de maten 104 t/m 176.


Lees verder

Heren 1 - op z'n paasbest

Nieuws Nieuws afbeelding

3-4 Het was een rare dag afgelopen zondag. Bij aanvang van de wedstrijd was het akelig leeg langs de lijnen en heel eventjes leek het erop dat het thuispubliek zich schandelijk had misdragen en dat daarom een thuiswedstrijd zonder publiek moest worden gespeeld. Zelfs het balkon was leeg. Als extra straf werden er dramatische hoeveelheden regen uit de hemel gepompt.


Lees verder

Update: Familietoernooi 'The Beauty & the Nerd'

Nieuws Nieuws afbeelding

1-4 Beautiful Blondes en Nijvere Nerds melden zich snel aan voor het familietoernooi op 14 mei. Als altijd rekenen we op Hemelvaartsdag op mooi weer en een grote opkomst.

Het programma is als vanouds. Een paar potjes hockey in gelijkgestemde poules, hindernisbaan, een taartbakwedstrijd, muziek, trios trios, biertje, BBQ. Kortom plezier voor elke generatie.


Lees verder

Dames 1- Ondanks het hondenweer niet afgedropen

Nieuws Nieuws afbeelding

1-4 Fletiomare… Daar ging het in de uitwedstrijd niet best: onze voorbereiding was chaotisch en we werden in de eerste helft dan ook weggespeeld. In de tweede helft gingen we hockeyen, maar helaas was dat te laat. Met het gevoel nog iets goed hebben te maken zijn ze dan ook afgelopen zondag de dag gestart.


Lees verder

Heren 1 – de eerste keer doet altijd pijn

Nieuws Nieuws afbeelding

26-3 Het Eerste Herenteam zat afgelopen week even in de hoek waar de klappen vielen. Na de blessures van Rick, Koopie en Yannick was het nu de beurt aan Veertje die op de training een strafcorner op z’n duim kreeg waardoor hij een week of 4 in het gips loopt. Tel daarbij op dat Yannick niet kon spelen wegens een liesblessure en je weet dat je verzwakt aan de "Topper Tegen Nummer 2” begint.


Lees verder

LET OP: wegwerkzaamheden Schipholtunnel

Nieuws Nieuws afbeelding

26-3 De Schipholtunnel in de A4 gaat komend weekeinde in de richting Den Haag dicht. Rijkswaterstaat werkt drie weekeinden aan het vernieuwen van het asfalt en de detectielussen in het wegdek.

De werkzaamheden zijn afgelopen weekeinde begonnen met de afsluiting van de hoofdtunnelbuis vanuit de richting Den Haag naar Amsterdam.

Lees verder

Dames 1 - dure punten gemorst

Nieuws Nieuws afbeelding

23-3 Afgelopen zondag stond de wedstrijd tegen IJsseloever gepland. Na een lange rit kwamen we aan in het niet al te pittoreske dorpje IJsselstein. Het zonnetje scheen gelukkig wel en de gehele selectie van had er zin in, vooral Tessa die had kunnen genieten van een paar heerlijke dagen Boedapest.

Lees verder

Man of the match: LOEK LOMMERSE

Nieuws Nieuws afbeelding

23-3 Zondag 25 maart 2015, 14.45 uur op MHCB veld 1...
Heren L mocht aantreden op ons blauwe veld tegen Pinoke HL1...

Lees verder

Opgelet: Geen training op de volgende dagen voor de gehele jeugd!

Nieuws Nieuws afbeelding

23-3 We gaan weer een periode met veel feestdagen en vakantie tegemoet.
Onderstaand de dagen dat er geen training zal zijn:


Lees verder

LAATSTE KANS! Nieuw shirt ophalen

Nieuws Nieuws afbeelding

23-3 Aanstaande zaterdag (28 maart) is er voor de leden die nog in het bezit zijn van het "verkeerde" nieuwe shirt de LAATSTE gelegenheid om te ruilen. Neem dus je oude "verkeerde" shirt mee want zonder dat shirt, geen nieuw shirt! Tussen 09.30 en 14.00 zijn we in de bestuurskamer aanwezig. Als je zelf niet kunt komen, stuur dan iemand anders met je oude shirt!  De

Lees verder

Voorwaarden opzeggen

Nieuws Nieuws afbeelding

23-3 Beste hockeyer, beste ouders, coaches en managers,

We hopen dat iedereen nu een fijn hockey seizoen heeft. Toch kan het zijn dat jij wilt volgend seizoen wilt stoppen met hockeyen.
Hieronder de opzegtermijn en regels die je dan volgt.

Opzeggen vóór 1 mei 2015

Lees verder

The battle of the birds

Nieuws Nieuws afbeelding

19-3 Wat afgelopen zondag een ontspannen en winstgevende wedstrijd had moeten zijn, draaide uit op een deceptie...
Vooraf begonnen we met een positief gevoel: tijdens de trainingsweek

Lees verder

Heren 1 – Zo maar een wedstrijd

Nieuws Nieuws afbeelding

19-3 Afgelopen zondag bleek de "Zondag van de Loze Beloftes” te worden.
Het KNMI beloofde mooi weer, de Dames beloofden Reigersteaks en de Heren beloofden Kikkerbillen.


Lees verder

Hockey en de buren

Nieuws Nieuws afbeelding

15-3 Dit weekend is de aftrap voor start van het veldseizoen.
Dat betekent ook dat er de komende maanden weer volop gebruik gemaakt wordt van onze velden en clubhuis.

Het betekent echter ook meer overlast voor de omwonenden. Geheel voorkomen kan niet, maar laten we proberen het zo veel mogelijk te beperken door de volgende regels in acht te nemen:

Lees verder

Dames 1: de kop is eraf!

Nieuws Nieuws afbeelding

12-3 Onder het genot van een zonnestraaltje op ons gezicht reden we afgelopen zondag richting Badhoevedorp om tegen Xenios te spelen. Met angstzweet onder onze oksels parkeerde we de auto's toch maar op de bouwput achter hockeyclub Xenios, om er naderhand achter te komen dat deze gelukkig niet waren weggezakt in dit drijfzand. Met z’n allen zaten we stipt om 11:45 uur klaar voor de bespreking van

Lees verder

Heren 1 - vuile meters en nuttige punten

Nieuws Nieuws afbeelding

10-3 Afgelopen zondag zijn de mannen van Heren 1 begonnen met waar ze eind November, door de winterstop gedwongen, mee moesten stoppen: winnen en 3 punten toevoegen aan het totaal. Er was een prachtige, zonovergoten middag beloofd op een dag dat we tegen een tegenstander speelden die laag op de ranglijst stond en we moesten dat doen met een spelersgroep die nogal wat pijntjes en blessures telde. Voor

Lees verder

Heren 1 – Lentekriebels

Nieuws Nieuws afbeelding

6-3 Zoooooooooooooooooooo, dat was het weer. No more zaalhockey, schaatsen in het vet, geen snert en geen stinkende stamppotten meer.
De zalen, ijsbanen en sportscholen worden weer verruild voor weiden met zalig ruikend vers kunstgras.


Lees verder

Winterjassen gesponsord!

Nieuws Nieuws afbeelding

5-3 Zoals iedereen heeft kunnen zien, hebben een aantal trainers mooie blauwe winterjassen aan tijdens de trainingen. Deze zijn beschikbaar gesteld door Fashioncheque.

Fashioncheque is de cadeaucheque waar elke vrouw blij mee zou zijn. Onze hoofdsponsor heeft ook een flinke korting op de jassen gegeven. Deze bijdrage  aan onze Hockey Academie Bennebroek waarderen we enorm.

Lees verder

Gratis hockeystick t.w.v. €150,- bij aanmelding zomerkamp!

Nieuws Nieuws afbeelding

4-3 Deze zomervakantie worden de Nationale Sportkampen weer op MHC Bennebroek georganiseerd! Hockeyen in de vakantie dat wil jij toch ook? Meld jij je voor 31 maart aan voor een hockeykamp in de zomer, dan krijg je een gratis TK hockeystick!   Tophockeykamp (8-14 jaar) op MHC Bennebroek Het Tophockeykamp staat de hele week in het teken van hockeyen, je krijgt iedere dag een clinic

Lees verder

Fruitschema lentecompetitie ABC11D-teams

Nieuws Nieuws afbeelding

4-3 Zie Hockey - Jeugd - Fruitschema

Lees verder

Heb jij po keeperstas van ME5 meegenomen?

Nieuws Nieuws afbeelding

4-3 Tijdens de training van vanmiddag van 17:00 tot 18:00 is de keeperstas van ME 5 waarschijnlijk per ongeluk door iemand anders meegenomen . Deze zouden wij graag terug hebben. Neem contact op met Dave Nouris op 06-51576746 of [email protected] Namens ME5 hartelijk dank!

Lees verder

Nieuwe shirts ophalen!

Nieuws Nieuws afbeelding

3-3 UPDATE!
Alle leden die vandaag nog geen shirt hebben opgehaald, kunnen dit morgen (zondag 08 maart) van 10.00-16.00 uur doen op de club! Vergeet niet je oude shirt in te leveren!

Beste leden,
De nieuwe shirts zijn binnen en kunnen dit weekend in het clubhuis worden opgehaald.

Lees verder

Bardiensten t/m einde seizoen staan op de site

Nieuws Nieuws afbeelding

19-2Onder het kopje Diversen/Bardiensten staan de nieuwe bardiensten vanaf 7 maart en t/m het einde van het seizoen weer op de site!Lees verder

Meisjes A2 voor 2e jaar zaalkampioen!

Nieuws Nieuws afbeelding

18-2 Ook de meisjes van A2 zaal zijn kampioen geworden en wel voor het tweede achtereenvolgende jaar! Zeer knap gedaan! 

Lees verder

Vanaf 2 maart nieuw trainingsschema

Nieuws Nieuws afbeelding

18-2 Deze week zijn de laatste trainingen volgens het midwinter schema.
Vrijdag 20 t/m zaterdag 28 februari zijn er geen trainingen!
Vanaf vrijdag (20-2) staat een nieuw rooster op de site dat dus vanaf 2 maart in gaat.

Fijne vakantieLees verder

Jongens C3 zaalkampioen!

Nieuws Nieuws afbeelding

17-2 Afgelopen zaterdag 14 februari zijn de jongens C3 zaal kampioen geworden!
Een onwijs leuk team met goed mooi hockey en als resultaat het kampioenschap!

Joep, Teun, Jelle, Merlijn, Ian, Reinier, Daan, Dante, Gianluca, Valentijn en Jesse super gedaan!

Trotse coaches Sjoerd en Jolmer


Lees verder

Meisjes C1 kampioen in de zaal!

Nieuws Nieuws afbeelding

15-2 Met nog twee wedstrijden te gaan, Bennebroek MC1 op 20 punten en Amsterdam vlak achter ons op 17 punten, moeten we in ieder geval 1 wedstrijd winnen om kampioen te kunnen worden. We starten tegen Qui Vive en winnen deze wedstrijd met 3-2. Hoe zou het Amsterdam inmiddels zijn vergaan? Hebben zij beide wedstrijden gewonnen met ruime scores en staan ze gelijk met wellicht een beter

Lees verder

Mini's van week gezocht!

Nieuws Nieuws afbeelding

10-2 Het gaat alweer bijna beginnen: de tweede helft van de competitie! Dames 1 staat op dit moment tweede, een plek die voldoende is voor promotie naar de eerste klasse. Met nog 11 wedstrijden te gaan, moeten we deze plek minimaal handhaven! Het liefst gaan we voor het kampioenschap, maar daar moet nog wel wat voor gebeuren... We zijn er klaar voor en zullen alles geven voor de winst! Maar ben jij

Lees verder

Dames 1: terug van weggeweest en weer volop begonnen!

Nieuws Nieuws afbeelding

10-2 Het laatste weekend van januari is inmiddels een vaste prik voor de doorgewinterde Dames 1-speelsters van Bennebroek. Alweer voor het derde jaar reisden we af naar Winterberg, een winters stukje klein-Nederland in Duitsland! Niet iedereen wist het huisje in 4 uur te bereiken (...), maar eind goed al goed: iedereen wist ons paleis/doolhof te vinden.


Lees verder

Kom ook naar Après-ski-TD 15 maart!

Nieuws Nieuws afbeelding

8-2 Lieve leden en vrienden van leden, 
Op 15 maart spelen onze eerste teams de eerste thuiswedstrijd van 2015, reden voor een feestje! Kom de teams op deze derby-dag aanmoedigen met o.a. om 12.45 uur Dames 1 - MHC de Reigers Dames 1 en om 14.45 uur Heren 1 - MHC de Kikkers Heren 1!

Lees verder

Jeugd - Jongste Jeugd wedstrijden en Pauwtjes zaterdag 7 feb. afgelast

Nieuws Nieuws afbeelding

6-2 Morgen, zaterdag 7 februari zijn alle Jeugd en Jongste Jeugdwedstrijden afgelast.
Ook de trainingen voor de Pauwtjes gaan niet door.Lees verder

Velden zijn vandaag weer afgekeurd

Nieuws Nieuws afbeelding

6-2 Er zijn dus geen trainingen en ook de looptraining gaat niet door .


Lees verder

Veteranen A bereidt zich voor op 2e helft competitie: deel II

Nieuws Nieuws afbeelding

2-2Kijk hier hoe ons fantastische Heren Veteranen A zich voorbereidt op de 2e helft van de competitie. Vandaag deel 2 van deze 'survivial of the fittest'.

http://youtu.be/wSAf3-0fGS8


Lees verder

Heren 1 kampioen in de zaal!

Nieuws Nieuws afbeelding

2-2 Gisteren is Heren 1 kampioen geworden in de zaal en daarmee gepromoveerd naar de Topklasse! Gefeliciteerd mannen!Lees verder

Vernieuwde MHC Bennebroek app

Nieuws Nieuws afbeelding

30-1 Vanaf heden is onze nieuwe mobiele app te downloaden.
De app is geheel vernieuwd en aangepast aan de laatste versies van iOs en Android.
Niet alleen de vormgeving is vernieuwd en verbeterd, er zijn ook nieuwe mogelijkheden met deze app:

Teamnieuws
De teamondersteuning kan nu zelf nieuwsberichten aanmaken en deze verspreiden onder

Lees verder

Velden MHCB 31-1 en 01-02 gehele dag afgekeurd

Nieuws Nieuws afbeelding

30-1 [update] Zaterdag 31 januari en zondag 01 februari zijn alle velden de gehele dag afgekeurd. 
Trainingen van vanmiddag en morgenochtend zijn afgelast. Dus ook Pauwtjes trainingen gaan niet door.

De bond heeft alle Jongste Jeugd wedstrijden (uit en thuis) afgelast.
All Junioren wedstrijden thuis zijn ook afgelast.


Lees verder

Alle wedstrijden 24 januari afgelast.

Nieuws Nieuws afbeelding

23-1 Zaterdag 24 januari zijn alle wedstrijden afgelast! Ook die na 12.00 uur worden gespeeld.
Graag de komende weken zelf de site van MHCB in de gaten houden als het vriest of bizar weer is. (Tip: download de hockeyapp van MHCB, dan krijgt u berichten direct te zien).


Lees verder

Zaal- en andere trainingen tot krokus

Nieuws Nieuws afbeelding

21-1 Deze week zijn alweer de laatste zaaltrainingen! Volgende week woensdag hebben alleen de E8-tallen nog 1 training in de zaal. De wintertrainingen voor de alle Pauwtjes, F en E-jeugd en de midwinterelftallen zijn ook al van start. Dit gaat zo door tot de voorjaarsvakantie. Volgende week is er ook geen veldtraining voor de zaalelftallen! Vanaf 2 februari gaan alle teams 1 x in de

Lees verder

ALLE veldtrainingen vandaag afgelast!

Nieuws Nieuws afbeelding

21-1 Trainingen afgelast!
In verband met bevroren velden, gaan ALLE veldtrainingen van vandaag (woe 21 januari)  niet door!!
De komende periode zal dit vaker voor kunnen komen. Hou de site dus tot op het laatste moment in de gaten!


Lees verder

Vacature wedstrijdsecretariaat jongste jeugd

Nieuws Nieuws afbeelding

19-1 We zijn op zoek naar liefst 2of meer enthousiaste ouders, opa en oma of leden die van ons het wedstrijdsecretariaat jongste jeugd willen overnemen.
Aan de hand van wedstrijden die door de bond worden aangemaakt deel je de wedstrijden in. Ook onderhoud je het contact tussen de hockeybond en de club.
We zullen jullie de komende tijd inwerken.


Lees verder

Heren Veteranen A bereidt zich voor op 2e helft seizoen

Nieuws Nieuws afbeelding

17-1We kunnen trots zijn op ons Heren Veteranen A team. In het filmpje kan je zien hoe ze zich voorbereiden op de 2e seizoenshelft. Heren de verwachtingen liggen hoog!

https://www.youtube.com/watch?v=DpAN-H8GF8M


Lees verder

Zaterdag 10 januari alle Pauwtjes trainingen afgelast

Nieuws Nieuws afbeelding

9-1 Morgenochtend (zaterdag 10 januari) gaan ALLE Pauwtjes trainingen NIET door, ivm de storm.
Excuses voor het late bericht.

Sportieve groet,
Suzanne Reyenga
Namens TCJJLees verder

Fruitschema midwintercompetitie voor alle jeugdteams

Nieuws Nieuws afbeelding

5-1 Het fruitschema voor de Jongste Jeugd en de jeugdelftallen staat onder Hockey - Jeugd - Fruitschema.

Lees verder

Met de beste wensen van...

Nieuws Nieuws afbeelding

5-1 Leuke nieuwjaarswens van onze meiden van B2!

Lees verder

Beperkte opening clubhuis tijdens de winterstop

Nieuws Nieuws afbeelding

4-1 *****UPDATE**** Tijdens de wedstrijden op de zaterdagen zal de deur openstaan en de verwarming aan. Ook is er dan barbezetting!

(Oude bericht) Vandaag hebben we het clubhuis in een lichte wintercoma gebracht, d.w.z. dat installaties uitstaan, de verwarming laag etc. In principe is de bar boven dan ook gesloten.


Lees verder

Trainingen

Nieuws Nieuws afbeelding

3-1 Volgende week beginnen de zaaltrainingen weer!
Midwintertrainingen beginnen ook vanaf volgende week maandag
(MB2/3 en MA3 op woensdag).
De Jongste jeugd E en F beginnen ook weer, maar alleen op de woensdag!
Funkey's, de Mini Pauwtjes en de Pauwtjes trainen vanaf volgende week zaterdag (10 januari) volgens het normale rooster.
Lees verder

Fijne feestdagen!

Nieuws Nieuws afbeelding

19-12 Het bestuur van MHC Bennebroek wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gezond & sportief 2015!


Lees verder

Aanbiedingen op de MHCB-app

Nieuws Nieuws afbeelding

13-12 Vergeet op de app niet om regelmatig in het tabblad Club de knop Acties te controleren. Onze sponsors plaatsen daar hun acties speciaal voor MHCB-leden. Deze week bijvoorbeeld een fijne actie van FLO23!

Lees verder

Winterkampioen H2: in 2015 naar de 2e klasse?

Nieuws Nieuws afbeelding

11-12 Ook een team om trots op te zijn. Een team met aantal nieuwe spelers uit Alliance gelederen. Het was in het begin even wennen maar de mannen zijn inmiddels volledig geïntegreerd in onze club.


Lees verder

Meisjes D1 organiseert clinic voor F'jes voor Serious Request

Nieuws Nieuws afbeelding

8-12 Beste ouders van de F'jes,

Wij ( een aantal meiden uit de D ) willen met onze klas geld ophalen voor Serious Request. Op woensdagmiddag 17 december van 15.00 tot 16.00 organiseren wij een hockeyclinic voor alle F-jes. De kosten zijn 2 euro per kind. Al het geld gaat naar Serious Request. Extra doneren mag altijd! Opgeven kan per mail: [email protected] .


Lees verder

Nationale Zaalhockeykampen in Amsterdam in de Kerstvakantie!

Nieuws Nieuws afbeelding

5-12 Wil je volop gebruik maken van het zaalhockeyseizoen en echt beter worden? Dan is dit wat voor jou. Deze kerstvakantie vinden in de Sporthallen Zuid weer de Nationale Zaalhockeykampen plaats.

Wat kan jij verwachten tijdens het zaalhockeykamp (8-12 & 13-17 jaar) en zaalhockeykamp advanced (10-17 jaar minimale niveau op het veld voor toelating is subtopklasse):

Lees verder

Serious Request, de opbrengst is……

Nieuws Nieuws afbeelding

5-12 Scoren in het doel is leuk, scoren voor het goede doel is leuker!

Het initiatief van onze sponsors MvM Makelaardij en Garage Engel om voor ieder gescoord doelpunt door MHC Bennebroek in het afgelopen weekend een euro te sponsoren en de toezegging van zowel het bestuur, Heren 1 en Dames 1 om daar ook aan mee te doen heeft gewerkt.


Lees verder

Dames 1 als tweede de winterstop in!

Nieuws Nieuws afbeelding

2-12 Afgelopen zondag speelden wij de laatste wedstrijd voor de winterstop,
VVV mocht deze week als tegenstanders onze prachtige blauwe mat op.
Op die mat hebben we dit seizoen elke keer drie punten behaald,
iets wat zich moest en zou herhalen: er moest dus niet worden gefaald.
Onze mini mocht voor de tweede keer onze wedstrijd van dichtbij bijwonen,

Lees verder

HEREN 1 - Het werd laat in Naarden

Nieuws Nieuws afbeelding

29-11 Afgelopen zondag waren alle ogen van de Tweede Klasse gericht op wat er in Naarden zou gebeuren. Naarden, de club met een mooie accommodatie, met ambitie en met Eerste Dames- en Herenteams die hoog op de ranglijst staan. Maar wel teams die net een treetje onder de Bennebroekse koplopers stonden.


Lees verder

Gewijzigd trainingsschema zaal E teams!

Nieuws Nieuws afbeelding

28-11 In de bijlage het trainingsschema zaal voor de E jeugd. Let op het schema is gewijzigd!


Lees verder

Nieuw: Lisa Team

Nieuws Nieuws afbeelding

28-11 MHC Bennebroek maakt gebruik van de mobiele app. Bij deze app gaan wij vanaf maandag 1 december ook de Lisa Team-omgeving in gebruik nemen. Dit houdt in dat je straks niet meer via het inlogblok inlogt op de website maar via een button. Dan kom je in Lisa Team. Een nieuwe omgeving die lijkt op de app.
Deze methode is zowel veiliger als uitgebreider.


Lees verder

Jaarcijfers & begroting MHCB

Nieuws Nieuws afbeelding

26-11 Tijdens de ALV van 28 november a.s. worden de jaarcijfers & de begroting gepresenteerd en toegelicht.

Deze tref je in de bijlage.

Bestuur MHC BennebroekLees verder

Kaartverkoop Kerstgala gestart!

Nieuws Nieuws afbeelding

26-11 De kaartverkoop voor het Kerstgala op vrijdag 12 december is weer gestart! Kaartjes zijn te koop via http://joostverkaik.nl/tickets , kosten €17,50 en kunnen betaald worden met iDeal.
Intro’s kunnen een kaartje laten kopen door hun introducerend lid.

Tot de 12e!


Lees verder

Trainingsschema zaal junioren en senioren

Nieuws Nieuws afbeelding

26-11 Hierbij het schema voor de zaalhockeytrainingen voor de junioren en senioren.

Lees verder

Zorgwekkend! Geen ballen = geen training!

Nieuws Nieuws afbeelding

26-11 Ballen, hesjes, pionnen, goaltjes,.. allemaal eigendom van MHC Bennebroek!
Daar moeten wij als lid zorgvuldig mee omgaan. Dat is duidelijk niet het geval en dat is zorgwekkend. Er worden ‘vreemde’ tassen gevonden met ballen en pionnen, zelfs in de lockers worden ballen ‘gereserveerd’…!


Lees verder

Scoor ook voor het Glazen Huis!

Nieuws Nieuws afbeelding

25-11 Michiel van Maanen Makelaardij ( MvM ) - Garagebedrijf Engel ( Engel ) Heren 1 ( H1 ) en Dames 1  ( D1 ) steunen Serious Request. Komend weekend betalen   MvM -  Engel - H1 en D1 ieder 1 euro voor elk doelpunt gescoord door een team van MHC Bennebroek. Dus junioren, senioren en natuurlijk ook de jongste jeugd: scoor er dit weekend flink op los en vul die envelop

Lees verder

Kom naar Thé Dansant zondag 30 november!

Nieuws Nieuws afbeelding

24-11 Dames 1, Heren 1, 2, 3 en 4 spelen allemaal thuis, waarbij H1 het in de streekderby tegen Alliance op gaat nemen. De weersverwachting is goed, Peter Roosjen zorgt voor muziek, er is voldoende ingekocht kortom: alle ingrediënten om al vanaf 11 uur van mooi hockey te genieten en daarna onder genot van een hapje en drankje nog lang over de wedstrijden na te bomen.... Zorg dat je er bij

Lees verder

Junioren: geen trainingen in december

Nieuws Nieuws afbeelding

21-11 Volgende week zijn de laatste trainingen op het veld voor alle junioren teams.
In december zijn er dus geen veldtrainingen meer!!

Teams die de zaal in gaan hebben 3x in december en 3x in januari een uur training in de zaal (het schema volgt snel.)

Lees verder

Zaalhockey seizoen 2014-2015

Nieuws Nieuws afbeelding

19-11 Het zaalhockey seizoen staat voor de deur!

Door de enorme groei van het aantal deelnemende teams heeft de KNHB vertraging opgelopen met het publiceren van het speelschema. Zaalhockey is populair. Dat merken wij ook. Met man en macht zijn wij in het voorjaar 2014 gaan zoeken naar zalen waar in getraind kan worden. Helaas vissen alle NH clubs in dezelfde vijver. Vandaar dat wij

Lees verder

Bennebroek is AAN!

Nieuws Nieuws afbeelding

18-11 Waar Piet P ons vorige week nog in een heerlijk zonnetje heeft gezet in Woerden, werd Piet P gisteren overruled door de Pieten die de afgelopen dagen ons land binnen gevaren zijn. Deze Sinterklaas Pietjes vonden drassig weer meer bij deze tijd van het jaar passen. Piet P heeft ons dus flink laten zitten: gedurende een onaangename regenbui werd de wedstrijd gespeeld. Maar beste Pieten, dat valt

Lees verder

Pietentraining F-jeugd en Pauwtjes

Nieuws Nieuws afbeelding

18-11 - voor de F-jeugd is er woensdag 26 november pietentraining, dus kom allemaal in je pietenpak! - voor alle pauwtjesgroepen is er zaterdag 29 november (de laatste training van dit jaar!) ook pietentraining, dus kleed je lekker aan als Pietje!


Lees verder

Lockers heten niet voor niets 'lockers'

Nieuws Nieuws afbeelding

17-11 Vandaag de dag zijn keepersets te groot om steeds mee naar huis te zeulen. Daarom zijn er op de club afsluitbare lockers neergezet.
Jammer genoeg schijnt niet iedereen te begrijpen dat als er keeperspullen in een locker achter slot en grendel liggen, het niet de bedoeling is deze lockers open te breken, scharnier en pinnen eruit te halen, sloten door te knippen etc.


Lees verder

Jongste jeugd trainingen

Nieuws Nieuws afbeelding

17-11 Laatste training van dit blok is vrijdag 28 november (zaterdag 29 november laatste wedstrijd)
Uitzondering: J8E1 en M8E1-3 hebben zaaltraining in december/januari, daarvan krijgen zij apart bericht via de zaalcommissie


Lees verder

Dames 1 in Woerden!

Nieuws Nieuws afbeelding

14-11 Een mooie, zonnige zondag in november en wij mochten afreizen naar Woerden. Na een magnifiek Oktoberfest (de foto's staan al op Facebook) was het tijd voor datgene waar het echt om draait: rokje aan en gaan.


Lees verder

"Echte" bonenkoffie op de club!

Nieuws Nieuws afbeelding

12-11 Op verzoek van velen is er voortaan ook echte bonenkoffie beschikbaar in de club.
Vooralsnog gaat het om een proef, maar alles staat in de steigers om twee apparaten neer te zetten.

Lees verder

Aankondiging ALV 28 november

Nieuws Nieuws afbeelding

11-11Vrijdag 28 november 2014
Plaats: clubhuis MHCB
Aanvang: 20.00 uur

Agenda

1. Opening

2. Mededelingen

3. Terugblik seizoen 2013 – 2014 en evaluatie beleidsstatement 2011

4. Update shirts

5. Nieuwe statuten (onder voorbehoud)

Pauze

6. Financiën / decharge


Lees verder

Update over nieuwe shirts

Nieuws Nieuws afbeelding

10-11 Beste leden,
De nieuwe shirts zijn onderweg. De firma Stag heeft de kleur blauw aangepast en deze is door ons goedgekeurd. Naar verwachting zullen de shirts ergens begin december binnen zijn.
De huidige shirts zullen dan worden vervangen en dan is er ook een shirt voor een ieder die nu nog geen shirt heeft ontvangen.

Lees verder

Kerstgala: vrijdag 12 december!

Nieuws Nieuws afbeelding

6-11 Het wordt weer kouder, de lucht wordt grijzer, de winter komt eraan, en daarmee ook het traditionele Kerstgala! Verdere informatie is te vinden op de poster in de bijlage, maar het belangrijkste is natuurlijk de datum: vrijdagavond 12 december is het zover. Eén belangrijke wijziging ten opzichte van vorige jaren: de leeftijdsgrens is een stukje opgeschroefd. Alle senioren, junioren en

Lees verder

''Bennebroeks minuutje'' houdt stand!

Nieuws Nieuws afbeelding

5-11 Nieuwe zondag, nieuwe muziek, nieuwe wedstrijd, nieuwe kansen, nieuwe tegenstander, nieuwe opstelling, nieuwe maand, nieuwe truien, nieuwe rokjes, nieuwe mini van de week (en een hele gezellige), oftewel: nieuwe drie punten voor het grijpen.


Lees verder

Parkeren scooters voortaan uitsluitend bij BSM!

Nieuws Nieuws afbeelding

1-11 Afgelopen week zijn werkzaamheden begonnen voor de aanleg van een gezamenlijke scooterparkeerplaats voor BSM en MHCB  aan de kopse kant van het voormalige handbalveld bij BSM. Toegang via de ingang naar BSM aan de de Ruyterlaan. Voortaan geldt er een strikt parkeerverbod op en langs de toegang via de grote poort naar  de hockeyvelden. Dit om hulpdiensten ( ambulance, brandweer

Lees verder

Dames 1: er is iets in de soep gelopen...

Nieuws Nieuws afbeelding

31-10 Hilversum uit, altijd lastig? Waar we de avond van te voren nog film keken en swingde met alle super leuke kids van de D-jeugd (door het uurtje extra slapen geen probleem) (foto's/filmpjes volgen!), stonden we zondagochtend alweer naast het veld van Hilversum in Loosdrecht.


Lees verder

Let op: alleen vandaag nog online betalen Oktoberfest!

Nieuws Nieuws afbeelding

31-10 Lieve allemaal,

Alleen vandaag is het nog mogelijk om geld over te maken wat betreft kaartjes voor het Oktoberfest. Wij helpen jullie daar bij deze graag aan herinneren. Dit festijn wil je namelijk echt niet missen: de voorbereidingen zijn in volle gang en we staan te popelen om onze dirndls aan te trekken!


Lees verder

D-filmavond: een groot succes (en foto's)!

Nieuws Nieuws afbeelding

31-10 Afgelopen zaterdag heeft er een meer dan geslaagde filmavond plaats gevonden! Met maar liefst 80 kids uit de D-jeugd werd (on)schuldige Kermit bewonderd, waarna de voetjes van de vloer gingen!

Een mega leuke avond met geweldige kids, bedankt voor jullie gezelligheid!


Lees verder

Hockeyclub WFHC Hoorn is verhuisd!

Nieuws Nieuws afbeelding

24-10 Het tijdelijke adres is Westfriese Parkweg 5, Hoorn (tip: gebruikt u een navigatiesysteem, stel hem dan in op Bobeldijkerweg (nummer hoeft niet. Sommige navigatiesystemen kennen ons adres nog niet.)


Lees verder

Oktoberfest: belangrijke update!

Nieuws Nieuws afbeelding

24-10 Bij deze een belangrijke (!) update wat betreft het Oktoberfest!!!
De eerste kaarten zijn al verkocht en het animo is heel groot: onwijs leuk!

Om met deze hippe tijden mee te gaan kunnen kaarten nu ook gekocht worden via een overmaking. Daarbij zijn een aantal dingen van belang:

Lees verder

Update shirts

Nieuws Nieuws afbeelding

24-10 Beste leden,

Na uitvoerig overleg met de firma Stag - de leverancier van ons nieuwe clubtenue, zijn we tot de conclusie gekomen dat de kleur blauw van het shirt enorm afwijkt van de kleur blauw die het had moeten zijn.

Op basis van deze kleurfout heeft de firma Stag besloten de shirts te gaan vervangen.

Lees verder

D-filmavond: nog even alles op een rijtje

Nieuws Nieuws afbeelding

24-10 Lieve jongens en meiden van de D,

Wat onwijs leuk om te zien dat er zoveel animo is voor de filmavond! Het blijkt dus wel dat niet alleen wij, maar ook jullie er erg veel zin in hebben!


Lees verder

Word je ook lid van de barcommissie?

Nieuws Nieuws afbeelding

23-10 Het langstzittende barco lid, Jeroen Dekker, heeft besloten zijn
activiteiten op de club wat af te bouwen en te stoppen met de
barcommissie. Voor zijn jarenlange inzet willen we hem bij deze hartelijk
bedanken!

Ben jij die enthousiasteling die het leuk vindt om, samen met een aantal

Lees verder

Trainingen vanmiddag (dinsdag 21 oktober) gaan NIET door!

Nieuws Nieuws afbeelding

21-10 In verband met het weer zijn alle trainingen voor vanmiddag afgelast.Lees verder

Bardiensten herfstcompetitie bekend!

Nieuws Nieuws afbeelding

19-10 De nieuwe bardiensten zijn weer opgesteld. Check snel op de site wanneer jouw team bardienst heeft! Je kunt het schema en de barregels altijd vinden onder Diversen - Bardienst - Zaterdag


Lees verder

Data extra vrijdagtraining voor selectieteams C en D

Nieuws Nieuws afbeelding

19-10 De volgende data staan weer gepland voor de extra trainingen op vrijdag 17.00 uur (vrijwillige deelname). Dit geldt voor de C en D selectie- en opleidingsteams! JD1,JC1, JC3 en MD1, MD2, MC1, MC3.
24 okt - Jongens 31 okt - Meisjes 7 nov - Jongens 14 nov - Meisjes 21 nov - Jongens 28 nov - Meisjes


Lees verder

Fruitschema van de herfstcompetitie voor de ABC11D-teams

Nieuws Nieuws afbeelding

19-10 Het nieuwe fruitschema van de herfstcompetitie voor de ABC11D-teams staat op de site onder Hockey - Jeugd - Fruitschema

Lees verder

Top!-klasse

Nieuws Nieuws afbeelding

12-10 De voorcompetitie is inmiddels afgelopen en de resultaten zijn bekend. Dit jaar is er door alle teams, coaches en trainers hard gewerkt om het niveau van Bennebroek op een hoger plan te krijgen. Dit heeft absoluut een positief effect gehad. Zelfs zes teams hebben de topklasse bereikt en twee teams de sub-topklasse. Sommige teams waren in een net iets te hoge poule ingedeeld, echter hebben zij

Lees verder

Dames 1: er valt wat recht te zetten (+ mystery guest...)

Nieuws Nieuws afbeelding

10-10 Onze jacht op de winst afgelopen weekend… We kunnen er kort over zijn: geen vangst. Na een verlate starttijd van de wedstrijd (we dachten tocht echt dat de Loosdrechtse plassen niet in Vleuten te vinden waren…) stonden we al snel tegen een oplopende achterstand aan te kijken. Counters en uitgespeelde kansen voor de Vleutense dames werden ons in de eerste helft fataal. Al hoewel er tijdens de

Lees verder

Geen "bitjes happen" dit jaar

Nieuws Nieuws afbeelding

10-10 Na twee jaar een wat moeizame samenwerking, zijn we gestopt met SPTL en de mogelijkheid om  bij hen bitjes te happen.

Heb je een bitje nodig? Dan kun je die in de reguliere sportzaken kopen.
Wil je toch een bijzonder bitje? Dan kun je deze bijvoorbeeld met een doe-het-zelf pakket bestellen via www.gebit.nl . Klik op thuispakket voor de mogelijkheden.

Lees verder

Vervolg competitie jeugd en jongste jeugd

Nieuws Nieuws afbeelding

10-10 Omdat na de herfstvakantie de competitie niet voor alle teams tegelijkertijd wordt hervat, nog even alles op een rijtje.

Alle A en B jeugd: 25 oktober vervolg competitie
Alle C en D jeugd: 1 november vervolg competitie
25 oktober een oefenwedstrijd (meer informatie volgt t.z.t.)
Alle Jongste Jeugd (E en F): 25 oktober vervolg competitie


Lees verder

Heren 1 - Winst in Dertienbergen

Nieuws Nieuws afbeelding

7-10 De thuisblijvers hebben ongelijk gekregen afgelopen zondag want er werd een waar spektakelstuk opgevoerd in het verre Driebergen waar Shinty werkelijk alle hoeken van het veld kreeg te zien.


Lees verder

Heren 1 - weer een stap

Nieuws Nieuws afbeelding

3-10 Afgelopen zondag was weer zo'n typische Bennebroekse topzondag. Mooi weer, gezellige mensen, fanatiek aanmoedigend publiek en twee eerste teams die daar het volle rendement uit wisten te halen.


Lees verder

De Heren 1 Herfstclinic = VOL!

Nieuws Nieuws afbeelding

27-9 De herstclinic = Vol
Lieve C’tjes, D’tjes, E’tjes EN F’jes, 
Met een fantastisch seizoen achter de rug, met vier nieuwe super hockeyers in onze selectie maar vooral door het grote succes van vorig jaar zijn wij er weer helemaal klaar voor: de Heren 1 Herfstclinic . Op maandag 13 oktober (in de herfstvakantie) geeft Heren 1 een super clinic voor alle

Lees verder

Trainingen Jeugd Herfstvakantie

Nieuws Nieuws afbeelding

26-9 Vrijdag 10 t/m 17 oktober zijn er geen trainingen voor de Jongste Jeugd en Junioren elftallen. Maandag 20 oktober gaan we weer door met trainen i.v.m. de wedstrijden van 25 oktober.

Lees verder

Dames 1: 6 punten uit 2!

Nieuws Nieuws afbeelding

23-9 Zondagmiddag 21 september: Reigers op het menu. Tegen onze vriendinnen uit Hoofddorp (waaronder ex-Bennebroeker Nynke) hadden we de afgelopen jaren wel eens geoefend maar nog nooit moesten we tegen elkaar strijden om drie echte punten. Vooraf werd dan ook al bepaald dat onze tegenstander ditmaal moeilijk in te schatten was. Maar met vol vertrouwen in onze eigen krachten betraden de dames het

Lees verder

Verkeershinder N244 naar MHC Purmerend

Nieuws Nieuws afbeelding

16-9 Hou rekening met extra reistijd want in het weekend van vrijdag 19 september 20.00 uur tot maandag 22 september 05.00 uur sluit de provincie de oprit A7 richting Zaandam/Amsterdam en afrit A7 vanuit Hoorn. In het weekend van vrijdag 3 oktober 20.00 uur tot maandag 6 oktober 05.00 uur gaan de oprit richting Hoorn en de afrit vanuit Zaandam/Amsterdam dicht. Gedurende beide

Lees verder

Let op andere route HC Athena

Nieuws Nieuws afbeelding

12-9 De route naar HC AthenA is sinds april 2014 gewijzigd. Navigatiesystemen geven mogelijk nog de oude route maar deze loopt ondertussen dood. Parkeren langs deze doodlopende weg is verboden en hier wordt ook op gecontroleerd na klachten van bewoners. Via onderstaande link is de juiste route- en parkeerinformatie te lezen op onze website.


Lees verder

Keepers opgelet, shirts kunnen worden gepast en besteld!

Nieuws Nieuws afbeelding

12-9Vanaf morgen zijn de keepersshirts op de club te passen!
Als je gepast hebt kan je je maat via [email protected]   doorgeven. Graag naam en maat vermelden in de mail!
Lees verder

Van de voorzitter, 11 september

Nieuws Nieuws afbeelding

11-9 Na het eerste competitieweekend voor de jeugd en voor de eerste thuiswedstrijden van Dames 1 en Heren 1 begin je normaal met dat nieuws. Maar als bestuur kunnen we niet anders dan eerst aandacht geven aan wat er in het nieuws verscheen over de gebeurtenissen bij HGC.

Lees verder

Heren 1, de competitie gaat beginnen!

Nieuws Nieuws afbeelding

10-9Na een prachtige voetbal-zomer is het weer de hoogste tijd om zelf de hockeystick te pakken, te gaan coachen, fluiten of jeugdteams te begeleiden dan wel om je als vrijwilliger aan te melden.Vanaf 5 augustus hebben de mannen van Heren 1 hun eigen verantwoordelijkheid genomen en zijn ze al weer ruim 6 weken in voorbereiding op de competitie.


Lees verder

Shirts Sport N Styles

Nieuws Nieuws afbeelding

6-9 De dames maten M en L zijn op dit moment helaas uitverkocht.
Zodra ze weer binnen zijn laten we het weten!


Lees verder

Fruitschema's (JJ en jeugd) gepubliceerd!

Nieuws Nieuws afbeelding

2-9 De fruitschema's voor de voorcompetitie staan onder Hockey - Jeugd - Fruitschema.

Lees verder

Van de voorzitter dd 1 september

Nieuws Nieuws afbeelding

1-9 Een nieuw seizoen, nieuwe kansen!

De zomer zit erop, al hopen we allemaal op een mooie nazomer, het hockeyseizoen kan weer echt beginnen. Met grote verwachtingen beginnen we altijd aan zo’n nieuw seizoen. Zal Heren 1 mee doen en als het lukt ook promoveren. Gaat Dames 1 de weg terug naar de 1 e klasse inslaan? Hoe zal het met Dames 2 gaan in de reserve 2 e klasse. Het

Lees verder

REMINDER: Nieuwe shirts beschikbaar bij Sport N Styles

Nieuws Nieuws afbeelding

1-9 Willen de leden die nog niet hun shirt bij Sport N Styles hebben opgehaald dit zo snel mogelijk doen. Aangezien de shirt kleiner vallen dan verwacht is het van belang dat iedereen snel zijn shirt past en eventueel een alternatieve maat doorgeeft. Pas dan kunnen alle shirts 'heringedeeld' worden en kan een eventuele nieuwe bestelling worden gedaan.


Lees verder

8 September: coachavond junioren

Nieuws Nieuws afbeelding

1-9 Beste coaches,
Maandag 8 september nodigen wij jullie uit voor een coachavond.
Deze avond zal starten om 20 uur. Jullie zijn vanaf 19:30 uur welkom in
het clubhuis. 

Lees verder

Zaterdag 30 augustus verkoop gevonden voorwerpen

Nieuws Nieuws afbeelding

29-8 Zaterdag 30 augustus van 10.30 uur tot 12.30 uur zullen de gevonden voorwerpen die over zijn van afgelopen jaar verkocht worden op de  club.

Mocht je zelf spullen willen verkopen dan kan dat ook maar dan wel graag zelf bij je spullen blijven tot ze verkocht zijn. De mensen van de gevonden voorwerpen zijn hier niet voor verantwoordelijk.Lees verder

Parkeerreglement rond MHCB

Nieuws Nieuws afbeelding

28-8 Beste leden en ouders van leden,
Het seizoen is weer begonnen en daarmee ook de parkeerproblemen rondom de club.
Wij verzoeken ALLE leden die met de auto naar de club komen (trainingen en wedstrijden) om de auto bij BSM te parkeren.

Lees verder

Keeperstassen halen 27 augustus!

Nieuws Nieuws afbeelding

25-8 Het hockeyseizoen begint weer! Waarschijnlijk hebben verschillende teams mijn eerste mail gemist. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk over de keepersset voor uw team beschikken, dat begrijp ik!
U kunt uw keeperstas op de club komen afhalen op: woensdag 27 aug. tussen 19.30-20.30 uur
 

Lees verder

Woensdag 3 september: coachavond Jongste Jeugd

Nieuws Nieuws afbeelding

23-8 Voor alle coaches/managers van de F en E jeugd organiseert de Technische Commissie Jongste Jeugd op woensdagavond 3 september om 20.00 uur een coachavond.
Tijdens deze avond wordt uitleg gegeven over wat er van een coach/manager wordt verwacht en hoofdtrainer Menno Reyenga zal de trainingen toelichten.Lees verder

Coaches gezocht!

Nieuws Nieuws afbeelding

21-8 Beste ouders,
Het nieuwe hockeyseizoen 2014/2015 gaat binnenkort weer beginnen.
Dit houdt in dat de trainingen vanaf maandag 25 augustus gaan starten en dat er vanaf 30 augustus (oefen)wedstrijden gepland staan.
Voor de volgende teams zijn wij echter nog op zoek naar een coach:
MA2, MA3, MC4 en JC2

Lees verder

LET OP: Trainingen starten 25 augustus

Nieuws Nieuws afbeelding

18-8 Omdat veel leden de app gebruiken en het clubsysteem daaraan gekoppeld is, kan er verwarring zijn over de startdatum van de trainingen.


Lees verder

Houd jij van een (lustrum)feestje?

Nieuws Nieuws afbeelding

18-8 Het bestuur van MHCB is op zoek naar een lustrumcommissie.
In mei 2015 viert MHCB zijn 50-jaarbestaan. Een aantal feestelijke activiteiten hoort hier bij. Ben jij degene die goed kan organiseren en voor diverse groepen een feestje kan bouwen? Dan zijn we op zoek naar jou! Vind je het leuk om dit samen met jouw vrienden te regelen? Nog beter! We zijn op zoek naar een groep van 5 – 6

Lees verder

Wie zijn de shirtsponsors van MHC Bennebroek?

Nieuws Nieuws afbeelding

11-8
Rabobank Bollenstreek .
https://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/bollenstreek/

Lees verder

2 Fiat Punto's voor D1 & H1 met dank aan PCL

Nieuws Nieuws afbeelding

9-8 Beste leden,

Vrijdag 8 augustus was het dan zover!
De sleutels van 2 Fiat Punto’s werden door Marieke van Liemt en Ilse van Geenhoven namens Dames en Heren 1 met een grote glimlach in ontvangst genomen.
Onze dank gaat uit naar Christiaan Boelen die met zijn bedrijf PCL ( Personal Car Lease - www.pcl.nl ) dit alles mogelijk heeft gemaakt.


Lees verder

Trainer gezocht voor Dames 2!

Nieuws Nieuws afbeelding

8-8 Voor komend seizoen zijn we op zoek naar een trainer voor ons tweede damesteam. Dames 2 is een jong,  gezellig en gemotiveerd team dat afgelopen seizoen wist te promoveren naar de reserve 2e-klasse. Wij zoeken nog een trainer voor de altijd gezellige vrijdagavond van 20:00-21:30 uur.


Lees verder

Trainingstijden onder voorbehoud

Nieuws Nieuws afbeelding

8-8 In het menu onder Hockey kunt u het voorlopige trainingsschema vinden. De vermelde trainingen en tijdstippen zijn nog onder voorbehoud. Het schema is ons startpunt dus houdt u rekening met wijzigingen.   De invulling van het trainingsschema is altijd een hele klus. Wij zijn ook afhankelijk van de school- en werkroosters van trainers en kinderen, die pas aan

Lees verder

Bereid je voor op het nieuwe seizoen met een hockeykamp op MHCB!

Nieuws Nieuws afbeelding

6-8
  Na het succesvolle kamp in de meivakantie, worden de Nationale Sportkampen in de zomervakantie weer georganiseerd op MHC Bennebroek ! Deze zomer zijn er van 11 t/m 15 augustus vier verschillende kampen. Voor de echte hockeyfanaten van 8 t/m 14 jaar is er het Tophockeykamp. Er wordt de hele dag gehockeyd en je zal elke dag een clinic krijgen van

Lees verder

Actie sport 'n styles

Nieuws Nieuws afbeelding

5-8 App-gebruikers: kijk ook bij Club - Acties voor de inhoud van deze fantastische actie!
Bereid je voor op het nieuwe seizoen en ga naar Sport 'n Styles! Onze sponsor biedt nu fijne kortingen op hockeysticks en hockeyschoenen !
 Lees verder

Schrijf je in voor de Heren 1 voorbereidingsclinic

Nieuws Nieuws afbeelding

30-7 Heren 1 start op dinsdag 5 augustus met de voorbereiding op het seizoen 2014-2015. Wil jij net als Heren 1 klaargestoomd worden voor weer een prachtig nieuw hockeyjaar?


Lees verder

Contributie en toeslagen seizoen 2014-2015

Nieuws Nieuws afbeelding

9-7 In de bijlage een overzicht van de contributie en de toeslagen voor seizoen 2014-2015 zoals die in de ALV zijn vastgelegd.

De eerst incassoronde zal eind september 2014 plaatsvinden.

Het bestuurLees verder

Vacature penningmeester MHCB

Nieuws Nieuws afbeelding

23-6 Het bestuur van MHCB is op zoek naar een nieuwe penningmeester.
De penningmeesterfunctie omvat de financiële planning (bijvoorbeeld het maken van een begroting), administratie en verantwoording. Kortom de hele cyclus. Gekoppeld aan de penningmeesterfunctie, maar absoluut in een andere persoon, is de controle van de financiële administratie. Dit gebeurt door de kascommissie. De

Lees verder

Agenda ALV 30 juni 2014

Nieuws Nieuws afbeelding

21-6 20.00 uur Opening
Huldiging Kampioenen Zaal en Veldhockey

1. Opening en goedkeuren notulen ALV 16 juni 2014

2. Benoeming bestuurslid Robin Tak en verwachte bestuurssamenstelling 2014-2015
3. Benoeming Kascommissie-lid Dennis Jansen ter vervanging van Marjon Brouwer
4. Definitief vaststelling aangepaste statuten:

Lees verder

Trainingsschema Jongste Jeugd Seizoen 2014-2015 (onder voorbehoud)

Nieuws Nieuws afbeelding

20-6 Voor volgend seizoen hebben we voor de Jongste Jeugd weer op woensdag- en vrijdagmiddag trainingen gepland. We hebben nog veel trainers nodig. Je kunt je opgeven bij Menno Reyenga via [email protected]   


Lees verder

Bennebroek talenten geselecteerd voor District Noord Holland Meisjes C

Nieuws Nieuws afbeelding

19-6
Tijdens de 2e ronde van de Districtsselectietrainingen zijn Annelies Pos, Melanie van Rijn en Anouk Beerepoot uit MD1 geselecteerd voor het district Noord-Hollands Meisjes C.

Na een intensieve selectietraining zijn zij gekozen om samen met 22 andere deel uit te maken van dit team.


Lees verder

Teamindelingen Jongste Jeugd voor 2014-2015

Nieuws Nieuws afbeelding

18-6 Let op! Belangrijk bericht voor alle ME speelsters.   De team indeling van de 2e jaars ME is bekend, we hebben van de hockeybond toestemming gekregen voor 3 ME8-tallen. Dit betekent dat er nog een 2e jaars meisjes E6-tal komt: E1 en E2 wordt 2e jaars en de rest van de 1e jaars E schuift dus een nummer op. Hierdoor zal de teamnummering van de eerste jaars ME veranderen, alles

Lees verder

Teamindelingen ABC11D Jeugd 2014-2015

Nieuws Nieuws afbeelding

16-6 De voorlopige indeling van de ABC11D teams is bekend.

We hebben bij de indeling voor iedere speler individueel zoveel als mogelijk rekening gehouden met gelijkgestemdheid, individuele ontwikkeling en sociale aspecten.

In verband met de krapte in Jongens C lijn hebben we een aantal D junioren doorgeschoven. Dit was een grote hoofdbreker.


Lees verder

Even voorstellen: Robin Tak

Nieuws Nieuws afbeelding

15-6 Mijn naam is Robin Tak en samen met mijn vrouw Jolanda en kinderen Lauren en Daniel woonachtig in Hoofddorp. Nadat ik mijn carrière bij Logica als IT architect heb beëindigd, ben ik thuis aangesteld in de functie van logistiek operationeel manager, incl. chauffeursdiensten. Met veel plezier voer ik de bijbehorende taken uit.

Lees verder

Schrijf je in voor Straatgolf tijdens Feestweek Bennebroek

Nieuws Nieuws afbeelding

11-6 Heb je het groen in Bennebroek al eens wat beter willen bekijken maar lukt het je niet omdat je elke zondagochtend je rondje golf hebt staan; schrijf je dan nu in voor het straatgolf van de Bennebroekse Feestweek. Je kunt dan eindelijk je grootste wens combineren met je grootste hobby. In een 18 holes wedstrijd met echte clubs en ballen strijden bekende en minder bekende golfers om

Lees verder

Nieuwe ALV 16 juni a.s.

Nieuws Nieuws afbeelding

4-6
Locatie: Clubhuis MHCB, Jacob van Heemskerklaan, Bennebroek Ontvangst vanaf 19.45 uur Start om 20.00 uur

Lees verder

Ook MB2 kampioen!

Nieuws Nieuws afbeelding

1-6 Ook de dames van MB2 zijn kampioen geworden. Gefeliciteerd dames!

Lees verder

Nog een kampioen: MD5!

Nieuws Nieuws afbeelding

1-6 EN ook MD5 is kampioen geworden! Gefeliciteerd meiden!

Lees verder

ALV 2 juni 2014

Nieuws Nieuws afbeelding

31-5 Aanstaande maandag vindt de algemene ledenvergadering plaats. De definitieve agenda ziet er als volgt uit:
1. Opening en mededelingen 2. Notulen en terugkoppeling vorige ALV 3. Contributies 4. Shirts 5. Nieuwe Statuten 6. Bestuurssamenstelling 7. Rondvraag en afsluiting

Lees verder

MD6 ongeslagen kampioen!

Nieuws Nieuws afbeelding

30-5 MD6 is ongeslagen kampioen en dit terwijl ze na de winter voor het eerst op groot veld hebben gespeeld!

In een super elftalformatie: Kampioen worden met 9 gewonnen wedstrijden, 69 doelpunten voor en slechts 3 tegen, terwijl ze nog 1 wedstrijd te gaan hebben is een fantastische prestatie!


Lees verder

Familie toernooi a.s. donderdag

Nieuws Nieuws afbeelding

27-5 D onderdag is de dag. Om 10:30 beginnen de eerste wedstrijden van het familietoernooi. We vragen alle teams om zich vanaf 09:30, maar uiterlijk 10:15, te melden bij de wedstrijdtafel om daar, na betaling van het inschrijfgeld, het deelnamepakket af te halen. Meer details vind je in de e-mail die deze week aan de teamcaptains is verstuurd. Vraag hen deze door te sturen, als dat niet al is

Lees verder

Van de voorzitter dd 26 mei

Nieuws Nieuws afbeelding

26-5 Soms zit winst of ‘verlies’ maar in een paar minuten. 3 Minuten blessuretijd nekte Atletico tegen Real en pas 4 minuten voor tijd kwam Haarlem op voorsprong tegen Athena. Onze eigen demonstratie tegen Weesp (7-2 gewonnen als revanche voor de nederlaag daar) was net niet genoeg. We stranden op één punt maar hebben een prachtig eerste seizoen achter de rug terug in de 2 e

Lees verder

MF2 ongeslagen kampioen!

Nieuws Nieuws afbeelding

24-5 MF2 heeft na de winterstop geen wedstrijd meer verloren en zijn dus ongeslagen kampioen! Heel goed meiden, van harte!
Lees verder

Kom naar laatste Thé Dansant a.s. zondag

Nieuws Nieuws afbeelding

22-5 A.s. zondag 25 mei is de laatste Thé Dansant van dit seizoen.
D1 en H1 spelen allebei thuis, DJ Peter Roosjen zorgt vanaf 16 uur voor muzikale omlijsting, het culinaire assortiment in de bar is voor de gelegenheid uitgebreid met een broodje beenham en het wordt prachtig weer.
Kortom, er zijn geen excuses om niet te komen...

Lees verder

Hockey proefles, inschrijven vanaf nu!

Nieuws Nieuws afbeelding

20-5 Wil jij ook lid worden van een hele gezellige hockeyclub? Op zaterdag 21 juni en zaterdag 28 juni zijn alle kinderen die graag willen leren hockeyen welkom op onze inlooptrainingen. De trainingen beginnen om 10 uur. Als je er ook bij wilt zijn, stuur dan een e-mail naar [email protected] en vermeld daarbij je naam en je leeftijd. Alle kinderen vanaf 4 jaar

Lees verder

ALV op 2 juni a.s.

Nieuws Nieuws afbeelding

15-5 Op maandag 2 juni om 20.00 uur is er een Algemene Ledenvergadering.
Inloop en lezen van de notulen kan vanaf 19.45 uur.
Eén van de zaken die besproken wordt, is de nieuwe MHCB kledinglijn.
Mocht het aantal vereiste stemmen in stemprocedures niet gehaald worden, dan is er ook een 2 e ALV al gepland.

Lees verder

Nieuwe kleding MHCB

Nieuws Nieuws afbeelding

15-5 In aanloop naar de Algemene Ledenvergadering vragen wij uw aandacht voor het volgende:

Vanaf het nieuwe seizoen is SportNStyles de nieuwe leverancier van de MHCB clubkleding.
U kunt voor het tenue dus niet meer terecht bij Hockey Republic.

Lees verder

Van de Voorzitter

Nieuws Nieuws afbeelding

12-5 Ze zijn er! Dan heb ik het niet over de nieuwe haring (dat is begin juni ergens) maar onze eerste veldkampioenen. De meiden van de B1 (3-4 gewonnen bij Heerhugowaard) en de jongens van de C3 (2-7 tegen IJburg). Gefeliciteerd, bij de eerstvolgende thuiswedstrijd (a.s. zaterdag) zullen we jullie de bloemenhulde brengen zoals gebruikelijk maar de ouders hadden al aan jullie gedacht. Vooral de

Lees verder

BBQ en DJ op Alliance na Alliance H1-Bennebroek H1 op 18 mei

Nieuws Nieuws afbeelding

5-5 A.s. zondag speelt H1 thuis tegen Nieuwegein en de zondag daarna (18 mei) uit op Alliance. Deze streekderby eindigde vorige keer in gelijk spel. Gaat ons H1 team dit keer de wedstrijd winnen?

Na afloop organiseert Alliance een BBQ en is er een DJ. Kom dus allemaal ons H1 aanmoedigen dan maken we er samen een groot feest van.
Lees verder

Werkzaamheden BSM

Nieuws Nieuws afbeelding

5-5 Vanaf maandag 5 mei 2014 wordt op sportcomplex van BSM gestart met de aanleg van een kunstgrasveld op het hoofdveld en met de renovatie van veld 2. De werkzaamheden duren zo'n 9 à 10 weken en zijn rond half juli klaar. Ondanks de werkzaamheden blijven wij jullie vragen te parkeren op parkeerterrein bij BSM.


Lees verder

Van de voorzitter dd 5 mei

Nieuws Nieuws afbeelding

5-5 Voor de meesten zit morgen de meivakantie er al weer op, voor een aantal is het nog een weekje genieten van wat vrije tijd. Natuurlijk is er ook nog de Heren 1-clinic aanstaande woensdag, heb je je nog niet opgegeven maar wil je wel dan kan dat via [email protected] .


Lees verder

Trainingen Junioren

Nieuws Nieuws afbeelding

1-5 Vanaf dinsdag 6 mei gaan de trainingen voor de Junioren (ABCD11) weer beginnen. Maandag 5 mei zijn er dus nog geen trainingen. Met uitzondering van JD3 en JD2, zij trainen wel op maandag.
Lees verder

Woensdag 7 mei - Heren 1- meivakantieclinic voor de E & F

Nieuws Nieuws afbeelding

15-4 Wil jij de turn leren van Ricky, net zo ver scoopen als Ro of net zo goed kunnen pielen zoals Veertje?
Schrijf je dan snel in voor de Heren 1-meivakantieclinic op woensdag 7 mei via  [email protected] .   Schrijf in de mail je naam, welk team je zit en op welke dag je de clinic wilt volgen. Schrijf ook of er eventuele bijzonderheden zijn.

Lees verder

Selectieperiode junioren

Nieuws Nieuws afbeelding

15-4 Momenteel kijken we veel naar spelers tijdens trainingen en wedstrijden. We bekijken onze jeugd met een team van trainers, coaches en lijn-coordinatoren en TC junioren.

Lees verder

Inlooptrainig voor nieuwe leden op 24 mei

Nieuws Nieuws afbeelding

15-4 Op zaterdag 24 mei zal er door onze trainers een inlooptraining worden georganiseerd voor kinderen die graag willen komen hockeyen maar eerst even willen kijken of ze het wel echt leuk vinden.

Meer informatie volgt nog dus houd de site goed in de gaten.


Lees verder

Zaterdag 10 mei training Funkey en Mini Pauwtjes

Nieuws Nieuws afbeelding

11-4 Let op: op zaterdag 10 mei zijn er gewoon trainingen voor de Funkey en Mini Pauwtjes.


Lees verder

Advertentie

Nieuws Nieuws afbeelding

8-4 Wegens overcompleet in de aanbieding:
Groot Philips Matchline TV-meubel met Digitenne-ontvanger uit de bar, jarenlang trouwe dienst gedaan maar door nieuwe beeldschermen op zoek naar andere omgeving.
De hoogste bieder mag hem komen ophalen.
Stuur je bod naar [email protected]Lees verder

Kom naar TD en Dames 1 & Heren 1!

Nieuws Nieuws afbeelding

6-4 Vandaag spelen onze topteams Dames 1 (tegen Alliance dames 1) en Heren 1 (tegen Haarlem heren 1) thuis! Kom allemaal in grote getale kijken en aanmoedigen!
Aansluitend verwachten we jullie op het Thé Dansant vanaf 16 uur!


Lees verder

Zwerfvuil op en rond de velden

Nieuws Nieuws afbeelding

2-4 Beste hockeymensen,
Hierbij een stukje van uw Groundsman, die probeert ons sportcomplex er goed te laten uitzien.
Helaas blijkt het maar al te vaak dat de velden en omgeving er na de zaterdag en zondag er niet fijn bij liggen en dan doel ik met name op het achtergebleven zwerfvuil.
Zowel bij de dug-outs, als onder het terras en tussen de velden in.

Lees verder

Woensdag 2 april: Clinic Nationale Sportkampen voor Jongste Jeugd Bennebroek

Nieuws Nieuws afbeelding

26-3 Bennebroek heeft een gratis clinic aangeboden gekregen van Nationale Sportkampen op woensdag 2 april van 15.00-17.00 uur voor de Jongste Jeugd teams.

Alle Jongste Jeugd teams inclusief de Pauwtjes doen hier aan mee. De clinic wordt gegeven binnen de normale trainingstijden.


Lees verder

Van de voorzitter dd 24 maart

Nieuws Nieuws afbeelding

24-3 Obama is geland (dat is mooi voor hem), BSM-Vogelenzang is achter de rug en daarmee ook het 1e kampioenschap carbidschieten in de gemeente Bloemendaal. BSM heeft dat gewonnen met 2-1! Gelukkig zonder blijvende schade aan mens en omgeving zo lijkt het.


Lees verder

Let op: route naar AthenA gewijzigd

Nieuws Nieuws afbeelding

18-3 Vanaf vrijdag 21 maart wijzigt de route naar HC AthenA omdat de nieuwe ontsluiting van de Middenweg (S113) naar het Science Park dan wordt geopend en de huidige route via het Voorlandpad wordt afgesloten voor het autoverkeer.

Meer informatie is te vinden op onze website:

Lees verder

Nucleaire top hindert verkeer

Nieuws Nieuws afbeelding

18-3 Van 22 tot en met 25 maart is er ernstige verkeershinder in de Randstad. Op maandag en dinsdag wordt namelijk de nucleaire top (NSS) in Den Haag gehouden.
Veel wegen worden wegens veiligheidsredenen afgesloten.

Klik op de onderstaande sites om te kijken hoe je naar jouw uitwedstrijd moet rijden. Houd rekening met een langere reistijd!


Lees verder

Shake hands van JC3

Nieuws Nieuws afbeelding

11-3 De shake hands was zaterdag een prachtige start van een spannende derby bij en tegen Rood-Wit, die op de tweede plaats staan. JC3 moesten hun eerste positie verdedigen en dat is in een uiterst spannend duel gelukt door met 3-4 te winnen. JC3 staan nu 5 punten los van hun achtervolgers.

Lees verder

HEREN 1 – KIKKERBILLEN op het menu

Nieuws Nieuws afbeelding

11-3 Na een onstuimige week waarin hard geoefend en getraind werd door de mannen en waarin aan de zijlijn triviale discussies werden gevoerd over het feit of UW Heren 1 nou wel of niet van U is, kon er eindelijk weer om "het eggie” gespeeld worden.


Lees verder

Nationale Sportkampen in de mei- en zomer weer op MHC Bennebroek!

Nieuws Nieuws afbeelding

10-3 De Nationale Sportkampen komen in de mei- en zomervakantie weer naar MHC Bennebroek!

Op het Tophockeykamp (8-14 jaar) krijg je elke dag een clinic van een (inter)nationale topper, een speler of coach. Wil je naast hockey ook nog andere sporten doen en net zoveel plezier beleven? Schrijf je dan in voor het Original Hockeykamp (6-14 jaar) .  Als je écht

Lees verder

Verkeerde stick meegenomen en gevonden voorwerpen.

Nieuws Nieuws afbeelding

9-3 Er is afgelopen week een poppetje gevonden van het (Wii) spel Disney Infinity (Jessy uit Toy Story). Van jou? Mail dan even naar [email protected] dan brengen we je in contact met de vinder.

De stick van Rick waar eerder over werd bericht is inmiddels terecht.

Ter info:

Lees verder

Vacature: Verenigingsmanager MHCB

Nieuws Nieuws afbeelding

7-3 MHCB is een grote vereniging en het besturen ervan wordt steeds complexer.
Vanaf 1 april as heeft MHCB een vacature voor een ' VERENIGINGSMANAGER '.   Hij / zij zal het bestuur, de coaches en de vele vrijwilligers ondersteunen in de diverse activiteiten. Tevens zorgt hij / zij voor meer continuïteit op de vereniging zelf.  


Lees verder

Van de voorzitter dd 6 maart 2014

Nieuws Nieuws afbeelding

6-3 De winter lijkt erop te zitten, het voorjaar is begonnen.
Naast een regen aan medailles in Sotchi regende het bij MHC Bennebroek zaalkampioenen. Mooi om te zien dat we ook dit jaar weer met meer teams zijn gaan zaalhockeyen en dat dat ook resultaten oplevert. Er was ook teleurstelling o.a. de uiterst ongelukkige degradatie voor Heren 1. Maar als je ziet hoe de mannen zich hebben

Lees verder

Steun ook ons Dames 1!

Nieuws Nieuws afbeelding

6-3 Afgelopen zondag is voor ons de competitie al begonnen. In de tweede week van januari zijn we begonnen om ons daarop voor te bereiden.

Lees verder

'Tiss gaat weer open!

Nieuws Nieuws afbeelding

3-3 Vanaf a.s. zaterdag gaat 'Tiss weer open!  Het winkeltje in het clubhuis waar je leuke kleding met het MCHB-logo kan kopen. 'Tiss is open op zaterdagochtend van 10.00 – 12.30 uur.
Zie voor kleding en prijzen de bijlage.

De betaling geschiedt contant en de bestelling kun je de week daarna ophalen.


Lees verder

Nieuwe spelregels rond / op de velden!

Nieuws Nieuws afbeelding

2-3 De laatste tijd rijden regelmatig personen met fietsen en brommers op onze velden. Ook ligt er veel rotzooi (flessen, snoep- of chipszakken en sigarettenpeuken) op ons terrein en worden spullen van MHCB vernield.


Lees verder

Nieuw: Hockey Academie Bennebroek (HAB)

Nieuws Nieuws afbeelding

28-2 FUN - PASSIE - PAUW’ER!
De Hockey Academie Bennebroek (HAB) is een opleiding voor de jeugd waar we trots op zijn! Onder leiding van ons technisch team trainen en spelen wekelijks meer dan 600 kinderen hockey met veel plezier. Van 4 tot 18 jaar bieden we een programma aan dat rekening houdt met hun leeftijd en sterkte.

Lees verder

UW Heren 1, klaar voor de strijd !

Nieuws Nieuws afbeelding

26-2 Afgelopen weekend heeft de Heren-1 selectie gezamenlijk 3 dagen doorgebracht ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Vrijdagavond stond een oefenwedstrijd gepland tegen de lokale Eerste-klasser Roden. Deze werd door prima hockey met een 3-1 overwinning afgesloten, waarna we onthaald werden op lekkere broodjes. Daarna werd koers gezet naar het altijd pittoreske Gasselternijveen

Lees verder

Nieuwe bardienstindeling

Nieuws Nieuws afbeelding

19-2 Let op ouders van de teams J8E1 - J8E2 - JC1 - JC2 - JC3 - JD1 - JD2 - JE2 - JF1 - JF3 - M8D2 - M8D3 - M8E1 - MB2 - MC1 - MC5 - MD1 - MD3 - MD6 - ME1 - ME2 - ME3 - ME4 - ME5 - ME6 - ME9 - MF1 Jullie hebben een bardienst in de komende maanden. Kijk snel voor het schema onder Diversen - Bardienst - Zaterdag

Lees verder

Nóg een zaalkampioen: JD3

Nieuws Nieuws afbeelding

18-2 JD3 zaalkampioen!
Na een hele spannende laatste wedstrijddag is ook JD3 zaalkampioen geworden!
We hebben genoten van jullie spel in de zaal en jullie zijn als team erg gegroeid.
Joep, Reinier, Ian, Daan, Kiefer, Dante, Alex, Jascha, Jesse, Gianluca , Merlijn van harte gefeliciteerd!
Heel goed gedaan!
Groetjes,

Lees verder

Trainingen junioren en jongste jeugd

Nieuws Nieuws afbeelding

18-2 LET OP! Deze week en volgende week is er vanwege de krokusvakantie GEEN training voor de jongste jeugd! De junioren trainen deze week WEL en volgende week niet.

Lees verder

M8D1 ook zaalkampioen!

Nieuws Nieuws afbeelding

17-2 Na een spannend gelijkspel tegen Westerpark 1-1 en winst tegen Zandvoort 8-2 zijn de meiden van Bennebroek ongeslagen kampioen geworden in de zaal!
Roos, Yulan, Noah, Anna, Margot, Senna, Maud, Emie, Senne jullie hebben het fantastisch gedaan!
M8D1 zal na de krokusvakantie verder gaan als elftal MD6!
Van harte gefeliciteerd & ga zo door!

Lees verder

Ook MB2 zaalkampioen!

Nieuws Nieuws afbeelding

17-2 Gefeliciteerd meiden van MB2!

Lees verder

Eentonig? Nee, ook MA2 zaalkampioen! ;-)

Nieuws Nieuws afbeelding

17-2 Wat een succesvol zaalseizoen was het voor MHCB! Gefeliciteerd meiden van MA2!

Lees verder

D1 & H1 op 9 maart samen thuis: Thé dansant!

Nieuws Nieuws afbeelding

12-2 D1 & H1 op 9 maart samen op de velden
Op zondag 9 maart spelen D1 en H1 allebei thuis.
Tijd voor een feestje om de start van de laatste helft van het seizoen te vieren.
D1 speelt tegen Myra en H1 tegen de Kikkers.
Komen jullie ook de teams aanmoedigen?
Er is muziek, er zijn lekkere hapjes en de drankjes staan koud.
Tot dan!

Lees verder

JD2 zaalkampioen!

Nieuws Nieuws afbeelding

10-2 Ook JD2 is vandaag, met nog 2 wedstrijden te spelen, kampioen geworden in de zaal. Het mixteam van spelers uit JD1-veld en JD2-veld won vandaag met 4-0 van Mijdrecht en met 1-0 van Westerpark en is daardoor niet meer in te halen door de andere teams! Supertrots als coach op de inzet, groei en teamwork van deze jongens! Thomas, Tristan, Samuel, Arnoud, Coen, Teun, Fedde, Julian en Valentijn

Lees verder

JD1 zaalkampioen!

Nieuws Nieuws afbeelding

9-2 Het  Jongens D1 Zaalteam heeft dankzij een 9-2 overwinning op Bloemendaal het kampioenschap gepakt in de zaalcompetitie!
Hartelijk gefeliciteerd!


Lees verder

Informatie trainingen Junioren en Jongste Jeugd

Nieuws Nieuws afbeelding

8-2 De junioren elftallen (A t/m D11)  hebben geen training in de laatste week van februari ivm vakantie Noord-Holland. 24-28 februari zijn er dus geen trainingen. De laatste training is op vrijdag 21 feb! Vanaf 3 maart gaan alle teams weer 2x in de week trainen. Er is een aantal teams met andere trainingstijden! Houd de site goed in de gaten.


Lees verder

JC3 Kampioen in de zaal!

Nieuws Nieuws afbeelding

8-2Heel goed jongens! Gefeliciteerd.


Lees verder

Shake Hands – Sportief met Respect

Nieuws Nieuws afbeelding

7-2 Met de start van de Veldcompetitie op 8 & 9 maart a.s. zullen de Verenigingen in het District Noord-Holland starten met de campagne "Sportief met Respect”.


Lees verder

Gevonden: kettinkje

Nieuws Nieuws afbeelding

7-2 Afgelopen woensdag is bijgaand kettinkje op de velden van MHC Bennebroek gevonden.
Van jou? Stuur even een mailtje naar [email protected]  dan brengen wij je in contact met de vinder.
Lees verder

OPGELET, een belangrijk bericht over telefonische overlast!

Nieuws Nieuws afbeelding

4-2
Het volgende heeft zich op diverse hockeyclubs voorgedaan: Er wordt gebeld naar het clubhuis met de mededeling dat persoon in kwestie iemand van de KNHB is die belt in het kader van een prijsvraag en vraagt naar de aanwezigheid van (met name) meisjesteams c.q. de persoon wil graag meisjes aan de telefoon krijgen.


Lees verder

Zaalteams op stoom!

Nieuws Nieuws afbeelding

3-2 Het gaat ontzettend goed met onze zaalteams! Bijna de helft van alle deelnemende teams (H2, JA2, JC3, JD1, JD2, JD3, MA2 en MB2) staan op een 1e positie nu met nog maar weinig wedstrijden te gaan.
Na jongens A1 is ook M8D1 is al kampioen terwijl zij nog 2 wedstrijden moeten spelen. Heel goed meiden!

Allemaal nog veel succes de komende wedstrijden!

Lees verder

Kluscommissie

Nieuws Nieuws afbeelding

2-2 Er is dit weekend weer hard geklust door onze kluscommissie.
In de bijlage een paar leuke foto's. Bedankt maar weer mannen!


Lees verder

JA1 Kampioen in de zaal!

Nieuws Nieuws afbeelding

2-2 Zondag 2 februari is jongens A1 na een overtuigende overwinning (9-3) op Myra A1  kampioen geworden in de zaal! Gefeliciteerd mannen!
 


Lees verder

Nieuw: Hockey voor de allerkleinsten

Nieuws Nieuws afbeelding

31-1 Vanaf 8 maart starten we met de Funkey Pauwtjes. Dit is een vorm van hockey voor de allerkleinste hockeysterren die geboren zijn tussen 01-10-2008 en 30-09-2009.
Kijk in de bijlage voor meer informatie en schrijf je snel in want vol is vol!
Lees verder

Donderdag 30 januari: velden tot 20.00 uur afgekeurd, daarna bespeelbaar.

Nieuws Nieuws afbeelding

30-1 De velden zijn vandaag tot 20.00 uur afgekeurd. De trainingen vanaf 20.00 uur kunnen wel gewoon doorgaan.

Lees verder

Nieuwe wedstrijdsecretaris ABC11D

Nieuws Nieuws afbeelding

29-1 Beste allemaal,
Na zes, respectievelijk zeven jaar gaan wij onze taken als wedstrijdsecretariaat ABCD overdragen. Onze opvolger is Patrick Evers die net als Patricia lid is van de enthousiaste groep trimleden. Patrick draait al sinds een aantal maanden mee en zal per 20 februari formeel de functie overnemen als de zaal- en midwintercompetities erop zitten en de eerste perikelen

Lees verder

Zaalhockeycontributie niet meer storneren!

Nieuws Nieuws afbeelding

25-1In de loop van deze week gaan wij diegenen, die niet gestorneerd hebben, zelf terug betalen. Dus s.v.p. niet meer storneren om te voorkomen dat alles elkaar gaat kruizen. Verder is de 4e incassotermijn aangeboden aan de bank.  


Lees verder

De veldtrainingen beginnen weer a.s maandag 27-1

Nieuws Nieuws afbeelding

23-1 De trainingen zijn gewoon met je veld elftallen! 
(Het kan zijn dat je met je zaalteam nog wedstrijden moet spelen.)
 
Jongens en meisjes A1,B1,C1 en D1 trainen 2 x in de week. Volgens het normale rooster.
Alle andere junioren elftallen trainen 1 x in de week op maandag of dinsdag volgens het normale rooster.

Lees verder

Laatste week zaalhockeytraining!

Nieuws Nieuws afbeelding

22-1 Aanstaande vrijdag 24-1 zijn de laatste zaalhockeytrainingen. De meeste zaalteams moeten nog wel zaalwedstrijden spelen. Houd daarvoor het bekende schema aan.

Lees verder

Nieuwe technisch coördinator voor de jeugdopleiding

Nieuws Nieuws afbeelding

22-1 Beste leden,
Het bestuur heeft besloten om als nieuwe technisch coördinator voor de jeugdopleiding Menno Reyenga aan te stellen als vervanger voor de onlangs vertrokken Ray vd Klis.
Wij wensen Menno veel succes bij het uitoefenen van zijn nieuwe functie.
Met vriendelijke groet,
Rolf Hogestijn

Lees verder

Zaalhockey 2 keer geincasseerd.

Nieuws

14-1 Helaas is vandaag per ongeluk een verkeerd incasso bestand aangeboden aan de Rabobank. In plaats van de 4e en laatste termijn van de facturering van de contributie is de zaalhockey per ongeluk voor de tweede keer geincasseerd. Er zijn geen mogelijkheden om dit geautomatiseerd ter corrigeren helaas.   Wij zullen in de komende tijd alles terug

Lees verder

Fruitschema JJ midwintercompetitie

Nieuws Nieuws afbeelding

8-1 Het fruitschema voor de jongste jeugd voor de midwintercompetitie staat onder Hockey - Jeugd - Fruitschema.

Lees verder

Verkeerde start maandagtraining

Nieuws Nieuws afbeelding

7-1 Op maandag 6 januari liepen de trainingen niet zoals gepland. Door miscommunicatie was er geen coördinator en bij een aantal teams geen trainer aanwezig. Het Bestuur biedt hiervoor zijn excuus aan en heeft zaken weer op de rit gezet. Het Bestuur

Lees verder

Schrijf je in voor een zaalhockeyclinic van Heren 1!

Nieuws Nieuws afbeelding

30-12 Op 3 januari geeft Bennebroek Heren 1 een zaalhockeyclinic voor de D- en C-jeugd in De Kooi.


Lees verder

Fijne feestdagen!

Nieuws Nieuws afbeelding

30-12 Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een gezond & sportief 2014 toe.
Alle teams veel succes in de midwintercompetitie en in de zaal.
Haal het beste uit jouw team!

Bestuur MHCB


Lees verder

Programma Heren 1 zaal

Nieuws Nieuws afbeelding

10-12 De Heren 1 zaal selectie van MHCBennebroek speelt dit jaar in de topklasse!
Een zeer hoge klasse met tegenstanders zoals Bloemendaal, Xenios, Terriers en Qui Vive.
 
Het H1 team bestaat uit een leuke mix van oude bekende gezichten aangevuld met wat talentvolle nieuwe spelers.  

Lees verder

Van de voorzitter dd 9 december

Nieuws Nieuws afbeelding

9-12 Sinterklaas is voorbij, geen discussies meer over zwarte of gekleurde pieten. Even geduld nog en dan kunnen we met elkaar het gesprek aangaan of rendieren eigenlijk wel voor een slee mogen lopen.

Lees verder

Wijnhandel Bodde & Keurslager vd Geest verlengen contract

Nieuws Nieuws afbeelding

6-12 Geachte Leden,
 
Wij kunnen U mededelen dat Wijnhandel Bodde en Keurslager Peter vd Geest hun sponsorcontracten met 3 jaar hebben verlengd.
Wij danken beide sponsoren voor het vertrouwen in onze club.

Lees verder

Diverse sintfoto's in online album

Nieuws Nieuws afbeelding

4-12 Op de site staan onder Foto's - Picasa foto's van allerlei sinterklaasactiviteiten op de club. Kijk snel of je er tussen staat!

Lees verder

Nieuw sponsor: EnergieDirect

Nieuws Nieuws afbeelding

4-12 Beste leden,
 
We hebben een nieuwe sponsor voor de vereniging die - naast het voordeel voor de leden zelf - ook voor de club veel kan opleveren. ( kijk zelf ook maar eens )
Het scheelt al snel een contributie bedrag.

Via de site 

Lees verder

Diefstal uit keeperslockers

Nieuws Nieuws afbeelding

4-12 Tot onze schrik en verbazing is het diverse keren voorgekomen dat onbevoegde personen keeperssticks, volledige tassen en andere spullen uit de keeperslockers hebben gehaald.


Lees verder

Midwintercompetitie Jongste Jeugd (8D, 8/6E en F)

Nieuws Nieuws afbeelding

2-12 Alle Jongste Jeugd teams van MHC Bennebroek van 8D, 8/6E en F gaan MWC (midwintercompetie) spelen.   ( NB M8D1 speelt in de zaal en geen MWC op het veld.)   De speeldagenkalender voor de MWC betreft 5 speeldagen en is:   Za 11-01-2014 Za 18-01-2014 Za 25-01-2014 Za 01-02-2014 Za 08-02-2014  

Lees verder

Informatie midwintercompetitie junioren teams BC11D

Nieuws Nieuws afbeelding

2-12 Op maandag 6, 13, 20 en 27 januari zullen onderstaande teams trainen ivm de midwintercompetitie. In de maand december wordt niet getraind door de elftallen.   Tijd                 Team          Trainer     

Lees verder

Indelingen zaalteams JD en MB

Nieuws Nieuws afbeelding

26-11 Hierbij de indelingen voor de zaalteams van de Meisjes B-lijn en Jongens D-lijn. De overige indelingen van de Jongens A/B en Meisjes C volgen na de eerste zaaltraining. De overige zaalteams MA1/MA2 en MD1/MD2/MD3 gaan als compleet team in de zaal spelen.  Met vriendelijke groet, TC Junioren   LET OP: zie voor juiste trainingstijden het bericht:

Lees verder

Ter informatie: Incasso's

Nieuws Nieuws afbeelding

25-11 Voor diegenen die in 4 termijnen betalen gelden de volgende incassodata: 25 november en 25 januari. Wij verzoeken u hiermee rekening te houden. De zaalcontributie wordt in december geïnd.

Lees verder

Meiden MD4 hockeyen €50 bij elkaar voor de Filipijnen

Nieuws Nieuws afbeelding

25-11 Tijdens de landelijke actiedag voor de Filipijnen bedachten de meiden van de MD4 dat ze ook graag een steentje wilden bijdragen met hun team. Ze besloten voor ieder punt dat ze zouden scoren tijdens hun wedstrijd op 23 november tegen de Strawberries, 1 euro te doneren.


Lees verder

Pietentraining op MHCB

Nieuws Nieuws afbeelding

21-11 Er is een speciale Pietentraining op:    - woensdag 27 november voor de F - teams;
- zaterdag 30 november voor de (mini-) Pauwtjes
Alle kinderen mogen verkleed naar de training komen. Na afloop drinken we limonade en zijn er lekkere pepernoten. En wie weet heeft Sinterklaas wel een cadeautje langs gebracht… 

Lees verder

Kaartverkoop Kerstgala is gestart!

Nieuws Nieuws afbeelding

21-11 De kaartverkoop voor het Kerstgala 2013 is van start gegaan! Zoals gebruikelijk zal het een prachtig feest worden op vrijdagavond 13 december, voor alle senioren, A-junioren (mits 16+) en ouders van leden. Verdere info is te vinden op de poster in de bijlage.


Lees verder

Thé Dansant tijdens D1 en H1 thuiswedstrijd

Nieuws Nieuws afbeelding

13-11  Zondag 17 november spelen Dames 1 (aanvang 12.45 uur) en Heren 1 (aanvang 14.45 uur) samen weer thuis op MHCB. We maken er een speciale middag van met een aangeklede Thé Dansant (start 16.00 uur). Ook wordt de trekking van de Vriendenloterij om 17.00 uur gehouden. Kom allen gezellig langs!

Lees verder

Trekking Vriendenbal actie a.s. zondag

Nieuws Nieuws afbeelding

11-11 Zondag gaat de trekking plaatsvinden van de Vriendenbal actie. Iedereen die een lot heeft gekocht en meespeelt of meegespeeld heeft kan komen kijken of er een prijs is gevallen op zijn of haar balnummer. Dit balnummer staat in de email die iedere deelnemer/ster heeft ontvangen van de Vriendenloterij.

Lees verder

Agenda ALV woensdag 27 november

Nieuws Nieuws afbeelding

7-11 Beste leden en ouders van jeugdleden,
Hieronder treft u de voorlopige agenda aan voor Algemene Ledenvergadering op woensdag 27 november 2013:
Aanvang van de vergadering is 20.00 uur natuurlijk in ons eigen clubhuis!
1.Opening, mededelingen, ingekomen stukken
2.Terugblik seizoen 2012-2013

Lees verder

De bitjes zijn er!

Nieuws Nieuws afbeelding

4-11 Voor hen die onlangs een speciaal bitje hebben laten maken en besteld.
De bitjes liggen op de club in een witte doos achter de bar.
Ieder bitje is ingepakt en voorzien van naam en telefoonnummer.

Veel plezier met de nieuwe bitjes.Lees verder

Datum Kerstgala: 13 december!

Nieuws Nieuws afbeelding

4-11 We zijn al een tijdje bezig met de organisatie en verdere info zal natuurlijk zo snel mogelijk volgen, maar houd de datum alvast vrij: het Kerstgala voor senioren, A-junioren (16+), ouders en andere feestgangers zal dit jaar plaatsvinden op vrijdagavond 13 december!

De KerstgalacommissieLees verder

Fruitschema jongste jeugd herfstcompetititie

Nieuws Nieuws afbeelding

29-10 Hierbij het fruitschema voor de jongste jeugd voor de herfstcompetitie. Het fruitschema is ook altijd te vinden onder het kopje Hockey - Jeugd - Fluitschema en Fruitschema.

Lees verder

Marc Leene

Nieuws Nieuws afbeelding

22-10 Marc Leene heeft onlangs besloten het bestuur te verlaten. Hij heeft aangegeven zijn bestuursfunctie niet langer meer te kunnen combineren met zijn drukke werkzaamheden.


Lees verder

Heren 1 staat nu 1e, 2e en gedeeld 3e

Nieuws Nieuws afbeelding

21-10 Afgelopen zondag stond de inhaalwedstrijd tegen Haarlem op het spel. Die was nodig na de natte, troosteloze zondag de week ervoor.
Het was lekker weer en er was een enorme hoeveelheid Benneboekers met hooggespannen verwachtingen naar Haarlem afgereisd.

Lees verder

Trainersbijeenkomst 26 oktober 10:00 uur

Nieuws Nieuws afbeelding

17-10 Willem en ik houden een trainersbijeenkomst op zaterdag 26 oktober om 10:00 uur.
We gaan het dan hebben over:

- het opzetten van een training. Verschil tussen de "entertrainer" en de saaie trainer.
- een aantal technische basisvaardigheden en de daarbij horende didactische aanwijzingen.
- het gebruik van de materialen.

Lees verder

Van de voorzitter dd 16 oktober

Nieuws Nieuws afbeelding

16-10 De voorcompetitie zit erop, de Herfstvakantie komt eraan en daarna gaan we met de nieuwe indelingen weer aan de slag om met veel plezier te hockeyen! Want daar gaat het uiteindelijk om. Meestal gaan deze verhalen over het wel en wee van de hogere teams en om kort aan te stippen hoe het gaat met onze vlaggenschepen; bij Heren 1 draait het naar behoren. Ondanks de vele blessures en

Lees verder

In de Herfstvakantie geen trainingen

Nieuws Nieuws afbeelding

4-10 In de Herfstvakantie van 19 tot 26 oktober zijn er geen trainingen voor de junioren, jongste jeugd en de pauwtjes.Lees verder

Heren 1, op bezoek in Spannend bosch

Nieuws Nieuws afbeelding

30-9 Een heerlijk zonnetje, een prachtig sportcomplex en trouwe supporters langs de lijn vormden de entourage van de uitwedstrijd tegen Spandersbosch.
Tijdens de wedstrijdbespreking gaf coach Willem het al aan: dit wordt een wedstrijd tussen twee teams die al meer dan een jaar niet meer thuis verloren hebben.


Lees verder

Coaches opgelet!

Nieuws Nieuws afbeelding

27-9
Voorkom boetes en puntenmindering.

De competitieleiding heeft de afgelopen weken
geconstateerd dat er geregeld spelers uitkomen in competitiewedstrijden die
niet-speelgerechtigd zijn, oftewel spelers die niet als spelend lid opgevoerd
zijn in de ledenadministratie van MHCB. Hoe zit het met de speelgerechtigdheid

Lees verder

Gevonden voorwerpen blijven tijdelijk op de club

Nieuws Nieuws afbeelding

24-9 De komende weken zullen de gevonden voorwerpen op de club blijven en niet worden opgehaald en geregistreerd op de site. Als je iets kwijt bent komt dan zelf even naar de club om het te zoeken. Er staat nog wel een update van afgelopen weekend op de site. Excuses voor het ongemak.

Lees verder

Shirtsponsoring voor uw team

Nieuws Nieuws afbeelding

23-9 Beste leden,
Sinds enige jaren wordt de MHC Bennebroek financieel ondersteund door SCOPE marketing technology b.v. uit Hoofddorp – de CRM-aanbieder van Nederland.

Lees verder

UW Heren 1 – Spektakel op ‘t Rottegat

Nieuws Nieuws afbeelding

23-9
Vooraf was duidelijk dat tijdens deze competitieronde de mannen van de jankers gescheiden zouden worden: meedoen in de top of terugvallen naar de grijze middenmoot.
 
De mannen hebben op niet mis te verstane wijze duidelijk gemaakt dat die middenmoot geen optie is.
 

Lees verder

UW Heren 1 - Ingepakt door De Kikkers

Nieuws Nieuws afbeelding

19-9
De verwachtingen waren hoog gespannen na de overtuigende seizoensstart tegen Baarn, misschien wel iets te hoog. De uitwedstrijd tegen de Kikkers werd met vertrouwen tegemoet gezien.
 

Lees verder

Update trainingsschema voor keepers

Nieuws Nieuws afbeelding

19-9  
Hierbij het nieuwe keepersschema. Kijk goed op welke dag je wordt verdacht en controleer dit schema regelmatig op veranderingen!


Lees verder

NIEUWSTE UPDATE trainingsschema junioren 2013-2014

Nieuws Nieuws afbeelding

15-9 In onderstaande pdf het recentste trainingsschema voor het komend seizoen.
Let op: het is nog steeds een voorlopig schema. De rode zaken moeten nog worden ingevuld. Hier kunnen dus nog wijzigingen plaatsvinden. De andere trainingen zijn nu redelijk definitief.

Blijf de site in de gaten houden!Lees verder

Download nu de MHCB app!

Nieuws Nieuws afbeelding

13-9 De enige echte MHC Bennebroek app is live! Je kunt de app downloaden via de App-/Playstore. Heel handig om alle info over je wedstrijden, trainingstijden, bardiensten enzovoort, duidelijk bij elkaar te hebben. Maar je hebt meteen ook de hockeygegevens van alle gezinsleden bij elkaar.

Lees verder

SSSST…..de buren slapen!!

Nieuws Nieuws afbeelding

12-9 Het hockeyseizoen is geopend en ook onze buren merken dat.

Hierbij de parkeer- en geluidsregels waar een ieder zich aan dient te houden:
1. Lang parkeren: verplicht parkeren op het BSM-terrein.
2. Toeteren: te allen tijde verboden!
3. Na 20.00 uur: in stilte vertrekken. Geen gegil of geroep!

Lees verder

Openingsborrel hockeyseizoen

Nieuws Nieuws afbeelding

6-9 Op 8 september spelen Heren 1 en Dames 1 thuis!

Om gezellig bij te praten en het hockeyseizoen officieel te starten, houden we een Openingsborrel!

Vanaf 12.45  uur moedigen we Dames 1 aan en daarna komt Heren 1 in actie.
De borrel is vanaf 13.00 uur.

We hopen u allen te mogen begroeten!


Lees verder

LET OP juiste formaat nieuwe teamfoto’s!

Nieuws Nieuws afbeelding

4-9 Het nieuwe hockeyseizoen is begonnen en dus wil de webredactie de nieuwe teamfoto's graag bovenaan de website plaatsen. Maak dus zo snel mogelijk een foto van je team in de nieuwe samenstelling en stuur deze in vol formaat naar [email protected]

Lees verder

Scheidsrechters gezocht!

Nieuws Nieuws afbeelding

3-9 De competitie staat weer op het punt te beginnen, en daarmee ontstaat ook weer de noodzaak van (goede) scheidsrechters. Voor de juniorenelftallen zijn wij per direct op zoek naar ouders en andere geïnteresseerden, in het bezit van een scheidsrechterskaart of met de wens er één te halen, die het leuk zouden vinden om één of meer wedstrijden te fluiten of zelfs vaste

Lees verder

MHCB heeft hulp nodig!

Nieuws Nieuws afbeelding

1-9 Beste ouders of verzorgers van onze leden,
 
Onze club groeit nog altijd hard en dat is geweldig! Maar voor het runnen van zo'n, inmiddels best wel, grote club moet er veel werk verzet worden.

Lees verder

29 augustus uitreiking keepersspullen

Nieuws Nieuws afbeelding

27-8 Het is zover! De tassen zijn aangevuld, vervangen en uitgezocht.
De keepers kunnen het nieuwe seizoen gaan starten!

Lees verder

31 augustus 2dehandsverkoop hockeyspullen voor de jeugd

Nieuws Nieuws afbeelding

26-8 Zaterdag 31 augustus organiseren we een 2de hands VRIJMARKT voor alle jeugdleden. U kunt ZELF uw spullen verkopen, maar ook kunt u hockeyspullen bij anderen kopen.   Omdat het meestal gaat om kleding, schoenen, sticks e.d. voor de jongste jeugd organiseren we de VRIJMARKT op de eerste zaterdagochtend van het seizoen vanaf 9.30 uur tot 13.00 uur, tijdens de

Lees verder

Fruitschema Jongste Jeugd

Nieuws Nieuws afbeelding

26-8 Bijgaand het fruitschema voor de voorcompetitie voor de Jongste Jeugdteams. Dit schema staat ook onder het kopje Hockey / Jeugd / Fruit- en Fluitschema.  

Lees verder

Start trainingen

Nieuws Nieuws afbeelding

21-8 De trainingen voor alle teams, met uitzondering van de selectieteams starten in de week van 26 augustus! De 1e training voor de Pauwtjes en Minipauwtjes is dus zaterdag 31 augustus.  

Lees verder

MHC Bennebroek op Social Media

Nieuws Nieuws afbeelding

20-8 We gaan bijna weer hockeyen dus nog even een oproep om ons toch vooral te volgen op Twitter @MHCBennebroek en Facebook! Verder hopen we binnenkort onze nieuwe eigen MHC Bennebroek-app voor iPhone en Android te kunnen lanceren! Houd alle media in de gaten voor meer nieuws!

Lees verder

Ouderavonden jongste jeugd

Nieuws Nieuws afbeelding

14-8 Er zullen vanaf 21 augustus ouderavonden worden georganiseerd door de technische commissie jongste jeugd in het clubhuis van MHCBennebroek. Tijden en data voor de verschillende avonden staan in de agenda op deze website. Kom allen, ouders van nieuwe leden, maar ook ouders van kinderen die al bij ons hockeyen. Want we zullen niet alleen vertellen hoe het op onze club gaat,

Lees verder

Heren 1 in actie!

Nieuws Nieuws afbeelding

8-8 Terwijl veel mensen nog heerlijk genieten van vakantie, koele drankjes, lekker eten en mooi weer, zijn de mannen van Heren 1 alweer volop aan de voorbereiding begonnen.
Duizenden push-ups en sit-ups, sprintjes, piepjestesten en kilometers zijn er reeds gemaakt, duizenden liters zijn er uitgezweet en er zullen er nog vele volgen.

Lees verder

TE KOOP!

Nieuws Nieuws afbeelding

2-7 Prachtig poolbiljart, jarenlang gerijpt in de sferen van de club.
Inclusief ballen en twee nieuwe keuen
Doe een bod en spek de clubkas.
De hoogste bieder wordt de gelukkige eigenaar.

voor inlichtingen:
Laur Kirkels
[email protected]  


Lees verder

Tim Jenniskens op Bennebroek met Skillstraining

Nieuws Nieuws afbeelding

1-7 Maandag 24 juni was de laatste training van blok 2 van de skillstrainingen.
Als extra trainer hadden we international en Bloemendaalspeler Tim gevraagd om de kinderen bij te staan.
Volgend jaar zullen we de skillstrainingen zeker gaan doorzetten.
Echter in welke vorm gaan we nog bespreken na een evaluatie van deze 2 blokken.

Lees verder

Jong Heren 1: Sportploeg van het jaar

Nieuws Nieuws afbeelding

26-6 JH1 werd woensdagavond 25 juli op het gemeentehuis van Bloemendaal gehuldigd.
De heren werden bekroond met de titel: Sportploeg van het jaar. Een
prachtige titel voor een mooi hockeyseizoen.Lees verder

Prijzen consumpties clubhuis seizoen 2013-2014

Nieuws Nieuws afbeelding

25-6 Per 1 augustus a.s. zal er een wijziging van barprijzen worden doorgevoerd.

Bier en frisdrank wordt € 1,80 (was 1,60)
Koffie, cappuccino en warme chocolade wordt € 1,30 (was 1,20)
Thee wordt € 1,00 (was 0,70)
Wijn wordt € 2,50 (was 2,20).Lees verder

Open trainingen groot succes

Nieuws Nieuws afbeelding

22-6 De afgelopen 2 zaterdagen waren er weer open trainingen op hockeyclub Bennebroek. Kinderen uit de regio mochten een keer kennis maken met
de hockeysport onder leiding van een aantal trainers. Ondanks het onstuimige weer waren er in totaal zo'n 45 kinderen die hopelijk een leuk plekje gaan vinden bij ons op de club.

Lees verder

Jeugdopleiding MHCB brengt kampioenen voort!

Nieuws Nieuws afbeelding

19-6 Aan het einde van het seizoen maken we even de balans op. We constateren dat
dankzij een goede jeugdopleiding van Bennebroek we ook dit jaar weer geweldige
kampioenen in ons midden hebben.


Lees verder

Aanvulling op informatieavond 24 juni voor junioren

Nieuws Nieuws afbeelding

19-6 Beste leden,
Om naar aanleiding van de teamindelingen zo transparant mogelijk te zijn, lieten we u in eerdere berichtgeving weten dat we degenen die daar behoefte aan hebben, uitnodigen om op maandag 24 juni hun vragen te stellen.

Lees verder

Anouk geselecteerd voor NH-C

Nieuws Nieuws afbeelding

18-6 De afgelopen weken hebben een aantal kinderen vanuit de D en C jeugd
meegedaan aan de selectiedagen van het district.
Malou Nanninga en Anouk Beerepoot waren beide door naar de tweede
ronde.
Beide dames hebben Bennebroek goed vertegenwoordigd en Anouk Beerepoot
is als eerste jaars geselecteerd voor het district.

Lees verder

Trainingen in juni en juli

Nieuws Nieuws afbeelding

12-6 In de maanden juni en juli gaan we nog trainen met een aantal teams.
Zorg dat je je spulletjes goed geregeld hebt, dus neem naast je hockeyspullen ook een bidon met water mee.
Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, neem dan contact op met Ray via [email protected] .
Hij zal de trainer of coach op de hoogte brengen.

Lees verder

Belangrijk! Over teamindelingen

Nieuws Nieuws afbeelding

11-6 Beste leden en ouders,

Nu we als club midden in de publicatie van de teams voor het volgende seizoen zitten, wil ik graag iets met u delen. Er moet mij namelijk iets van het hart…


Lees verder

Teamindelingen ABCD 2013-2014

Nieuws Nieuws afbeelding

10-6 Toelichting teamindeling elftal junioren Bennebroek

De trainingscoördinator Ray van der Klis en de technische commissie hebben in overleg met de trainers en coaches een teamindeling gemaakt. Uitgangspunt hierbij is dat plezier in het hockey voorop staat. Voor de een betekent dat op zo hoog mogelijk niveau proberen te spelen en voor de ander samen met

Lees verder

Publicatie teamindelingen jeugd

Nieuws Nieuws afbeelding

6-6 Beste leden,
Voor de teamindelingen hebben we een paar dagen langer tijd nodig en deze zullen in plaats van op 7 juni worden gepubliceerd op maandag 10 juni.
Met vriendelijke groet,
TC junioren


Lees verder

Keepersmaterialen

Nieuws Nieuws afbeelding

28-5 De keepersmaterialen van alle jeugdteams moeten worden ingeleverd!
Dit kan op 3 juni, 5 juni of op 24 juni vanaf 19:30 tot 20:30
 

Lees verder

Open dagen nieuwe jeugdleden op 15 en 22 juni

Nieuws Nieuws afbeelding

17-5 Wil je eens een proefles hockey en kijken wie MHC Bennebroek is….?
Kom op 15 en 22 juni om 10.30 uur langs!
Een uur lang krijg je een oefenles hockey.

Als je nog geen hockeystick hebt, geen probleem, die hebben wij dan voor jou.

Leeftijd: Kinderen vanaf 5 jaar en ouder


Lees verder

Trots als een pauw!

Nieuws Nieuws afbeelding

27-4 Trots als een pauw: titel van een bloemmozaiek aan de Vogelenzangseweg 180. Uitgangspunt van het idee is het logo van M.H.C.Bennebroek, gestoken door veel Bennebroekers. Het mozaiek maakt deel uit van een route door het dorp Vogelenzang waar dit weekend rond de 40 mozaieken te bewonderen zijn.

Lees verder

Agenda en info ALV 1 mei a.s.

Nieuws Nieuws afbeelding

23-4
Geachte leden c.a.

Zoals reeds aangekondigd zal er op woensdag 1 mei a.s. in ons clubhuis wederom een ALV plaatsvinden. Deze ALV begint om 20.00 uur.


Lees verder

Opzeggen lidmaatschap voor 1 mei a.s.

Nieuws Nieuws afbeelding

19-4 We hopen het natuurlijk niet, maar mocht je je lidmaatschap op willen zeggen dan kan dat via een email voor 1 mei a.s. naar [email protected] De opzegging is pas definitief op het moment dat je een bevestiging hebt ontvangen van de ledenadministratie.

Bij te laat opzeggen zijn de regels als volgt: · Bij opzeggen voor 1 mei: geen kosten

Lees verder

Sinterklaas Clinic F-jeugd, sponsored by RABO.

Nieuws Nieuws afbeelding

28-11 As. woensdag 2 december van 13.45 uur  tot uiterlijk 16 uur is er Sinterklaas-training voor de F-jeugd. Neem een extra SCHOEN mee ! De clinic wordt ons aangeboden door de Rabobank Bollenstreek.   Komt allen voor dit spetterend festijn!!!! We vinden het leuk als we veel jonge Pietjes op het veld zien verschijnen (met scheenbeschermer, stick en bitje).

Lees verder

Voor ALLE E-teams vervalt de training op woensdag 2 december

Nieuws

28-11 De E-teams hebben as. woensdag GEEN training. Dit geldt voor alle E-teams, dus ook voor de tweede-jaars en de eerste jaars die normaal gesproken van 4 tot 5 training hebben !!   TC junioren.

Lees verder

ZAALHOCKEY

Nieuws

22-11 Zaalhockey team en programma 2009 - 2010
Club info      : M.H.C. BENNEBROEK
Klasse : 1e klasse Dames senioren / Poule : A
 
Anne Voorwinden (K) 
Merel  de Boer (K)
Sam Hughes
Marije Deudekom
Esmee Put
Noëlle Rohan
Noor Veenbrink
Loeke Veenbrink

Lees verder

In Memoriam: mevrouw Miet Kalff

Nieuws

17-11  
 
 
In memoriam
Miet Kalff
 
 
Mevrouw Kalff, Miet, is dit weekend op 84-jarige leeftijd overleden. Daarmee is een heel bijzondere vrouw heengegaan.
 

Lees verder

NIEUWE COACH VOOR DAMES 1

Nieuws Nieuws afbeelding

31-7 Dames 1 heeft een nieuwe trainer coach! Ik wil jullie graag voorstellen aan Doug Reid. Doug komt uit Schotland, probeert wel al Nederlands te leren, maar voorlopig houden we het nog even bij Engels.
 

Lees verder

Voorlopige indeling E&F categorie

Nieuws

25-6 Beste juniorleden van MHC Bennebroek.
 
Hieronder vinden jullie de voorlopige indelingen van de E/F - jeugd voor het komend hockeyseizoen 2009-2010. De voorlopige indeling voor de ABCD-lijn verwachten we begin volgende week te kunnen publiceren. Nog heel even geduld dus!!!
 

Lees verder

j8E1

Nieuws Nieuws afbeelding

14-10foto j8e1

Lees verder

Bar

Nieuws

23-8 Voor de Barsupervisors & Barhoofden Maandagavond 1 september om 19.30 uur is er een overleg. Programma is: - Instructie verantwoord alcoholgebruik door Sportservice Noord-Holland. - Korte teolichting op het nieuwe draaiboek met aansluitend uitreiking van dit draaiboek - Afsluiting met een drankje   Tot 1 september,   De Barcie.  

Lees verder

Bardienst

Nieuws

23-8 BERICHT VOOR ALLE OUDERS JEUGDLEDEN   Begin september beginnen de wedstrijden weer en daarmee ook de barbezetting weer door de ouders. 6   september: oefenwedstrijden 13 september: start competitie   De spelregels zijn nog steeds als volgt: - elk team heeft een barhoofd - het barhoofd zorgt voor de bezetting - vanuit de club is er ondersteuning

Lees verder

VEEL GAAT GOED, NOG NIET ALLES

Nieuws

11-6 Zowel zaterdag als zondag een rijke oogst aan leuk hockey en een hoop punten. Ons eerste herenteam is met dank aan enkele oudgedienden opgeklommen naar de derde plaats van onder. Met een zachte hand en hier en daar een lichte por worden de heren de ladder opgeduwd. Dezelfde strategie leek bij de dames ook succesvol te gaan worden. Tot het opeens helemaal niet wilde. Jammer, de punten die niet

Lees verder

Speciale dank aan alle trainers!

Nieuws Nieuws afbeelding

18-6 Elk seizoen staan er tientallen trainers wekelijks paraat om trainingen te geven! Vanuit mijn rol wil ik jullie daar onwijs voor bedanken. Het is een behoorlijke committent en ik ben super blij hoe jullie het dit jaar gedaan hebben. Zonder actieve leden is er geen club! Grote dank voor jullie inzet en enthousiasme. Lees verder

Let op: Rood Wit en Kikkers gaan over op Cashless!

Nieuws Nieuws afbeelding

29-8 Roodwit wil alle bezoekers waarschuwen dat we over zijn gegaan op Cashless betalen in het kader van de veiligheid. Met ingang van heden kan er alleen worden betaald met Pin of MyOrder Cashless. Bij Kikkers gaat dit per 6 september in.Lees verder

Notulen ALV 30 juni jl

Nieuws Nieuws afbeelding

27-8 In de laatste ALV werden de statuten en Huishoudelijk Reglement aangepast. Tevens werden de contributie bedragen voor het nieuwe seizoen werden vastgesteld. In de bijlage de notulen.
In deze notulen kunt u een samenva tting van de vergadering lezen.
Het bestuur

Lees verder

Dames 1 wint met 9-0 en zet zich in voor ALS!

Nieuws Nieuws afbeelding

25-8 Zondag 24 augustus kwam Groen-Geel bij ons op bezoek op het Rottegat. Een team dat vorig seizoen ook is gedegradeerd uit de eerste klasse. Een spannende oefenpot stond ons dus te wachten, dachten we... Na 70 minuten stond er echter een monsterscore van 9-0 op het scorebord! Waar we tijdens de rust nog maar 2-0 voor stonden, hebben we in de tweede helft maar liefst 7 keer weten te scoren! Uit

Lees verder

Klussers bedankt!

Nieuws Nieuws afbeelding

24-8 Zó ging een deel van de vaste klussers zaterdagochtend van start, nog helemaal schoon.
De witte plafondbalken konden wel weer eens een lik verf gebruiken.
De afgelopen weken zijn ze helemaal afgenomen en ontvet, afgelopen donderdag is er volop geschuurd en op zaterdag zijn we begonnen met schilderen.

Lees verder

De Rabo Hockey Fandag: het mooiste feestje na het WK

Nieuws Nieuws afbeelding

20-8 Het is inmiddels een mooie traditie in hockeyland; de jaarlijkse Rabo Hockey Fandag. Honderden kinderen beleven de dag van hun leven met de hockey internationals van Jong Oranje en het grote Oranje. De editie van 2014 vindt plaats op zaterdag 18 oktober op hockeyclub SCHC in Bilthoven. Inschrijven is mogelijk tot 1 oktober.

Hockeyplezier en er ook nog wat van opsteken

Lees verder

Start trainingen Jongste Jeugd en Junioren

Nieuws Nieuws afbeelding

31-7 Nog een paar weken en de zomervakantie zit er weer op. En dan gaan we ook weer hockeyen! Hieronder zie je welke teams wanneer starten met trainen:

Pauwtjes, Mini Pauwtjes en Funkeys
Start zaterdag 6 september

Jongste Jeugd (F t/m 8D)
Start woensdag 27 augustus
Zaterdag 30 augustus zijn er oefenwedstrijden


Lees verder

Bericht van de sponsor

Nieuws Nieuws afbeelding

30-6Zoals recent is aangekondigd tijdens de ledenvergadering hebben MHC Bennebroek en SCOPE marketing technology BV besloten om het lopende hoofdsponsorschap te beëindigen na een mooie periode van zes jaren.
 

Lees verder

Inleveren keepersspullen

Nieuws Nieuws afbeelding

1-6 Beste Keepers/coaches/begeleiders,
De zomerstop gaat bijna beginnen en we hopen dat jullie een goed seizoen hebben gehad!
Voor ons breekt er een belangrijke periode aan:
Inleverdagen keepersspullen jeugd:
Woensdag 28 mei 19.30 - 20.30 uur
Dinsdag 3 juni 19.30 - 21.00 uur
Woensdag 4 juni 19.30 - 21.00 uur

Lees verder

Veteranen gezocht!

Nieuws Nieuws afbeelding

1-6 Welke mannen met een hockeyverleden willen weer gaan hockeyen?
Ja dat kan inderdaad bij ons ........veteranen B team. Dit is een team wat aanvulling kan gebruiken van zogenaamde zijinstromers.

Lees verder

Extra nieuws m.b.t. nieuwe shirts MHCB

Nieuws Nieuws afbeelding

27-5 Beste leden,

Op donderdag (Hemelvaartsdag) en zaterdag as kunnen alle leden die nog niet zeker weten welk maat van het nieuwe shirt ze nodig hebben komen passen. Dit zijn de laatste momenten om te passen en dus zeker te zijn van het spelen in de juiste maat volgend seizoen.


Lees verder

Tijden selectietrainingen

Nieuws Nieuws afbeelding

26-5 We zijn druk bezig om de teams voor volgend jaar vorm te geven. We houden zoveel mogelijk rekening met diverse factoren zoals sociaal, fysiek, inzet en motivatie! Voor selectieteams kijken we naar het totale beeld van een speler. Dat beeld wordt door trainers, coaches en TC besproken. We hebben daarvoor ook extra trainingen gepland.

Dinsdag 27 mei

Lees verder

JF2 KAMPIOEN A-poule!

Nieuws Nieuws afbeelding

7-12 Tja daar begin je dan als 6/7-jarige aan een hockeycompetitie en weet je eigenlijk niet wat er op je af gaat komen.

Lees verder

Sinterklaas koopt ‘Hockeyheld van Oranje’ groot in

Nieuws Nieuws afbeelding

23-11 Het WK hockeyboek voor kinderen van 6 tot 11 jaar is een hit op de verlanglijstjes. In dit gepersonaliseerde boek speelt jouw kind de hoofdrol in een spannend hockeyverhaal. Bestel  v óór 28 november het boek ‘Hockeyheld(in) van Oranje’ (v.a. €12,95) en het is nog voor pakjesavond in huis.


Lees verder

Bereikbaarheid Rood-Wit en Alkmaar

Nieuws Nieuws afbeelding

4-9 Bereikbaarheid Alkmaarsche MHC:
Werkzaamheden Hoeverweg Van maandag 2 september tot en met maandag 23 september werkt de provincie aan de Hoeverweg in Alkmaar tussen de Olympiaweg en de provinciale weg N9. Het verkeer zal enige hinder van de werkzaamheden ondervinden. Tijdens de werkzaamheden wordt het doorgaand verkeer over dit gedeelte van de Hoeverweg in twee

Lees verder

Scheidsrechterscursus (voor jeugd, senioren en ouders!)

Nieuws Nieuws afbeelding

3-9 Eind september, begin oktober zal er weer een scheidsrechterscursus georganiseerd gaan worden, de precieze data volgen nog. Deze cursus is verplicht voor alle senioren, A- en B-junioren die nog geen kaart hebben. Daarnaast zijn geïnteresseerde ouders van harte welkom om ook de cursus te volgen.


Lees verder

Keeperstrainingen van start

Nieuws Nieuws afbeelding

1-9 Beste keepers van Bennebroek,
Morgen gaan we van start met de keeperstraining. In de bijlage vinden jullie het schema zoals nu opgemaakt.
Het kan gebeuren dat in overleg met de trainster jullie als keeper anders worden ingedeeld. Daarbij staat in de bijlage ook het aantal maandagen dat
we met jullie gaan trainen.

Lees verder

KNHB Coachmappen ophalen

Nieuws Nieuws afbeelding

1-9 In de kantine van MHCB staan 3 dozen met coachmappen.
Deze werden beschikbaar gesteld door de KNHB.
Coaches / trainers mogen er per team een (1) ophalen.
Erg handig om tijdens wedstrijden spelsituaties uit te leggen.
Teken svp de afstreeplijst af.
OP = OP

Lees verder

Van de voorzitter

Nieuws Nieuws afbeelding

28-8 28 augustus 2013
De vakantie nadert zijn einde, onze Noord-Hollandse leden gaan alweer naar school en ook voor onze Zuid-Hollandse leden komt de eerste schooldag in zicht. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en geniet nog even van de mooiste zomer sinds 1903!
 

Lees verder

Heren 1 in actie part 2

Nieuws Nieuws afbeelding

16-8 Inmiddels heeft Heren 1 er twee oefenwedstrijden op
zitten. Afgelopen zondag was het weer als vanouds op de club. Veel publiek, een
lekker zonnetje en een heerlijk potje hockey.

Aankomende zaterdag gaat Heren 1 voor de teambuilding

Lees verder

Training geven op woensdag en vrijdagmiddag?

Nieuws Nieuws afbeelding

6-8 Wil jij training geven aan het talent van de toekomst?
We zijn nog op zoek naar trainers voor de jongste jeugd op woensdag en vrijdagmiddag. Op woensdag zijn de trainingen van 15.00-18.00 uur en op vrijdag van 16.00-18.00 uur. Mocht je interesse hebben mail dan naar [email protected]
Met sportieve groet,

Lees verder

Van het bestuur …. We hebben een landskampioen!

Nieuws Nieuws afbeelding

10-6 De feestweek zit erop en die begon op zondag 2 juni met het prachtige kampioensfeest van Heren 1 en eindigde op zondag 9 juni in de feesttent met de kampioenen van Jong Heren 1. Het was dus een echte MHC Bennebroekse feestweek dit jaar. Over Heren 1 kunnen jullie alles teruglezen op de website. Vandaar nu alle aandacht voor de fantastische prestatie van Jong Heren 1. In het

Lees verder

Aanmelden BBQ vrijwilligers 22 juni

Nieuws Nieuws afbeelding

17-5 Op zaterdag 22 juni a.s. vanaf 17.00 uur BBQ op de club.
Als dank voor alle vrijwilligers van MHC Bennebroek die zich het afgelopen jaar voor de club hebben ingezet.

Aanmelden voor 3 juni a.s .
Stuur een mail naar [email protected]

Bestuur MHC Bennebroek


Lees verder

Dames 1 Top of the League Yeah Baby

Nieuws

23-11 Dames 1 geconfronteerd Saxenburg in het weekend en na 2 sanctie hoeken binnen 5 minuten en 1 doel het leek alsof het ging om zomaar een zondag, maar opnieuw misten we zo veel kansen voor doel een zeer eenzijdige wedstrijd tijdens de rust coach Reid gesorteerd een paar punten


Lees verder

Jongen B1 Top of the House

Nieuws

22-11 Een explosieve start van Bennebroek Jongen op een mooie zonnige dag witihn minuten een ogenschijnlijk onschuldig schot ging in het doel verlaten Pinoke defenec en Goal keeper verbijsterd dat zou worden het patroon voor de dag


Lees verder

MHC Bennebroek over de 700 leden!!!

Nieuws

10-11 MHC Bennebroek over de 700!
 
Sneller dan verwacht hebben we het 700 ste lid kunnen inschrijven. Wie het is houden we nog even voor ons! Binnenkort gaan we dit vieren en dan horen jullie er meer van!
 

Lees verder

Dank allemaal!

Nieuws Nieuws afbeelding

1-6 Zo voor de zomerstop willen wij als bestuur alle vrijwilligers, commissies, coaches en trainers bedanken voor de geboden hulp. Zonder jullie steun kunnen wij als club niet bestaan. Wij wensen alle spelers en hun families voor straks een fijne zomervakantie. En wij hopen iedereen weer gezond en wel straks bij de eerste trainingen in augustus aan te treffen. Fijne zomervakantie!


Lees verder

Van de voorzitter

Nieuws Nieuws afbeelding

1-6 Het zit erop! De laatste wedstrijden zijn gespeeld. Heren 2 is eerste geworden in de 3 e klasse maar helaas niet in een promotiepoule. Volgend jaar gaan de mannen er alles aan doen om zich in de voorcompetitie te plaatsen voor een promotiepoule (dit seizoen op een puntje gemist). Een mooi eerste seizoen als Heren 2 en momenteel zijn we nog even de regerend landskampioen

Lees verder

Bericht selectietrainingen

Nieuws Nieuws afbeelding

25-5 Deze komende weken gaan we verder met selectietrainingen.
De D-spelers die meedoen met de C-selecties zullen hier ook a.s. dinsdag aan mee moeten doen.
Mocht je onverhoopt niet kunnen, dan mail je met opgaaf van reden naar [email protected] . Zorg dat je je talenten kunt laten zien.
Keepers kunnen gewoon meedoen hoewel niet alle oefeningen met keepers zullen zijn.

Lees verder

Cashless betalen afgelopen

Nieuws Nieuws afbeelding

15-5 In het streven naar minder cashbetalingen bij de bar is enkele jaren geleden het "Cashless"-systeem geïntroduceerd. Hierbij kunt u met een token afrekenen bij de bar. Inmiddels is het echter ook mogelijk om pinbetalingen te doen. We zien het aantal betalingen met Cashless dermate teruglopen dat we besloten hebben om met ingang van het nieuwe seizoen deze mogelijkheid niet langer aan te

Lees verder

JC3 Kampioen!

Nieuws Nieuws afbeelding

12-5

Afgelopen zaterdag is Jongens C3 op IJburg kampioen geworden.
 
 
Met flinke IJsselmeerwind en veel regen in de rug, stonden zij al na 4 minuten met 0-2 voor.

Lees verder

MB1 Kampioen!

Nieuws Nieuws afbeelding

11-5
Met nog twee wedstrijden te spelen hebben de meiden van MB1 vandaag al het kampioenschap binnen gehaald.
 
 
Sophie, Josephien, Britt, Shi Yi, Charlotte, Anne-Lauren, Magali, Julie, Teddie, Tessa, Kim, Maartje, Sanne, Lizzy en natuurlijk coach Timothy van harte gefeliciteerd. Top gedaan!Lees verder

Afmelding van het lidmaatschap

Nieuws Nieuws afbeelding

21-4 Tijdens de ALV is besloten dat bij te laat opzeggen (na 1 mei) de volledige contributie in rekening wordt gebracht.

Willen leden zich preventief afmelden (voor eventuele plaatsing bij een andere club) dan kost eventueel aanmelden bij MHC Bennebroek € 50,=.
Ook hier geldt dat de afmelding voor 1 mei bij de ledenadministratie binnen moet zijn.


Lees verder

Toernooien

Nieuws Nieuws afbeelding

28-2 Mocht je met je team nog een leuk toernooi willen spelen aan het einde van het seizoen, met Pasen, Pinksteren of in augustus als opstarter van het nieuwe seizoen, dan kun je via deze link naar de KNHB-site gaan. Hier staan bijna alle toernooien op met alle benodigde informatie.
Deze link is ook te vinden onder het kopje Hockey / Toernooien.


Lees verder

Trainingsschema JJ 2013-2014

Nieuws Nieuws afbeelding

3-7 Beste jongste jeugdleden, ouders en verzorgers,

In de bijlage van dit bericht kun je het voorlopige trainingsschema van de Jongste Jeugd voor komend seizoen 2013-2014 bekijken.   Het schema is onder voorbehoud in verband met beschikbaarheid van de trainers.   De (mini-)Pauwtjes trainen op zaterdag: 09:00 -

Lees verder

Onderhoudswerkzaamheden clubhuis

Nieuws Nieuws afbeelding

15-6 Naar aanleiding van de lekkages in het dak van het clubgebouw is er onlangs een bouwtechnische keuring uitgevoerd. Daaruit blijkt dat het dak toe is aan een grondige renovatie. Ook voor de gevels geldt dat er sprake is van noodzakelijke reparaties.
 

Lees verder

In augustus Nat. Hockeykampen op MHCB

Nieuws Nieuws afbeelding

6-6 Wil jij in de zomervakantie veel leren en samen een hoop plezier beleven op MHC Bennebroek? Doe dan mee aan de Nationale Hockeykampen!


Lees verder

Van de voorzitter dd 28 mei

Nieuws Nieuws afbeelding

28-5 Een mooi weekend ligt achter ons en een nog mooier weekend komt eraan. Wellicht denk je nu dat het komend weekend al over de 20 graden gaat en dat de zon de hele dag schijnt maar daarvoor moeten we nog even wachten tot de feestweek in ons eigen Bennebroek begint. Ik bedoel de geweldige prestaties van met name Jong Heren 1, Jongens B1, Jongens A1 en Jongens C1. De eerste drie zijn kampioen. De

Lees verder

Vriendenbal wordt verplaatst

Nieuws Nieuws afbeelding

27-5 Vriendenbal wordt verplaatst naar augustus in verband met kampioenswedstrijd Heren 1 .   Ruim een maand geleden hebben jullie via de coaches en begeleiders allemaal een Vriendenbalformulier ontvangen.
 

Lees verder

Heren 2 diner groot succes

Nieuws Nieuws afbeelding

24-5 Afgelopen vrijdag 17 mei vond een buitengewoon geslaagd
Heren 2 diner plaats. Zo'n twintig spelers en begeleiders, deftig gekleed,
waren aanwezig in Haarlem. Gastheer Erik ontving het gezelschap mannen in een
prachtig appartement, waar een voortreffelijke ambiance ontstond.


Lees verder

JB1 Kampioen

Nieuws Nieuws afbeelding

18-5 Met een overtuigende overwinning van 6-2 op Bloemendaal B2, is jongens B1 zaterdag kampioen geworden! Mooie prestatie van deze mannen en hun coaches Maurits en Joost. Van harte allemaal!  

Lees verder

Teamindeling Jongste Jeugd 2013-2014

Nieuws Nieuws afbeelding

10-6 Beste jongste jeugdleden, ouders en verzorgers,

In de bijlage van dit bericht kun je de teamindeling van de Jongste Jeugd voor komend seizoen 2013-2014 bekijken.
Belangrijke kanttekening bij de indeling is dat vooralsnog geen jongens 8D-team word t geformeerd. In de jongens D-lijn zullen alleen elftallen starten.

Lees verder

JA1 Ongeslagen kampioen in de 1e klasse en de dubbel

Nieuws Nieuws afbeelding

28-5 Uit naar Abcoude met twee punten voorsprong; wat een nachtmerrie. JA1 had twee keer gelijkgespeeld in de poule en Abcoude twee keer verloren waaronder in Bennebroek. JA1 moest minimaal gelijk spelen om kampioen te worden. 's Zaterdagmiddag om 17.30, het was koud en winderig. Wij begonnen echter goed. Binnen vijf minuten scoorde Maarten Roosjen door een rebound op een strafcorner. Zeven

Lees verder

Data laatste trainingen

Nieuws Nieuws afbeelding

22-5 Helaas het einde van het seizoen komt inzicht. Nog heel veel
plezier en succes in de laatste wedstrijd. Hieronder volgt informatie omtrent de trainingen.

24 mei laatste trainingsdag ABC
25 mei laatste competitie wedstrijd ABC
31 mei laatste trainingsdag DEF-jeugd
1 juni laatste competitie wedstrijd DEF

Lees verder

Nieuws omtrent indelingen Jongste Jeugd

Nieuws Nieuws afbeelding

10-5 De laatste wedstrijden moeten nog gespeeld worden in de Jongste Jeugd maar de TC Jongste Jeugd is al volop bezig om de indelingen voor het komende seizoen te maken. De indelingen worden gemaakt op basis van input van de coaches, trainers en TC. Uitgangspunt is dat plezier voorop staat. Daarom zoeken we in de Jongste Jeugd vooral naar gelijkgestemdheid.

Lees verder

HET SEIZOEN KOMT OP GANG; VOORLOPIG TRAININGSSCHEMA

Nieuws

12-8 De vakanties zijn afgelopen en langzaam wordt het nieuwe seizoen opgestart. Achter de schermen is het echter een drukte van belang.
 

Lees verder

Informatie seizoen 2013-2014

Nieuws Nieuws afbeelding

10-5 Hoewel het seizoen nog vol bezig is, zijn wij als technische commissie al bezig om te kijken naar het volgende seizoen. De technische commissie zal in overleg met de trainers en coaches een teamindeling maken. Uitgangspunt hierbij is dat plezier in het hockey voorop staat. Voor de een betekent dat op zo hoog mogelijk niveau proberen te spelen en voor de ander samen met vrienden of

Lees verder

AB-feest gecanceld

Nieuws

27-8Helaas hebben we moeten besluiten het AB-feest te cancellen wegens te weinig aanmeldingen. Lees verder

Kom ook naar Heemstede Sportief!

Nieuws Nieuws afbeelding

1-8Meer dan 20 sportclubs uit de regio presenteren zich op zaterdag 31 augustus  op de Raadhuisstraat & Binnenweg. Kom je ook een kijkje nemen? En neem vooral je vrienden mee om te laten zien hoe leuk hockey is!


Lees verder

E-mail adres aanpassen zodat mailings goed aankomen

Nieuws Nieuws afbeelding

1-7 Als club proberen we zo veel mogelijk via de site/app en social media te communiceren maar soms is informatie zo belangrijk dat we ook een mailing versturen. 

Lees verder

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

Nieuws Nieuws afbeelding

27-6 Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!  Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is. 

Lees verder

Deadline! Bezwaar voor gebruik van foto's voor website, social media en print voor 15 juni!

Nieuws Nieuws afbeelding

28-5 Zoals gemeld in onze Privacyverklaring worden tijdens trainingen, wedstrijden en hockey gerelateerde activiteiten bij MHCB regelmatig foto’s genomen van acties en sfeerbeelden waarop leden van MHCB, leden van andere verenigingen of bezoekers staan afgebeeld. 

Lees verder

Twee nieuwe Leden van Verdienste benoemd

Nieuws Nieuws afbeelding

15-5 Afgelopen maandag heeft de ALV de voordracht van het bestuur om Monique van Maanen-Hokkeling en Mariëlle Thuijs-Hokkeling beiden te benoemen tot Lid van Verdienste goedgekeurd.
 

Lees verder

ALV 13 mei 2019 - komt allen!

Nieuws Nieuws afbeelding

29-4 Beste hockeyers, geachte leden, ouders/verzorgers van jeugdleden,
Het bestuur van MHC Bennebroek nodigt u van harte uit tot het bijwonen van de Algemene Leden Vergadering op maandag 13 mei a.s. in het clubhuis van MHC Bennebroek, aanvang: 20.00 uur.
Agenda 1. Opening en welkom 2. Goedkeuring notulen ALV 19 november 2018

Lees verder

Inspiratie-event voor partners van MHCB

Nieuws Nieuws afbeelding

18-4 Op 11 april jl. kwamen diverse sponsoren van onze club bij elkaar op een prachtige locatie bij Schiphol met wijds uitzicht om met elkaar te sparren over ondernemersdromen en de vertaling naar sponsorvisie. Onder leiding van Roel Beentjes (Been Management Consulting) hebben we de thema's prestatieverbetering en duurzame verandering bij organisaties aangesneden waarbij we vooral zijn uitgedaagd

Lees verder

Muziek tijdens trainingen

Nieuws Nieuws afbeelding

22-3Een aantal teams heeft de gewoonte om tijdens de training of wedstrijd voorbereiding muziek te draaien. Ivm overlast voor de buurt dit graag beperken of het volume laag houden. Dank voor jullie medewerking!

Lees verder

Bereikbaarheid Hisalis

Nieuws Nieuws afbeelding

22-3 Vanaf 21 maart t/m 19 mei is het Keukenhof weer geopend. Dit kan, zeker in weekeinden met mooi weer, zorgen voor vertragingen richting Lisse. De toegangswegen N207 en N208 zijn dan druk. We raden teams aan extra reistijd in te plannen, of een alternatieve route te nemen.
Ook op 13 april, met het jaarlijkse bloemencorso, is het ZEER druk.

Lees verder

Bereikbaarheid HV De Terriers tot april 2020

Nieuws Nieuws afbeelding

22-3 Tot april 2020 zal de Vennewatersweg in Heiloo gedeeltelijk afgesloten zijn wegens de aanleg van een spoortunnel. Komend via de provinciale weg door Limmen zult u hier hinder van ondervinden. Als u Googlemaps als navigatie gebruikt krijgt u automatisch een alternatieve route. Ook op hvdeterriers.nl zijn alternatieve routes te vinden.

Lees verder

21 maart wijnproeverij!

Nieuws Nieuws afbeelding

2-3 In samenwerking met Wijnhuis Bodde organiseren we op 21 maart een wijnproeverij in het clubhuis. Onder begeleiding van Danny Hooijberg en Esther de Witt Hamer zullen we dan een achttal wijnen proeven, uit diverse wijngebieden en landen. Aanvullend zijn er hapjes van bijpassende kazen, enige charcuterie en olijven.

Lees verder

Nieuwe DWF ook voor het veld

Nieuws Nieuws afbeelding

24-2 Gedurende de zaalcompetitie hebben al veel gebruikers kennis gemaakt met het nieuwe DWF. De komende weken maken nog veel meer aanvoerders, scheidsrechters en teamondersteuners kennis met het nieuwe formulier. Daarom heeft de KNHB alle informatie én een overzicht van veel gestelde vragen opgenomen in het kennisartikel ‘ HockeyWeerelt nieuwe bondsapplicatie KNHB ’.

Lees verder

Zaalkampioen?

Nieuws Nieuws afbeelding

3-2Het zaalseizoen loopt af... ben jij kampioen geworden met jouw team? Plaats dan een verslag op de site. Dit kan je zelf doen door in te loggen in Lisa en dan een verslag aan te maken. Het verslag komt dan vanzelf op de site te staan. Foto op Facebook? Stuur dan een mail naar [email protected] en wij plaatsen je foto in het kampioenen-overzicht!

Lees verder

Velden onbespeelbaar: veldwedstrijden afgelast

Nieuws Nieuws afbeelding

2-2 In verband met sneeuw en ijs op de velden zijn ze onbespeelbaar vandaag. Alle veldwedstrijden zijn daarom afgelast.

Lees verder

Velden onbespeelbaar!

Nieuws Nieuws afbeelding

31-1I.v.m. de sneeuw van gister en de vorst van afgelopen nacht, zijn de velden onbespeelbaar vandaag. Er kan vanmiddag en vanavond NIET getraind worden. 

Lees verder

F-jes & E6tallen filmavond op 9 februari

Nieuws Nieuws afbeelding

21-1 Save the date: z aterdag 9 februari 2019 v an 17.00 tot 20.00 uur filmavond voor F-jes & E6tallen.   Aanmelden graag via de app.

Lees verder

Thuiswedstrijden 19 januari afgelast

Nieuws Nieuws afbeelding

18-1 Ivm de vorst zijn alle thuiswedstrijden gepland voor zaterdag 19 januari afgelast.

Lees verder

Zaalhockey informatie - instructies & accommodaties

Nieuws Nieuws afbeelding

2-12 Beste zaalhockeyers,
Dit weekend is het zaalhockeyseizoen begonnen. Op de site bij ‘ zaalhockey ’ vinden jullie de meest actuele informatie rondom zaalhockey, waaronder de instructie voor de zaaldienst en de lijst met accommodaties.
Wij wensen iedereen een mooi zaalhockeyseizoen toe.
De zaalcommissie

Lees verder

Agenda synchroniseren met je eigen agenda?

Nieuws Nieuws afbeelding

26-11Wist je dat...
je in de nieuwe app ook  de MHCB agenda kan synchroniseren met je eigen agenda? Het zit alleen op een andere plek dan voorheen. 
Ga naar profiel/instellingen (rechtsboven) en hier kan je precies selecteren welke items je in je agenda wilt hebben. Tadaa! Zo hoef je nooit meer iets te missen :-)

Lees verder

info over zaalhockey

Nieuws Nieuws afbeelding

23-11 Het wedstrijdschema is bekend! De zaalcompetitie start 1 en 2 december. Volgende week gaan er al een aantal teams trainen(deze teams zijn op de hoogte).

Lees verder

Velden zijn tot 11.30 uur afgekeurd

Nieuws Nieuws afbeelding

17-11 Helaas, tot 11.30 uur kunnen er geen wedstrijden gespeeld worden op de MHCB velden. De wedstrijden vanaf 11.30 uur worden wel gewoon gespeeld.
Tevens gaan de trainingen voor ALLE pauwtjes vandaag NIET door. 


Lees verder

Veld- en zaaltrainingen

Nieuws Nieuws afbeelding

13-11
Veldtrainingen De C- en D-elftallen en Jongste Jeugdteams trainen tot en met zaterdag 1 december op het veld. De laatste training voor A en B elftallen is 23 november.
Zaal Zaaltrainingen starten vanaf 26 november. Hou de app in de gaten.

Lees verder

Tekenwedstrijd voor Habitat for Humanity!

Nieuws Nieuws afbeelding

12-11 Zoals u al op de site heeft kunnen lezen doneerde onze hoofdsponsor Michiel van Maanen Makelaardij een bedrag aan Habitat for Humanity voor de doelpunten die gemaakt werden op 11 november door Heren en Dames 1. Helaas voor Habitat werden het geen doelpuntrijke wedstrijden met een 2-2 gelijkspel voor Heren 1 en een 1-0 overwinning voor Dames 1. 

Lees verder

Vrijwilligers zaalhockey topevenementen gezocht

Nieuws Nieuws afbeelding

9-11 De wintertijd is ingegaan en de zaalcompetitie staat weer voor de deur. Een seizoen vol met verschillende topevenementen en jij kan deze van dichtbij meemaken! Geniet je ook zo van het pielen in de zaal en lijkt het je leuk om te helpen bij Districtskampioenschappen, Hoofdklasse-wedstrijden of het NK zaalhockey? Schrijf je dan als vrijwilliger en geniet van tophockey in de zaal!

Lees verder

Van de voorzitter...

Nieuws Nieuws afbeelding

8-11 Beste (jeugd)leden, ouders en vrienden van MHCBennebroek,   Het seizoen draait en we mogen best tevreden zijn met de resultaten die tot nu toe geboekt zijn. Zo spelen Dames en Heren 1 bovenin mee en jongens B1 speelt super B. Net zo belangrijk is dat alle teams en hun coaches elke week met plezier op het veld staan. Daar is wel het een en ander voor nodig. Zonder onze

Lees verder

Vooraankondiging Algemene Ledenvergadering 19/11

Nieuws Nieuws afbeelding

3-11 Beste hockeyers, geachte ouders/verzorgers van (jeugd)leden,   De volgende Algemene Ledenvergadering zal plaatsvinden op maandag 19 november om 20.00 uur in het Clubhuis. Het bestuur nodigt u van harte uit deze vergadering bij te wonen. Op de agenda staan onder andere het (financieel) jaarverslag 2017-2018 en de begroting 2018-2019.

Lees verder

Let op! Parkeren van auto’s, scooters en fietsen

Nieuws Nieuws afbeelding

27-9 Graag auto’s, scooters en fietsen bij BSM parkeren. Daar zijn door de gemeente extra plekken gerealiseerd om dit mogelijk te maken.

Lees verder

Rabo Hockey Fandag voor C- en D-elftallen

Nieuws Nieuws afbeelding

26-9 Zaterdag 20 oktober 2018 nodigt Rabobank alle hockeyfans uit voor een dag vol hockeyplezier op de Rabo Hockey Fandag. Spelers van het Nederlands Elftal Heren en Dames komen naar Kampong toe en zijn de hele dag aanwezig zijn om met jou en je team te hockeyen. Meld nu je team aan en krijg hockeyles van de spelers uit Oranje!

Lees verder

Jeugdclinic van vanmiddag gaat helaas niet door!

Nieuws Nieuws afbeelding

23-9 In verband met het slechte weer gaat de Jeugdclinic van vanmiddag niet door. 

Lees verder

Uitverkoop oude rokjes/broekjes

Nieuws Nieuws afbeelding

2-9

We hebben nog een aantal oude rokjes/broekjes over  in diverse maten (grijs met donkerblauwe bies), kinderen en senioren. Heb je nog een rokje/broekje nodig, grijp dan nu je kans!
Prijs €12,50

Lees verder

Trainingen

Nieuws Nieuws afbeelding

27-8 Vanaf 3 september gaan we weer van start. Het voorlopige trainingsschema kunnen jullie in de app en op de site zien.   Aangezien we sterk afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van trainers die hun rooster nog binnenkrijgen, zijn tijden en zelfs de dag nog niet zeker voor juniorenteams. Trainers moeten met hun eigen account kunnen inloggen voor de trainingsvoorbereiding. Zorg

Lees verder

Let op! Log minimaal 1x per 3 maanden in :)

Nieuws Nieuws afbeelding

27-8Graag even aandacht voor het volgende: Het is belangrijk om minimaal 1 keer per 90 dagen in te loggen. Anders wordt je account op inactief gezet en moet de ledenadministratie je account weer activeren.  Om een hoop extra werk te voorkomen, is het prettig als iedereen zo nu en dan even inlogt in Lisa om dit te voorkomen. Dank voor de medewerking!

Lees verder

Huwelijksnieuws!

Nieuws Nieuws afbeelding

22-8 Op 18 augustus 2018 zijn 'onze' Talitha en Noud getrouwd. Wij wensen het stralende jonge echtpaar heel veel geluk en voorspoed samen! Bestuur MHCB

Lees verder

Nieuwe kledingsponsor

Nieuws Nieuws afbeelding

17-7 Een aantal weken geleden heeft ons het bericht bereikt dat onze kledingleverancier Stag failliet is verklaard. Op dat moment was het nog onduidelijk of er een doorstart zou plaatsvinden, maar helaas kunnen we hier niet op wachten met de start van het nieuwe seizoen alweer in zicht. 

Lees verder

Info over zaalhockey

Nieuws

14-7 Beste hockeyers,
Nu de teamindeling bekend is, informeren we jullie ook alvast over het aankomende zaalhockeyseizoen.

Lees verder

Pannenkoekenmiddag voor Pauwtjes en F-jeugd

Nieuws Nieuws afbeelding

4-6 Voor in de agenda - kom gezellig naar de Pannenkoekenmiddag na de training: voor de Pauwtjes op 13 juni & voor de F-jeugd op 15 juni. Zie jullie inbox voor de officiële uitnodiging.

Lees verder

Kampioenen!

Nieuws Nieuws afbeelding

2-6 Het einde van het seizoen nadert en dat betekent dat MHCB er nu al een aantal kampioenen bij heeft. Afgelopen zondag won MA1 Na een onrustige start van het seizoen haar wedstrijd en werd kampioen in de Subtopklasse. Barbara, Suzanne, Ewout & meiden, van harte gefeliciteerd met het behalen van het kampioenschap!

Lees verder

Inleveren keepersspullen

Nieuws Nieuws afbeelding

1-6 Het is weer einde van het seizoen, de competitie zit er bijna op. Het wordt weer tijd om de keepersspullen in te leveren.
Wij, de materialencommissie, kunnen dan weer inventariseren, repareren en bestellen zodat jullie volgend seizoen weer mooie sets krijgen.

Lees verder

Advies KNHB: las drinkpauzes in tijdens hockeywedstrijden

Nieuws Nieuws afbeelding

25-5 De hockeybond adviseert hockeyclubs dit weekend vanwege de hoge temperaturen bij wedstrijden drinkpauzes in te lassen als de temperatuur boven de 27 graden komt. Het KNMI voorspelt zaterdag en zondag temperaturen die lokaal kunnen oplopen tot 30 graden
Lees meer: hockey.nl/nieuws/knhb/advies-knhb-las-drinkpauzes-in-tijdens-hockeywedstrijden/

Lees verder

Familietoernooi groot succes

Nieuws Nieuws afbeelding

22-5 Eerste Pinksterdag was de dag van het inmiddels traditionele jaarlijkse familietoernooi. Dit jaar onder begeleiding van een nieuw comité, de familie Hokkeling. 24 teams stonden om 09.30 uur te trappelen om de velden te mogen betreden, een snelheidsrecord op de stormbaan te laten zien en verschillende spelletjes als megatwister en blij dat ik glij. 

Lees verder

Kom Heren 1 aanmoedigen tijdens de play-offs op 2 juni en ga mee met de supportersbus!

Nieuws Nieuws afbeelding

22-5


Hockeyclub Berkel & Rodenrijs wordt de eerste tegenstander van Heren 1 in de play-offs. Op 27 mei spelen de heren thuis, op 2 juni wordt er uit gespeeld. Om je in te schrijven voor de busreis stuur een mail naar [email protected] of lees verder voor meer informatie hierover. Ook het programma vind je hier.
Play offs

Lees verder

Vanaf september 2018: veranderingen in de competitie van de C- en D-jeugd

Nieuws Nieuws afbeelding

17-5 Met ingang van seizoen 2018 – 2019 gaat er voor de C- en D-jeugd het een en ander veranderen! We willen jullie hier tijdig over informeren, zodat we met z’n allen goed voorbereid het nieuwe seizoen in kunnen gaan. 

Lees verder

Ringen gevonden!

Nieuws Nieuws afbeelding

17-5 De afgelopen dagen zijn er twee ringen gevonden op de hockeyclub. Een zegelring lag afgelopen zondag bij het luik naar de keuken en zojuist een ring met inscriptie Jan 2/2/55 ....XXX.
Als je de ringen verder kunt identificeren zijn ze op te halen bij Monique Smolenaars. Zij beheert de gevonden voorwerpen . 

Lees verder

Heren 1 haalt play-offs!!! Historisch moment

Nieuws Nieuws afbeelding

16-5 Wat was het spannend afgelopen zondag op VVV. 

Zondag was winst op VVV genoeg om de play-offs te halen en een directe promotie was ook nog mogelijk. Voor dat laatste moest Xenios verliezen van Alkmaar.

Lees verder

Komt allen naar onze ALV!

Nieuws Nieuws afbeelding

16-5 Beste hockeyers, geachte leden, ouders/verzorgers van jeugdleden,
Het bestuur van MHC Bennebroek nodigt u van harte uit tot het bijwonen van de Algemene Leden Vergadering op:  maandag 28 mei 2017
in:  het clubhuis
aanvang: 20.00 uur
Agenda 1. Opening en welkom

Lees verder

Nieuw begeleidingsteam Dames 1

Nieuws Nieuws afbeelding

16-5 Na een aantal jaar vol inzet voor Dames 1 gaat Sjoerd Woelders, hun trainer-coach, de club verlaten. 
Sjoerd heeft het fantastisch gedaan en wij bedanken Sjoerd voor zijn enthousiasme en gedrevenheid voor Dames 1 en de club. Wij wensen Sjoerd succes met de volgende stap in zijn carrière.
 

Lees verder

Velden, warmte en sproeien

Nieuws Nieuws afbeelding

16-5 Met het stijgen van de buitentemperatuur komt het sproeien van onze semi-watervelden ook weer in beeld. Graag aandacht voor het sproeiprotocol dat bij de knoppen om de installatie in werking te zetten hangt. 

Lees verder

Korting bij Intersport Twinsport

Nieuws Nieuws afbeelding

12-5Intersport heeft een extra voorraad Adidas Sticks op voorraad! Kijk snel op www.intersporttwinsport.nl  of bezoek de winkel. 

Lees verder

Deel uw ervaringen met ons nieuwe vrijwilligersbeleid

Nieuws Nieuws afbeelding

9-5
 
Afgelopen seizoen (2017-2018) zijn wij op M.H.C. Bennebroek gestart met een nieuw vrijwilligersbeleid. Nu we bijna een seizoen verder zijn, zijn wij benieuwd naar uw ervaring en mening over het vrijwilligersbeleid. De resultaten hiervan zullen op de komende ALV van 28 mei 2018 worden gepresenteerd. Alle antwoorden zijn anoniem en zullen dus ook anoniem behandeld

Lees verder

CS+ opleiding - voor clubscheidsrechters die zich willen ontwikkelen

Nieuws Nieuws afbeelding

30-4 Volgend seizoen starten we met een CS+ opleiding. Voor scheidsrechters met een clubscheidsrechterskaart die zich willen ontwikkelen, is er door de bond een speciaal opleidingsprogramma gemaakt. Als je slaagt voor het examen mag je je CS+-er noemen. 

Lees verder

Mooie clubdag met mooie opbrengst: iedereen bedankt!

Nieuws Nieuws afbeelding

28-4 Afgelopen zondag was het een gezellige drukte op de club. Dames 1 en Heren 1 speelden thuis (beide teams hebben gewonnen) en naast de Thé Dansant organiseerde MHCB de #RenJeRottegat-Loop.

Lees verder

Roderick Lommerse benoemd tot bijzonder lid MHCB

Nieuws Nieuws afbeelding

26-4 Afgelopen zondag, tijdens het Thé Dansant en na de wedstrijd van Heren 1, is Roderick Lommerse letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet. In het bijzijn van een groot aantal MHCB’ers, waaronder zijn teamgenoten, vader Loek en het bestuur, is Roderick benoemd tot bijzonder lid van MHC Bennebroek.

Lees verder

Junior team Golfdag zondag 27 mei

Nieuws Nieuws afbeelding

23-4 Onwijs gaaf teamuitje voor jullie als dank voor sponsorloop deelname!
 
Voor alle jongste jeugd teams van F, E en D worden er op zondag 27 mei (gratis) clinics georganiseerd in samenwerking met de Haarlemmermeersche Golfclub (Cruquius).
 

Lees verder

Mini’s van de week gezocht!

Nieuws Nieuws afbeelding

17-4 Voor onze laatste 3 thuiswedstrijden op 22 april, 27 mei en 10 juni zoeken wij nog mini’s van de week.   Zit jij in meisjes E en wil je weten hoe dames 1 een wedstrijddag beleeft? Grijp dan nu je kans en luister naar de voorbespreking, loop mee warm op het veld en neem de eerste bal van de wedstrijd!    We zoeken per zondag 2 mini’s van de week. Je mag je

Lees verder

Informatie over opzeggen

Nieuws Nieuws afbeelding

11-4 De lentecompetitie is al weer enige tijd begonnen en we hopen dat iedereen een fijn hockeyseizoen heeft. Toch kan het zijn dat je wilt stoppen met hockeyen.   Als je wilt opzeggen doe dit dan vóór 1 mei 2018 uitsluitend door middel van een schriftelijke opzeggingen ter attentie van de ledenadministratie: [email protected] . Opzeggen bij of via een coach

Lees verder

Neem een vriendje mee!

Nieuws Nieuws afbeelding

21-3 Op woensdag 28 maart, 25 april en 30 mei mag de jongste jeugd een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de training! Hij of zij traint dan een keertje in jouw team mee. 

Lees verder

Verdrietig nieuws

Nieuws Nieuws afbeelding

20-3 Afgelopen zaterdag is Henriette Smit de moeder van Dominique Lohuis, speelster van Dames 1 en partner van Rolf Hogestijn, oud-bestuurslid en vader van Heren 1 spelers, Ties en Jons op 55-jarige leeftijd overleden.
Jet heeft de strijd tegen een slopende ziekte verloren.

Lees verder

#RenJeRottegat

Nieuws Nieuws afbeelding

16-3 Na het succes van vorig jaar organiseren we op 22 april opnieuw een sponsorloop. In combinatie met het Thé Dansant en wedstrijden van Heren 1 en Dames 1 is het die dag de hele dag feest op de club. We verwachten daarom dat we opnieuw een mooi bedrag bij elkaar kunnen lopen. Zo houden we de contributie laag en de club gezond!

Lees verder

AH&BC > parkeervoorzieningen bij Wagener Stadion.

Nieuws Nieuws afbeelding

8-3 Vanwege de vele wind, regenval  en vorst in de afgelopen periode heeft de aannemer nog geen deklaag op het asfalt kunnen aanbrengen. Dit betekent dat het project later klaar is dan gepland. De parkeerterreinen rondom het Wagenerstadion zijn daarom voorlopig nog afgesloten. De tijdelijke parkeervoorziening op de vrije sportvelden  en op de grote parkeerplaats aan het einde

Lees verder

Paashockey

Nieuws Nieuws afbeelding

7-3 Op zaterdag 24 maart is er voor de Mini Pauwtjes en Funkey Pauwtjes van 10 uur tot 10.45 uur paashockey. En daarna mogen ze paaseieren zoeken!

Lees verder

Op weg naar een rookvrije generatie

Nieuws Nieuws afbeelding

27-2 Op advies van de KNHB en in navolging van veel andere hockeyclubs hebben wij besloten de weg naar een rookvrije generatie op MHCB te gaan stimuleren en ondersteunen.
Dit houdt in dat we op zaterdag en doordeweeks tijdens de jeugdwedstrijden en trainingen aan de ouders en begeleiders het dwingende verzoek doen om niet meer te roken op het terrein van MHC Bennebroek.

Lees verder

Einde zaalseizoen

Nieuws Nieuws afbeelding

22-2 Beste (ouders van onze) zaalhockeyers,
Het zaalhockeyseizoen is al weer afgelopen! De velden lonken alweer in het zonnetje. Er zijn zelfs zaalteams die al weer het veld zijn opgegaan. We hopen dat iedereen een leuk zaalhockeyseizoen heeft gehad!

Lees verder

Zondag bardiensten t/m einde seizoen

Nieuws Nieuws afbeelding

13-2 De zondag bardiensten t/m einde van he