header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy
 

Lid worden

Leuk dat u of uw kind belangstelling heeft voor onze vereniging! Je kunt al lid worden van MHCBennebroek als je 4 jaar bent.

Nieuwe leden kunnen zich uitsluitend aanmelden via het inschrijfformulier. Lees vóór u het inschrijfformulier invult eerst de informatie over de contributie, voorwaarden lidmaatschap en onze privacyverklaring door.

Informatie over onze normen en waarden vindt u bij de gedragscode. Voor onze vereniging is de inzet van vrijwilligers (vrijwilligersbeleid) van wezenlijk belang. Zonder hen functioneert onze vereniging eenvoudigweg niet. De bereidheid om wat extra's te doen is een voorwaarde voor het lidmaatschap. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven waar uw interesses liggen. Weet u het nu nog niet? Geen enkel probleem! Op de club zijn er genoeg mensen die u bij het maken van een keuze kunnen helpen.

Als u uw gegevens heeft ingevuld, worden deze meteen opgenomen in onze administratie en wordt er een inschrijfformulier aangemaakt. Dit inschrijfformulier wordt naar u gemaild en kunt u uitprinten, ondertekenen en naar ons terugsturen. Hiervoor heeft u de keuze uit twee mogelijkheden:

  1. Via post versturen naar:
    Ledenadministratie MHCB
    Postbus 98
    2120 AB Bennebroek

  2. Scannen en mailen naar de [email protected]

Let wel op: een aanmelding is nog geen garantie voor een lidmaatschap. Na ontvangst van het inschrijfformulier zal de ledenadministratie zo spoedig mogelijk contact opnemen.