Leuk dat u of uw kind belangstelling heeft voor onze vereniging!

Nieuwe leden kunnen zich uitsluitend aanmelden via het inschrijfformulier. Lees vóór u het inschrijfformulier invult eerst de informatie over de contributie, voorwaarden lidmaatschap en onze privacyverklaring door.

Informatie over onze normen en waarden vindt u bij de gedragscode. Voor onze vereniging is de inzet van vrijwilligers ( vrijwilligersbeleid) van wezenlijk belang. Zonder hen functioneert onze vereniging eenvoudigweg niet. De bereidheid om wat extra's te doen is een voorwaarde voor het lidmaatschap. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven waar uw interesses liggen. Weet u het nu nog niet? Geen enkel probleem! Op de club zijn er genoeg mensen die u bij het maken van een keuze kunnen helpen.

Als u uw gegevens heeft ingevuld, worden deze meteen opgenomen in onze administratie en wordt er een inschrijfformulier aangemaakt. Dit inschrijfformulier wordt naar u gemaild en kunt u uitprinten, ondertekenen en naar ons terugsturen. Hiervoor heeft u de keuze uit twee mogelijkheden:

-Via post versturen naar: Ledenadministratie MHCB, Postbus 98, 2120 AB Bennebroek

-Scannen en mailen naar de [email protected]

Let wel op: een aanmelding is nog geen garantie voor een lidmaatschap. Na ontvangst van het inschrijfformulier zal de ledenadministratie zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Persoonlijk

(datum: dd-mm-yyyy)

Contact info

Financieel