header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy

Leuk dat u of uw kind belangstelling heeft voor onze vereniging!

Nieuwe leden kunnen zich uitsluitend aanmelden via het inschrijfformulier. Lees vóór u het inschrijfformulier invult eerst de informatie over de contributie, voorwaarden lidmaatschap en onze privacyverklaring door.

Informatie over onze normen en waarden vindt u bij de gedragscode. Voor onze vereniging is de inzet van vrijwilligers van wezenlijk belang. Zonder hen functioneert onze vereniging eenvoudigweg niet. De bereidheid om wat extra's te doen is een voorwaarde voor het lidmaatschap. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven waar uw interesses liggen. Weet u het nu nog niet? Geen enkel probleem! Op de club zijn er genoeg mensen die u bij het maken van een keuze kunnen helpen.

Als u uw gegevens heeft ingevuld, worden deze meteen opgenomen in onze administratie en wordt er een inschrijfformulier aangemaakt. Dit inschrijfformulier wordt naar u gemaild en kunt u uitprinten, ondertekenen en naar ons terugsturen. Hiervoor heeft u de keuze uit twee mogelijkheden:

-Via post versturen naar: Ledenadministratie MHCB, Postbus 98, 2120 AB Bennebroek

-Scannen en mailen naar de [email protected]

Let wel op: een aanmelding is nog geen garantie voor een lidmaatschap. Na ontvangst van het inschrijfformulier zal de ledenadministratie zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Persoonlijk

(datum: dd-mm-yyyy)

Contact info

Financieel
  MHC Bennebroek werkt uitsluitend met automatisch incasso's. Hiervoor geef je d.m.v. deze inschrijving een machtiging af gedurende het lidmaatschap.

Informatie met betrekking tot hockey
  Om de aanmelding van jezelf, je zoon of dochter zo goed mogelijk te kunnen beoordelen verzoeken wij je vriendelijk de volgende vragen zo goed en volledig mogelijk te beantwoorden. Deze antwoorden zijn bepalend voor het mogelijke lidmaatschap van jou, je zoon of dochter! De vragen gaan allereerst over de hockeyervaring van de inschrijvende persoon en vervolgens de spelsoort waar jij of je kind zich voor wil opgeven. Aansluitend vragen wij naar de beroepen van jezelf en/of beide ouders/verzorgers.

Vrijwilligerswerk

Bevestiging
  De Privacyverklaring en inschrijfvoorwaarden zijn bovenaan het inschrijfformulier te openen.

Verklaring
  Hierbij bevestig ik deze inschrijving en ga ik akkoord met het verschuldigd inschrijfgeld, de toekomstige contributie, en geef toestemming op automatische incasso van mijn bankrekening. Tevens geef ik MHC Bennebroek toestemming om bovenstaande persoonsgegevens en de gegevens die gedurende het lidmaatschap over mij / mijn kind door MHC Bennebroek worden verzameld te verwerken, uitsluitend met het doel waarvoor zij zijn afgegeven.