header foto header foto header foto header foto header foto

Bardienst zondag

Barindeling zondag

Datum Team Ochtend Middag
1-mrt  MA1 Marjo Bernice & Hanneke
8-mrt  JB2 Lourien Ginny & Finette
15-mrt  MB5 Henriette Emilie & Lotte
22-mrt  MA3 Marije Marjan & Joke
29-mrt  MA2 Lourien Ginny & Finette
5-apr  MA4 Marjo Bernice & Hanneke
19-apr  MB2 Henriette Ginny & Finette
3-mei  MB3 Marije Ginny & Finette
10-mei  JB2 Lourien Joke & Marjan
17-mei  JB1 Marjo Ginny & Finette
24-mei  MB1 Henriette Lotte & Emilie
7-jun  MB4 Marije Bernice & Hanneke
14-jun  MB5 Lotte Joke & Marjan

De barbezetting op zondag is als volgt gepland:

Iedere zondag is een vaste kracht de gehele dag aanwezig op de club.
Zij/hij wordt ondersteund door 2 x 3 enthousiaste mensen die via het barhoofd van het team benaderd zijn voor twee shifts. (met in principe 1 ouder en 2 jeugdleden maar dat kan variëren).

De twee shifts zijn van 12:00 tot 15:30 uur én van 15:30 uur tot 19.30 uur ( = sluitingstijd). Tijdens de laatste shift wordt er ook geholpen met het opruimen en afsluiten van de bar.

Omdat er nog geen wedstrijdtijden bekend zijn, kan er nog geschoven worden met tijden en shifts.

Wat kan je verwachten bij een bardienst?

We snappen dat het draaien van een bardienst misschien wat onduidelijk of onaantrekkelijk is. Maar laten we beginnen met zeggen dat iedereen die achter de bar komt helpen, ook de mensen die er niet zo’n zin in hadden, het na afloop allemaal ontzettend leuk hebben gevonden! Vraag maar na bij je teamgenoten die al een keer hebben geholpen met drankjes en snoep verkopen of tosti’s grillen. Iedereen vind het leuk om te doen. En dat is het ook! Wij zijn super blij met jullie hulp achter de bar. Zonder jullie kunnen wij de mensen die iets bestellen niet zo goed en snel helpen als we zouden willen. Dus alvast bedankt voor je inzet!

In ons clubhuis verkopen we eten en drinken voor mensen die komen hockeyen of genieten van het spel. In de meeste gevallen zal de ouder van het team helpen achter de bar en staan de jeugdleden in de keuken. In overleg kan dit anders worden ingedeeld.

Achter de bar werken we met een digitaal kassa systeem wat heel gemakkelijk te bedienen is. Het eventuele wisselgeld berekenen we uit ons hoofd, het zijn makkelijke getallen en absoluut niet moeilijk! Het reilen en zeilen achter de bar en de werking van de kassa worden aan het begin van de shift uitgelegd. Maar het wijst zich eigenlijk van zelf.

In de keuken wordt al het eten gemaakt en uitgeserveerd. Hoe jullie dit kunnen doen wordt verteld en ook hier is een duidelijk en gemakkelijk systeem bedacht. Als het rustig is worden wat opruimklusjes gedaan en de koelkasten weer aangevuld.

Kortom, met een bardienst draaien help je ons enorm en het is nog eens ontzettend leuk om te doen. En natuurlijk geldt ook hier, als je het een keer hebt gedaan dan valt het eigenlijk allemaal reuze mee. We hopen je snel te zien als barkracht! :-)