header foto header foto header foto header foto header foto
 

Geschiedenis

De Mixed Hockeyclub Bennebroek, ofwel MHCB, is opgericht op 26 april 1965. Aanvankelijk werd er gespeeld op het veldje bij de kerk van Adriaan Pauw, in het centrum van het dorp. Op de torenspits van de kerk staat een pauw in plaats van een haan. De pauw was indertijd een geschenk van de Adriaan Pauw, Heer van Bennebroek en stichter van de kerk. Aan deze pauw dankt de club haar embleem.


Inmiddels is MHCB te vinden op het fraai gelegen sportveldencomplex aan de rand van het dorp; 'Het Rottegat' bij de Ringvaart. Het clubhuis heeft vanaf het terras uitzicht op de twee semi-watervelden en een zandveld. Voor de jongste jeugd is er een apart kunstgrasveldje, 'de Pauwenren'.MHCB heeft het afgelopen decennium een enorme groei mogen beleven: het aantal leden is gegroeid van 500 naar 900. Onze actief spelende leden zijn tussen de 4 (Funkeys) en 70 jaar (Heren Veteranen L-team) en komen niet alleen uit Bennebroek, maar ook uit Hillegom, Heemstede, Haarlem, Vogelenzang, Zwaanshoek, Hoofddorp, Zandvoort en de studentensteden.

MHCB doet er alles aan om ook in de toekomst de rol die de club speelt in het verenigingsleven van Bennebroek en omgeving te kunnen blijven vervullen.

 
DWF

Agenda

Nog geen agendapunten.

Contact

Adres
Isaac Sweerslaan,
Sportpark 't Rottegat,
2112 VN Bennebroek
023-5847701
[email protected]

Postadres
Postbus 98,
2120 AB Bennebroek

KvK & BTW Gegevens
KvK-nr.: 40594664
BTW-nr.: NL004871807B01

Webredactie
[email protected]

Live beelden