Tenue

Tijdens competitiewedstrijden en toernooien is het dragen van het officiële verenigingstenue verplicht.

Dames/meisjes: Donkerblauw shirt met logo (de Pauw), grijze rok, donkerblauwe kousen.
Heren/jongens: Donkerblauw shirt met logo (de Pauw), grijze broek, donkerblauwe kousen.
Keepers: MHCB keepersshirt en de verplichte bescherming die ieder team aan het begin van het seizoen door MHCB krijgt uitgereikt in de keeperstas. Indien geen keepersshirt in de keeperstas aanwezig (bij JJ komt dit soms voor), draag dan een afwijkend kleur shirt over de bodyprotector.

Het dragen van scheenbeschermers en een bitje is door de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) verplicht gesteld. Daarnaast is het dragen van kunstgrassportschoenen noodzakelijk.

Aan het begin van ieder seizoen is er een ruilbeurs voor hockeyspullen voor de jeugd. Deze ruilbeurs vindt plaats op een aantal zaterdagochtenden en wordt via de website bekendgemaakt.

Het officiële tenue is uitsluitend te koop bij:

Intersport Twinsport
Drossestraat 17
2011 XW  Haarlem

Afspraken rondom teamkleding

Vanaf het seizoen 2017-2018 werken wij samen met Intersport Twinsport in Haarlem (Raaks). Bij Intersport kan je terecht voor heel veel hockeykleding. En dus ook de teamkleding!

Teamkleding is ontzettend leuk!

Allemaal in hetzelfde trainingspak, hoodie of jasje. Ziet er goed uit en is leuk om met de ouders (of met je teamgenoten) samen voor het team te regelen. Als MHC Bennebroek zijn wij daar ook erg voor! Maar er zijn een aantal belangrijke spelregels waar wij elkaar echt aan moeten houden:

Het liefst hebben wij dat iedereen in het officiële MHCB-trainingspak van Brabo gaat spelen. Daar heeft de club niet direct iets aan, maar de sponsoren Brabo en Intersport zeker wel. Dit is het enige tenue waar het officiële logo van de club op gebruikt mag worden. Verder staat het iedereen vrij om additionele logo's van bedrijven etc. toe te voegen.

Nieuw in het beleid is dat hiervan afgeweken mag worden (zonder de clubbijdrage van € 500,-), maar dat de voorwaarde dan is dat de kleding bij Intersport besteld wordt.

Intersport draagt een formidabel bedrag bij aan de jaarlijkse begroting van de club. Hier profiteren wij allemaal van! Intersport kan alle gangbare merken en kleding leveren. Er zal dus altijd iets leuks, fancy of hips bijzitten. Maar...afspraak is: bestel je spullen bij Intersport!

Intersport zal een korting geven op zogenaamde 'team-orders'. Ga gewoon naar de winkel en vraag naar Maurits Kal. Het officiële logo van Bennebroek mag in dit geval NIET gebruikt worden.

Bestel je ergens op internet je spullen, dan benadeel je de belangen van je club. Dan is het gewoon niet meer mogelijk om goede sponsordeals met winkels te maken. Dat kost de club veel meer dan het voordeel dat je voor je team behaalt. Wil je dit toch, dan betaal je de club hiervoor een vergoeding van  € 500,- per team.

Mochten jullie dit echt willen, dan moet je dat melden aan de sponsorcommissie op: [email protected]

Wij rekenen erop dat wij niet actief hoeven te handhaven, maar zullen dat zeker doen als dat nodig blijkt te zijn.

Wij wensen iedereen een heel fijn nieuw hockeyseizoen en we kijken uit naar de nieuwe teamoutfits!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur en sponsorcommissie