header foto header foto header foto header foto header foto

Veteranen & Veterinnen

Ben je 30+ (Dames) of 35+ (Heren)? Dan is deze categorie geschikt voor jou. Ook hier zijn er zowel heren als dames teams actief. Een speciaal plekje is er voor onze veteranen L, ook wel de ‘masters’ genaamd. In dit team spelen heren van 50+.

De dames trainen op dinsdagavond om 20.00 uur en de heren trainen op woensdagavond om 20.00 uur. Na de trainingen staat er steevast een dorstlesser op het programma. Op zondag worden er wedstrijden gespeeld, waarbij de dames uitkomen in de Veteranen Overgangsklasse. De heren komen uit in de tweede en derde klasse.

Veteranen L spelen met name wedstrijden, maar mocht je ook willen trainen dan kan je altijd aansluiten bij een van de andere veteranenteams of de donderdagtrimmers.